Tietoa mainostajalle ›

Minityylin kauneimmat lastenhuoneet – ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!!

29/03/2010

7-vuotiaan-tytön-huone.jpg

Valitsimme mukaan sekä tyttöjen että poikien huoneita, asukkainaan lapsia vauvaiästä koululaisiin saakka. Alkuperäisen viiden lisäksi valitsimme mukaan kisaan vielä yhden ekstrahuoneen, johtuen hienojen huoneiden mahtavasta määrästä.

Emme etsineet liian täydellisiä  sisustuksia, vaan rakkaudella ja kekseliäillä ideoilla kalustettuja ihan oikeita kammareita. On inspiroivaa nähdä, miten pienetkin tilat  hyödynnetään tehokkaasti ja kuinka useampi eri ikäinen sisarus saadaan toimivasti asumaan samaan soppeen.

Tässä siis kuusi kaunein lastenhuone -kisan voittajaehdokasta:

HUONE NRO 1, asukas: 7-vuotias tyttö

Ekaluokkalaisen tytön valtakunta
Ekaluokkalaisen tytön valtakunta

7-vuotiaan tytön huone 27-vuotiaan tytön huone 3

Huoneessa asustaa syksyllä koulun aloittanut tyttö, joka rakastaa tyttömäisiä juttuja. Vaaleanpunainen tähtitapetti on neidon oma valinta. Kuvista tunnistaa tuttuja klassikkotuotteita, kuten Kartellin Ghost tuolin (Barbien juhlamalli!), Aarnion Puppyn sekä fatboy-säkkituolin.

HUONE NRO 2, asukkaat: 4- ja 5-vuotiaat tytöt

Minityyli-1

Minityyli (2)Minityyli (3)

Tämä huone toimii 4- ja 5-vuotiaiden siskosten nukkumishuoneena. Hempeä, romanttinen ja kodikas lienevät sopivia adjektiiveja kuvailemaan tätä huonetta, jossa tunnelma on harmoninen. Ripaus vaaleanpunaista,upea seinätarra ja kauniit taulut tekevät huoneesta myös tyttömäisen.

HUONE NRO 3, asukas: 2-vuotias poika

huone4

huone2huone1

Tätä merihenkistä huonetta asustaa reilu 2-vuotias poika ja myöhemmin huoneeseen muuttaa myös pikkusisko. Punaiset yksityiskohdat, kuten postilaatikko ja pilkulliset tyynyt, raikastavat muutoin vaaleasävyistä huonetta. Mailegin puput ja muut esineet ovat paitsi suloisia sisustuselementtejä myös kivoja leikkikavereita.

HUONE NRO 4, asukkaat: 2- ja 5-vuotiaat pojat

IMG_0143

IMG_0147IMG_0142

Tämä huone on loistava esimerkki siitä kuinka pienestäkin tilasta (1,6mx3,2m) voi saada toimivan ja kivannäköisen kokonaisuuden. Värikkään ja retrohenkisen huoneen asukkaina ovat 2- ja 5-vuotiaat veljekset. Huoneen raikkaina yksityiskohtina mm.  Pihlgren&Ritolan kukot-tapetti ja Ferm livingin sisustustarrat.

HUONE NRO 5, asukas: tyttö 11kk

Sylvin huone 1-2Sylvin huone 2-1Sylvin huone 3-1

Tämä suloinen huone on 11-kuisen tytön valtakunta. Huoneen väripilkkuina ja mielenkiintoisina yksityiskohtina mm. Flensted Mobiles- kuumailmapallomobile ja Marimekon Iloinen takki. Huoneen kruunaa suuri kirahvisiluetti.

HUONE NRO 6, asukas 2,5v poika

Huone 1Huone 3Huone 2

Tätä pienen pojan asuttamaa huonetta voisi kuvailla esimerkiksi sanoilla selkeä, raikas ja toimiva. Klassikot ja yksinkertaiset muodot kestävät aikaa ja ilme muuttuu tekstiilejä vaihtamalla.

Kaunein lastenhuone voittaa hienon palkinnon: 80 euron arvoisen lahjakortin Lastenhuonepalvelu Rumboon , lisäksi Rumbon Suvi antaa voittajahuoneen sisustajalle vinkkejä kevätilmeen päivitykseen tai muuhun voittajan toivomaan yksityiskohtaan.

Te lukijat saatte nyt äänestää omaa suosikkianne voittajaksi.

Ohjeet:

Jätä suosikkihuoneesi numero ja perustelut miksi valitsit kyseisen huoneen, tämän postauksen kommenttilaatikkoon.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme kolme kivaa Cloud Cuckoo Designin lakanasettiä. Settejä on kolme erilaista: pöllö-, kissa- sekä apinakuosiset, yksi setti on arvoltaan 69,90e . Settiin kuuluu vuoteen päädyn pehmuste sekä aluslakana. Kirjoita kommenttiin lisäksi, minkä seteistä toivoisit voittavasi. Nämä hauskat lakanasetit löydät myös täältä !

Pöllölakanasetti
Pöllölakanasetti
Kissalakanasetti
Kissalakanasetti
Apinalakanasetti
Apinalakanasetti

577 Comments

 1. Vastaa

  MrsAgatha

  Huone nro 4 on suosikkini, sieltä löytyy sopivasti väriä eikä ole liian ”kliininen” lastenhuoneeksi. (apinasetti)

 2. Vastaa

  Beniza

  Huone nr 4 on veikeä ja raikas, kivaa retroilua ja leikkisyyttä! Apinalakanasetti on mieleinen 🙂

 3. Vastaa

  Anni

  Kaikki on todella kivoja, mutta kun nyt yhdelle on pakko antaa ääni, niin nro 6 saa sen minulta. Perusteluina klassisuus ja leikkisät värit maltillisesti lisättynä.

 4. Vastaa

  Kaisu

  Kaiskista mieleisin on huone numero 4..siinä on uskallettu käyttää värejä, jotka korostavat kivaa vanhanaikaista retroilua:) Pöllölakanasetti on mieleisin.

 5. Vastaa

  jonna

  Huone nro 3 on näistä eniten mieleeni; kiva teema toteutettu rennolla otteella, mutta myös sisustajan silmää miellyttäen.
  Kissalakanat meille, kiitos 🙂

 6. Vastaa

  Helmi

  Kivalta näyttää, erityisesti tuo numero 1 pisti silmään hyvällä tavalla. Varmaan osittain siksi, että oma lapsi juuri samassa iässä oleva tyttö. Huone 4 saa kuitenkin ääneni, koska siinä mielestäni eniten fiilistä ja kekseliäisyyttä, vaikka ei aivan omaa tyyliäni olekaan. Kissa lakanat olisi itselleni mieleisin.

 7. Vastaa

  Aarre

  Huoneessa 4 on paljon värejä, mutta se ei ole kuitenkaan levoton. Iloinen ja jännittävä.

 8. Vastaa

  Tuuli

  Huone nro 6. Mukavasti värikäs niin kuin lastenhuoneen tuleekin olla, mutta silti tyylikäs ja toiminnallinen. Pöllölakanat olivat mieleiset.

 9. Vastaa

  Marjo

  Huone 4 saa minunkin ääneni värikkyytensä ja ’erilaisuutensa’ takia vaikkakin itse sisustaessa päätyisin ajattomaan ratkaisuun eli huoneeseen nro 6. Apinalakanasetti olisi mieleisin.

 10. Vastaa

  pipsa

  Huone Nro. 4 on minunlaiseni Retrolijan mieleen, tuon tapetin ja sängyn haluaisin meillekin ja palkintovaihtoehdoista Pöllölakanasetti on ihanin:)

 11. Vastaa

  Pauliina

  Äänestän huonetta numero 2. Ihanan rauhallinen tunnelma ja harmoninen sisustus!
  Lakanavaihtoehdoista tykkäisin eniten apinasetistä.

 12. Vastaa

  jadore

  Kaikki huoneet on mielestäni tosi hauskoja ja nättejä. Kuitenkin yksi on ylitsemuiden, meinaan huone nro 2. Kaunis ja harmooninen ja tyyli, jota itsekin tavoittelen. Lasten huonekin saa olla kaunis 🙂
  Apinalakanat olisivat meille mieluisia.

 13. Vastaa

  ester

  Huone nro 4 on persoonallisin ja minun mielestäni myös lapsen sisustukseksi kaikkein sopivin. Pöllösetti on mieleisin.

 14. Vastaa

  Minna

  Huone numero 4 on suosikkini. Persoonallinen ja kiva lastenhuone!

 15. Vastaa

  Annika

  Suosikki numero 6 on omaan mieleen, kivan lapsekas ja juuri sopivasti värejä ja leikkisyyttä. Juuri tuollainen huone voisi meiltäkin löytyä!

 16. Vastaa

  Laura S

  Ihania huoneita kaikki: todella hankala valita mieleisintä. Annan ääneni numerolle 4, sillä nuo voimakkaat värit sopivat erinomaisesti lastenhuoneeseen. (itse olisin kuitenkin heti maalannut nuo ihanat sängyt valkoisiksi, vaikka ovat paljon kivemmat noin :)) Ja meidän tyttö haluaisi nuo kissalakanat 😉

 17. Vastaa

  Maria

  Huone nro 1 on kaunein. Ihanan raikas ja tyttömäinen. Voittaessani haluaisin apinalakanat.

 18. Vastaa

  Satu

  Ehdottomasti huone nro 2: Yksinkertaisen tyylikäs, kaunis sisustus, mutta kuitenkin myös tyttömäisen hempeä. Kissalakanat olisivat kivat!

 19. Vastaa

  nitta

  Vaikea on valinta. Ääneni menee huoneelle numero 6. Siinä on väriä, iloa ja leikillisyyttä. Apina-setti sopisi värimaailmaltaan meille parhaiten.

 20. Vastaa

  Muumimamma

  Numero 2. Kaunis ja rauhallinen.
  Kissalakanasetti mieleisin.

 21. Vastaa

  paukku

  Huone nro 6 näyttää selkeältä ja rauhalliselta kokonaisuudelta, joten annan ääneni sille. Apinalakanat olisivat kiva jos voitan!

 22. Vastaa

  Joanna

  Tosi ihania huoneita kaikki, wau.

  Minua miellyttää eniten huone nro 6. Ihanan raikas, silti näkee, että on lapsen huone. Ja uskoisin, että on hyvin pitkäikäiset ratkaisut ja materiaalit. Tykkään! Apinalakanasetti ois jees.

 23. Vastaa

  Piitu

  Huone nro 2 on suosikkini, eniten minua miellyttävin. Pidän tuollaisesta hempeästä ja romanttisesta tunnelmasta. Myös nro 3 on kiva, näiden kahden välillä sai hetken miettiä suosikkia 🙂 Kissalakanat kelpais varmaan meidän tytöille.

 24. Vastaa

  miana

  Kauniita huoneita! Annan kuitenkin ääneni huoneelle nro 2. Huone on todella kaunis ja harmooninen, ihana seinätarra jne 🙂 Kelpaisi minullekin kahden tytön äidille 😉

 25. Vastaa

  Kotiäitee

  Huone numero 2 on mielestäni kaunein. Meillä poika toivoisi pöllö lakanasettiä.

 26. Vastaa

  Riikka

  Huone nro 6, sopivan retro ja tavaroita eli kirjoja on myös näkyvillä. Ei kaikki piilossa. Kissalakanat on kivat.

 27. Vastaa

  Minna

  Oma suosikkini on nro 6: raikkaat värit, yksinkertaisen kaunis ja juuri sopivasti tavaraa eli ei liian levoton. Apinalakanasetti olisi mieluisin.

 28. Vastaa

  Hanna

  Näistä huoneista nelonen on ihan ykkönen! Kierrätyshenkinen ja iloinen. Ja lakanoista taitaa apina voittaa.

 29. Vastaa

  Marika

  4 huone. Sopisi omien poikieni (4v ja 2,5v) huoneeksi värien takia. Vaikka on väriä, niin huone ei ole siltikään levoton. Hauska, retrohenkinen.
  Apinalakanasetti sopisi apinapojillemme 😀

 30. Vastaa

  Maija

  Moikka!

  Onpa ihania huoneita kaikki. Valitsen kuitenkin nro 2, siinä on kodikkaalla tavalla luotu tunnelmallinen, ihana, hento huone, huonessa aistii kuvien välityksellä tunnelman. Tykkäisin kissalakanasta!

 31. Vastaa

  Tarja

  Kaikki olivat kivoja omalla tavallaan. Huone nr.1 suosikkini. Kaikki olivat kivoja omalla tavallaan ja nelonen toi mieleen oman lapsuuden kirkasvärisine kerrossänkyineen. Mutta ääni tälläkertaa ensimmäiselle huoneelle.

 32. Vastaa

  Miikkis

  Huone n:o 6 näyttää kivalta ja toimivalta, sellaista tämäkin äiti arvostaisi. Meille kissalakanat, jos voitan 🙂

 33. Vastaa

  Lissu

  Ehdottomasti huone numero kaksi. Tämä huone edustaa mielestäni loistavasti suosikkityyliäni, eli yksinkertaista tyylikkyyttä. Värimaailma on hienostunut ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat täydentävät lämminhenkistä kokonaisuutta. Tässä huoneessa on paljon kauniita elementtejä (esimerkiksi kaunisvalkoinen pulpetti, upea musta seinätarra kontrastina vaalealle yleisilmeelle ja ihastuttavat enkelinsiivet riippumassa hyllystä) ja se on kokonaisuutena erittäin toimiva, viimeistelty ja superkaunis:) Vaikka itse suosin lastenhuoneissa ehkä enemmän väriä, tämä huone on aivan mahtava rauhallisen tunnelmansa vuoksi juuri unihuoneeksi. Lakanaseteistä eniten mieleeni oli kissasetti.

 34. Vastaa

  Heli

  Annan ääneni huoneelle nro 2. Ihanan rauhallinen tunnelma sekä väljyyttä vaikka huoneen alastuleva katto tekee siitä pienen. Aivan ihana seinätarra. Tykkään apinalakanasta.

 35. Vastaa

  Wiltsu

  Huone nro. 1 on ihanin! Kaunis tapetti ja ihanan selkeä tytön huone!! Lakanaseteistä pöllöt ovat mieleeni.

 36. Vastaa

  Maarit

  Söpöjä huoneita kaikki ja kivoja pieniä yksityiskohtia! Annan ääneni huoneelle nro 4. Huone on yksinkertainen, mutta loistavaa, reipasta värien käyttöä ja suloisia pikkujuttuja. Pidän myös siitä, että lasten huono ei ole liiaksi ”sisustetun” näköinen. Ja tuo hattu on ihan paras! 😀 Pöllölakanasetti saa ääneni omassa sarjassaan 🙂

 37. Vastaa

  saara

  Ääneni ehdottamasti saa huone numero 4. Onpa veikeä ja niiiin retro! Mielettävät värit ja hauskat ideat. Pöllölakanasetti on omaan mieleen.

 38. Vastaa

  Lillani

  Huone 6 saa ääneni. Kivoja ajattomia kalusteita, joten huoneen ilmettä on helppo muuttaa lapsen kasvaessa. Muutkin huoneet oli kyllä tosi kivoja! Olisinpa saanut itsekin otettua kuvia kisaan!
  Pöllölakanat olis kivat.

 39. Vastaa

  Laaru

  Huone nro 4 ehdottomasti!
  Mukaan olisi toivonut enemmänkin ”erilaisia” huoneita, nyt nuo muut ovat pitkälti samaa tv.n ja lehtien sisustuslinjaa noudattelevia huoneita. Ja huoneita joissa tyyli tehty ilman kalliita klassikoita ja joissa lapsien läsnäolo ja elämä näkyy.
  Pöllö- tai apinalakanat mieluisimmat.

 40. Vastaa

  Auma

  Ihana, kaunis, tunnelmallinen, klassinen, ei liian romanttinen mutta juuri sopivan hempeä kahdelle neidolle varttua 🙂 Apinapussilakana sopisi meille.

 41. Vastaa

  Susanna

  Huone nro 3 on suosikkini. Kissalakanat meille kiitos, jos voitan 🙂

 42. Vastaa

  Kata

  Vaikea päätös, kaikki huoneet ovat kauniisti sisustettuja. Mun suosikki on kuitenkin huone nro 6. Pirteät värit ja käytännöllinen sisustus. Lisäksi vaikuttaa siltä, että saa pidettyä toimivana lapsen kasvaessa.
  Pöllölakanasetti ois ihana.

 43. Vastaa

  Susan

  Kauniita ovat kaikki vaihtoehdot. Pähkäilin pitkään 4 ja 6 välillä ja harkinnan jälkeen päädyn antamaan ääneni nro neloselle (4). Tässä pirteässä huoneessa omat lapseni viihtyisivät! Kiva idea nuo pienet matkalaukut kaapin päällä. Jos arpaonni suosii niin pöllölakanat valitsisin.

 44. Vastaa

  puudeli

  Ääneni huoneelle nro 4. Pirteä raikas sisustus!
  Apinalakanoita, kiitos!

 45. Vastaa

  Siiri

  Ehdottomasti numero 1,ihanan tyttömäinen huone ja samalla selkeä ja aikaa kestävä!Kissat!

 46. Vastaa

  Sanna

  Annan ääneni huoneelle nro 2, koska se on rauhallinen ja seesteinen. Kissalakanat olisivat eniten meidän mieleen.

 47. Vastaa

  Heidi.k

  Annan ääneni huoneelle numero 3. Lämmin tunnelma 🙂
  Kissalakanoista tykäätäisiin me.

 48. Vastaa

  Mira

  Ääni huoneelle numero 3. Kivat, rauhalliset värit ja lisäksi punaista piristyksenä. Tuossa huoneessa vietetään varmasti mukavia leikkihetkiä 🙂
  Apinalakanoista tykkäisimme kovasti 🙂

 49. Vastaa

  Eija

  Kaikissa huoneissa oli jotain kivaa mutta huoneen no:5
  Kirahvitapetti ja verhot miellyttivät yksityiskohtina.
  Pöllölakanat!

 50. Vastaa

  sifia

  Kaikki huoneet ovat ihania ja kauniita!! Minun mieleeni oli kuitenkin tuo nro 6 huone. Siellä leikkisivät meidänkin pojat varmasti mielellään. Selkeä mutta kuitenkin lapsen huoneen näköinen!! 🙂

  Apina kuosi voisi olla meille sopivin. 🙂

 51. Vastaa

  Mimi

  Nro 4, koska se näyttää siltä, että siellä oikeastikin elää ja leikkii lapsia :D. en osallistu arvontaan-

 52. Vastaa

  Piitu

  Huone nro 6: kivan lapsenomainen, värikäs, ei liian tärkeilevästi sisustettu. Toimivan näköinen soppi sekä lapsen että aikuisen näkökulmasta.

 53. Vastaa

  Anu

  Huone 4, koska se on värikäs eikä liian sliipattu.

  Pöllölakana tuntui omimmalta.

 54. Vastaa

  Laura

  Huone nro 1 on paras! Pöllölakanasetti olisi mieluisin.

 55. Vastaa

  Tintti

  Huone nro.6 on ihana! Se on kodikas, persoonallinen ja ihanan värikkäästi sisustettu. Siellä viihtyy varmasti lapsi kuin lapsi. (Apinalakanasetti on mieluisin.)

 56. Vastaa

  Katja

  Huone nro 6. Rauhallinen, olematta kliininen, toimivan oloinen kokonaisuus. Perusjutuilla tehty. Pöllölakanat oli kivat!

 57. Vastaa

  omppunen

  Huone nro 4. Värikäs lastenhuone- juuri lapsille tehty.
  Apinasetti olisi kiva! Kysymys vielä: Tietääkö kukaan mistä tuon
  huoneen 2 keinutarraan voisi löytää?

 58. Vastaa

  Perla

  Onpas vaikea valita, kaikissa on jotain kivaa. Kokonaisuutena numero 6 näyttäisi omimmalta, kivat värit, sopivasti lapsekas ja rauhallinen. Tai sitten on vaan tutuin, kun juuri jossain sisustuslehdessä näitä kuvia ihailin.

  Arvontaonnea muille, jätän arvonnan tällä kertaa väliin.

 59. Vastaa

  Meli

  Hone 4, ihanan värikäs.
  Voittaa haluaisin pöölöjä.

 60. Vastaa

  maija78

  Ehdottomasti huone numero 2. Tämä huone on ihan alusta loppuun asti tyylilleen uskollinen, tarkkaan harkittu ja toimiva. Ei mitenkään ikärajoitteinen. (ja pöllökuosi mieluisin)

 61. Vastaa

  Pia

  Ihania ovat! Ääni huoneelle 3, kivasti käytetty meriteemaa ilman että menee yli. Söpöys ja käytännöllisyys (nimenomaan lapsen näkökulmasta) hyvin tasapainossa!

 62. Vastaa

  MiuMii

  Huone nro 3 oli kaikista sievin!

  Kissakuosi kävisi meille hyvin.

 63. Vastaa

  Satu

  Huone numero 2. Seinätarra on ihana ja huone on todella kauniisti sisustettu. 🙂

 64. Vastaa

  Liisa

  Huone nro 4 saa ehdottomasti ääneni! Raikas, leikkisä, ajankohtainen, oivaltava. Tätä en ole vielä sisustuslehdissä nähnyt.
  Meillä olisi sopiva paikka kissalakanoille 🙂

 65. Vastaa

  Tuuli

  Huone nro 2 on mun mieleen. Ihanan rauhallinen tunnelma, neutraalit värit ja ei liikaa tilpehööriä kun kyse on tosiaan nukkumahuoneesta.
  Tykkään pöllölakanoista!

 66. Vastaa

  Katariina

  Huone nro 2 on suosikkini. Hauskoja yksityiskohtia ja silmää miellyttäviä sekä kaunita yhteensopivia värejä. Ja jos voitto osuu kohdalle, valitsen apinalakanasetin 🙂

 67. Vastaa

  Heini

  Omppunen,
  huoneen nro 2 seinätarra on Acte-Decon ja sitä saa ainakin täältä:
  http://www.zocca.fi

 68. Vastaa

  Jenni

  Huone nro 3 on suosikkini. Ihana kokonaisuus! Hauskoja ja silmää miellyttäviä yksityiskohtia.

  Ja jos voitto osuu kohdalle, valitsen kissalakanasetin.

 69. Vastaa

  Pauliina

  Huone nro 3 olisi eniten mun makuun, vaikka kauniita kaikki ovat.
  Tuossa huoneessa ainakin omat lapset viihtyisivät parhaiten.
  Jos voitan, valitsen apinan.

 70. Vastaa

  Hanna

  Huone nro 2. Ihanan rauhallinen tunnelma, johon hauska seinätarra tuo lapsenomaisuutta.
  Kissasetti olisi mieluisin.

 71. Vastaa

  marjo

  Huone nro3 on söpö, kodikas ja siellä on tavaroita/leluja lapselle.

  Kissat kiinnostaa 🙂

 72. Vastaa

  Raisa

  Huone 6, näyttää rauhalliselta ja selkeältä taustalta lapsen leikkiä.

 73. Vastaa

  riikka

  Haluaisin tietää mistä huoneen nro 3 päiväpeite on hankittu??
  3 saa minun ääneni, kaunis huone ja kivoja pikku juttuja.
  Apina setti on mieluisin.

 74. Vastaa

  Jonna

  Huone nro 1: ajattomia ja klassisia kalusteita, jotka varmasti kelpaavat myöhemmin myös isommalle koululaiselle. Kissat.

 75. Vastaa

  pynski

  Huone nro 3 passaa eniten omaan makuuni. Tykkään tyylistä ja teemasta.
  Arvonnalle tällä kertaa ei kiitos =)

 76. Vastaa

  lastenkirppis puotikuu

  Eniten pidin huoneesta 2. Ehkäpä siksi, että itsellänkin on kaksi tyttöä ja tuo vanhanajan pulpetti on myös mielestäni hurmaava. Huoneen väritys on kaunis ja rauhoittava.

 77. Vastaa

  Juulia

  Huone nro 4

  Ihanan värikäs ja sopivasti retro!

  Apinat.

 78. Vastaa

  Niiskuneiti

  Huone nro 6 on minun mieleeni.Ihana huone lapsen leikeille!
  Jos voitan, valitsen pöllösetin.

 79. Vastaa

  Roosa

  Huone numero 6 on suosikkimme. Kaunis ja värikäs sisustus, varmasti lapsen mieleen, kun lelutkin ovat mukavasti esillä. Jos voitamme, valitsisimme apinalakanasetin.

 80. Vastaa

  Hanna

  Minun ehdoton suosikkini on huone nro 4. En voisi kuvitella samanlaista sisustusta omaan kotiini, mutta huoneen värikylläisyys herätti suurta mielenkiintoa!! IHANA!!
  Apinalakanat olisivat kivat…

 81. Vastaa

  Miia-Kaisa Katainen

  Huone nro 4. Kivasti lapsellinen ja värikäs:)
  (pöllö)
  T.Miikku

 82. Vastaa

  Sulo

  Huone nro 1 on todella kiva pikkutytön unelma. Erityisesti Ghost tuoli on todellinen namu ja sopii aikanaan myös nuorelle neidolle. Tapetti on mahtava!

 83. Vastaa

  Minni

  Huone 2 miellyttää silmääni eniten. Kauniit ja harmooniset värit, jotka sopivat huoneen muuhun tyyliin, sekä ihanan rauhallinen tunnelma. Lakanoista pöllökuosi on mieluisin.

 84. Vastaa

  Jenni

  Huone no.4 Ihana värikäs retrohuone todellisesta elämästä, varmasti mukava leikkiä. Pöllösetti olisi mieluisin.

 85. Vastaa

  Heini

  Riikka,
  huoneen omistajalta saimme tiedon, että päiväpeito on Greengaten mallistosta ja ainakin samanlainen pienempänä löytyy täältä:

  http://www.talomaalla.fi/shop/index.php?main=show&ID=532

 86. Vastaa

  Anne

  Ihania! Vaikea valinta mutta valintani on huone nro 4. Ihana, kun on käytetty värejä lastenhuoneessa. Tulee seikkailu /leikki fiilis kun tuo huonetta katselee. Voisin kuvitella meidän lapset juuri tuollaiseen huoneeseen 🙂

  Apinalakanasetti, jos voitto osuu.

 87. Vastaa

  Johanna

  Huone nro 1. Raikas, kaunis ja valoisa. Pöllösetti olisi mieluisin

 88. Vastaa

  mari

  Kaikissa on jotain ihanaa, mutta äänestän huonetta numero 1.
  Pöllölakanat on mieluisimmat.

 89. Vastaa

  Mari

  Mä tykkään eniten huoneesta nro 6.

  Voiton osuttua kohdalle, ottaisin pöllölakanat!

 90. Vastaa

  Hessu

  Huone numero 2 on mieluisin. Siinä on ihana rauhallinen tunnelma, jossa on ripaus vanhanajan nostalgiaa mukana. Tarkkaan harkittu kokonaisuus. Pöllösetti on mieluisin.

 91. Vastaa

  Tupu

  Huone numero 2. Ihanan rauhallinen tunnelma, ei liikaa tavaraa.
  Vanha pulpetti sopii hyvin tähän huoneeseen.

 92. Vastaa

  Kristiina Kivimäki

  Tinstu kirjoitti:
  Ehdottomasti huone nro 3. Söpö ja viihtyisä. Jos on suo, niin apinalakanat on kivat.

 93. Vastaa

  Satu

  Huone 1 on ehdoton ykkönen! Tyylikäs, tyttömäinen, raikas ja täydellinen ekaluokkalaiselle.

  Pöllösetti!

 94. Vastaa

  Susanna

  Ehdottomasti huone nro 6. Siisti, selkeä, mutta kuitenkin ihanan raikas! Pöllösetti olis kiva voittaa :o)

 95. Vastaa

  Susanna

  Hassu hymiö edellisessä, ihan tavallinen hymiö vaan oli tarkotus 🙂

 96. Vastaa

  miitu

  Huone nro 6 on suosikkini. Huone näyttää aidolta ja sellaiselta, että siellä voi pieni poika oikeasti leikkiä. Kivoja yksityiskohtia ja hyvää tilankäyttöä.

  Jos arpaonni osuu kohdalle, apinalakanasetti olisi mieluisin.

 97. Vastaa

  anu

  Huone nro 3 on juuri sitä mitä omille lapsilleni haluaisin! Ihanan valkoinen tunnelma ja kuitenkin itselle mieluisia värejä piristyksenä. Apinalakanat toiveissa, jos arpaonni suosii.

 98. Vastaa

  Ballohedi

  Numero 4 on kivoin mun silmään, vaikka kaikki onkin ihania:)
  Apinalakanat toimis meillä!

 99. Vastaa

  katja

  Huone nro 3 ehdottomasti, sopii eniten omaan makuuni. kaunis. en osallistu arvontaan.

 100. Vastaa

  Ansku

  Huone nro 2 on suosikki! Rauhallisuus miellyttää silmää 🙂

  Kissalakanasetti mieluisin

 101. Vastaa

  sirita

  Numero 6. Pirteä, iloinen, viihtyisä.
  Apinasetti

 102. Vastaa

  Tessa

  Nelonen ehdottomasti! kukkatapetti on vaan niin kuningas:)

 103. Vastaa

  Tessa

  siis kukkOtapetti, tässähän oikein sekoilee kun oli niin hieno:)

 104. Vastaa

  Saara

  Numero 4. Hauska! Tuolla on varmasti mukava asua 🙂

  (Apinasetti)

 105. Vastaa

  Roosa

  Huone numero 4 on ehdottomasti paras, siinä on eniten omaa ilmettä ja tyyliä ja vähiten sisustuslehtien valkoista suomalaisuutta. Tuo tapetti on ihan piste i:n päälle. Jos voittaisin niin haluaisin kissalakanasetin : )

 106. Vastaa

  Irene

  Huone nro 4.
  Ihan värikäs ja lapsenomainen huone. Kaunis ja mielestäni kutsuu lasta leikkimään.
  (pölläsetti)

 107. Vastaa

  PikkuSanna

  Huone nro 6. on eniten minun makuuni. Onko tietoa mitkä on nuo kirjahyllyt ikkunan alla?

 108. Vastaa

  Brita

  Nelonen on paras! Pirteä ja mielikuvitusta käytetty pienen tilan haltuunotossa.

 109. Vastaa

  M--K

  Minun ääneni menee huoneelle nro 6. Se näyttää olevan iloinen, reipas, kaunis ja käyttöä ja aikaa kestävä, kuten toivoisin omankin lastenhuoneeni olevan. Erityisesti värimaailma on mieleeni. Mitäköhän tekstiilejä huoneessa on käytetty?

  (apinasetti)

 110. Vastaa

  RL

  Ihan suvereenisti voiton vie huone nelonen. Hyvät perusvärit, raikkaat. Tapetti on paras!

  Ja pöllösetti kiitos 🙂

 111. Vastaa

  Heidi

  Huone numero 6. Ihanan värikäs ja viihtyisä huone, varmasti on lapsen mieleen:)

 112. Vastaa

  Asta

  Numero neljä on kerrassaan hieno, kuin myös kissalakana!

 113. Vastaa

  Johanna

  Huone nro 6. Raikas ja iloinen huone!! 🙂

  (kissalakanasetti)

 114. Vastaa

  Tiina

  Huone numero neljä on ihanan värikäs ja sinne haluttais itselläkin mennä leikkimään! Ja jos voittaisin, niin kisut meille kiitos.

 115. Vastaa

  Emppu

  Mielestäni paras on numero 1! Tapetti on täydellinen. Huoneessa on kauniita yksityiskohtia, mutta se on kuitenkin selkeä eikä liian täyteen tupattu yksityiskohtia.

  (kissasetti)

 116. Vastaa

  Niina

  Huone nro 6.
  Selkeä, raikas ja tällaisen huoneen haluaisin omalle pojallekin!
  Apinalakanasetti on myös ihan kiva.

 117. Vastaa

  Killi

  Numero 5. Valoisa, selkeä ja iloinen. (Apinasetti)

 118. Vastaa

  J

  Huone nro 3. Kaunis vaalea, mukavia yksityiskohtia.

  (Apinasetti)

 119. Vastaa

  Soila

  Huone nro. 5.
  Ihana valkoisuus ja valo!
  Mahtava idea tuo tapetista tehty kirahvi.
  Huoneessa ei ole mitään turhaa, rauhallinen ympäristö pikkuiselle.
  Ja kuumailmapallomobile on mahtava:)

  Minun lemppari on pöllölakanasetti.

 120. Vastaa

  Riikka

  Ehdottomasti numero 4. Värikäs, selkeä ja hauska. Miellyttää silmää eniten ja tuollaisen huoneen toivoisin itsekin osaavani sisustaa.
  (Apinasetti)

 121. Vastaa

  Susanna

  Huone nro.5

  raikas toimiva pienelle tutkimusmatkailijalle (apinasetti poikaperheeseen)

 122. Vastaa

  Emminen

  Huone 5. Tyylikäs huone ja kauniit materiaali, huoliteltu kokonaisuus. 🙂

 123. Vastaa

  Niina

  Huone numero 4 kolahti tännekin. Reipas ja raikas! (Apinasetti)

 124. Vastaa

  Minni82

  Huone numero 6 erottuu rohkealla värien käytöllä, poikkeaa pirteästi muista huoneista ja yleisestä lastenhuoneiden sisustamisesta. (apinasetti)

 125. Vastaa

  LauraE

  Huone numero 2 saa ääneni. Ihanan rauhallinen ”nukkumapesä”. Kauniit värit, huonekalut ja yksityiskohdat. Tämän huoneen ottaisin myös omille kaksostytöilleni. Ja tuon pulpetin 🙂

  ps. Kissasetti olisi mieleinen!

 126. Vastaa

  heini

  huone nro 6! on sopivalla tavalla lapsekas:) raikkaat, pirteät värit, mukavannäköiset kalusteet ja tekstiilit. huone sopii mielestäni niin pojalle kuin tytölle. voisin kuvitella omien lapsienikin jakavan juuri kyseisen näköisen huoneen. (pöllösetti)

 127. Vastaa

  Maarit

  Huone nro 4 on paras. Pirteä ja persoonallinen.
  (Apinasetti)

 128. Vastaa

  Satu

  Vitonen! Samaan aikaan raikas, rauhallinen ja kekseliäs. Tasapainoinen huone, jossa tilaa myös leikkiin.

  (apina)

 129. Vastaa

  pisarapilvi

  Huone numero 4. on mieleeni. Raikas ja pirteän retro! Pieneen tilaan saatu kaikki tarpeellinen kauniisti esille.

  t: Pisarapilvi

 130. Vastaa

  Omena

  Huone nro 6. Raikkaat värit ja tilaa leikeille.
  (Kissasetti)

 131. Vastaa

  KATA

  Ihastuttavia lastenhuoneita, ehkä numero yksi tällä kertaa, ihanaa vaaleanpunaista ja valkoista! Tähtitapetti on aivan ihastuttava!

 132. Vastaa

  Salme

  Huone numero 4. Mahtavat värit! (pöllösetti)

 133. Vastaa

  Helena

  Numero 5. Raikas ja Kaunis. Hempeä ja samalla reipas. Pidän!

 134. Vastaa

  Eija

  Huone 6: samanikäisen pojan äitinä haaveilen yhtä tyylikkäästä, klassisen kauniista mutta silti iloisesta ja värikkäästä huoneesta. Hyvät säilytysratkaisut helpottavat arkea ja auttavat lelujen raivaamisessa. Ei tylsä, mutta ei liian levontonkaan rauhoittumiseen. Valoisa, tasapainoinen kokonaisuus.
  (kissa)

 135. Vastaa

  Olivia A.

  Huone nro 2 on eniten mieleeni ja lakanoista apinasetti!

 136. Vastaa

  Kati

  Huone numero 4, ainoa joka ei näytä tapettikatalogihuoneelta. Pidän sen väreistä! (pöllö)

 137. Vastaa

  minna

  huone 4, se on värikäs ja eloisa kuten lastenhuoneen kuuluu ollakin
  (pöllölakanasetti)

 138. Vastaa

  h

  Huone nro 3! Näyttää kodikkaalta, ei liian ”tekemällä tehdyltä”. Tykkään merihenkisyydestä.
  Jos voitan, ottaisin mieluiten kissasetin.

 139. Vastaa

  sanna

  Huone nro 4, joka on raikas ja persoonallinen. Apinasetti.

 140. Vastaa

  Ellu

  Numero 4. Ihana kerrossänky, raikkaat värit ja tarpeeksi karismaa. Pöllösetti.

 141. Vastaa

  ana

  Nelonen!

  Reipas, persoonallinen ja kodikas. Vanhoista huonekaluista lisäpiste.

  (pöllösetti)

 142. Vastaa

  paula

  Nro 4 on ihanin : pirteän iloinen ja nostalginen tunnelma!

  Pöllölakanasetti

 143. Vastaa

  hk

  Numero 3. Raikas ja valoisa kokonaisuus.
  Kissasetti.

 144. Vastaa

  Heini

  Huoneesta nro 6 on esitetty muutamia kysymyksiä ja tässä vastaukset, jotka saimme huoneen omistajalta:

  Kirjahylly ikkunan alla on Muuramen, ja siinä olevat lelukorit Reisenthelin.
  Laskosverhot ja päiväpeitto on teetetty Stokken ”Tales”-kankaasta, jota on hankittu Vepsäläisen kautta.
  Lattiatyyny on Esta for Kids, Keek-a-boo Dino-kangasta Pikkukengurusta. Myös kattovalaisin on Pikkukengurusta.

 145. Vastaa

  Time

  Numero 2!
  Ihana värimaailma. Vanha pulpetti tuo kodikkuutta.

 146. Vastaa

  Saara

  Numero neljä. Minusta erittäin kauniisti toteutettu pienen tilan, värikäs kammari! Minusta tämä huone on sisustettu LAPSILLE.
  Apinakuosilla.

 147. Vastaa

  Sannalinnea

  Numero 4. ehdottomasti!
  Kukkotapetti mahtava, rohkea, reipas, värikäs.
  Kerrossängyt raikkaan kirjavat.
  Setin ottaisin siskon pojalle mielelläni pöllökuosilla.

 148. Vastaa

  Outi

  Äänestänpi numeroa 5! Kätevä ja tilava. Kirahvi on ihana. Pöllösetti.

 149. Vastaa

  Irkku

  Huone 2. Tässä huoneessa selkeä yleisvaikutelma. Värimaailma on rauhallinen. Vanha pulpetti toimii mukavasti työtasona.

 150. Vastaa

  pyllerö

  Huone nro 4.
  Mahtavat värit ja loistava tyyli. Mukava mukava ripaus retroa. (Kissalakanat)

 151. Vastaa

  Mari

  Huone nro 6. Selkeä ja pirteät värit.

 152. Vastaa

  Maritta

  Ehdottomasti Huone nro 4.
  Värikäs ja pirteä, ihanat sängyt ja tuo mahtava tapetti.
  (Kissasetti)

 153. Vastaa

  Marja

  Huone nro 3. Rauhallinen, silti paljon yksityiskohtia mielikuvituksen herättämiseen. Ihanat leijuvat tikapuut ja lukunurkkaus.
  Valitsen kissalakanasetin.

 154. Vastaa

  Loviisa

  Huone nro 4. Raikas ja retro yhtä aikaa ja tapetti on erityisen kaunis.
  (pöllösetti)

 155. Vastaa

  Ari

  Huone n:o 1
  Huone on sopivan väljästi sekä hyvin tyylillisesti kalustettu kokonaisuus.

  Valinta: pöllölakanasetti

 156. Vastaa

  Piia S.

  Numero 1, siksi vain, että olisi oman tyttäreni unelmahuone. Pöllösetti on mieluisin.

 157. Vastaa

  Miia

  HUONE NRO 6! Värien hieno yhdistely ja lapsen näköinen huone.
  (Kissasetti)

 158. Vastaa

  Laura

  Huone nro 6. Kivat selkeät värit, huone jossa lapsi oikeasti voi leikkiä ja elää pelkäämättä että jokin menee rikki. Toimiva tila tuon ikäiselle. Voisin kuvitella oman 2,5 v. poikani tuohon huoneeseen. 🙂
  Jos voitan, valitsen apinalakanasetin.

 159. Vastaa

  Lotta

  Huone 6. Raikas ja pirteä. Varmasti asukkinsa mieleen. Kissasetti.

 160. Vastaa

  Maritta

  Huone nro 5. Toimiva, lapsen iän myötä muunneltavaksi suunniteltu soma huone. Kirahvi seinällä mukava idea.
  (pöllölakanat)

 161. Vastaa

  Maria

  Kaikki huoneet ovat aivan ihania, mutta omaksi suosikiksi nousee numero 1. Perusteluksi se että se näyttää aivan omilta tyttäriltäni 🙂 Kaikki sieltä voisi tulla tyttöjeni huoneisiin! Jos voitto tulee, niin pöllösetti olisi valintani 🙂

 162. Vastaa

  Jonna

  Huone 4, raikas ja toimiva! Tälläisiä on ilo nähdä.

  Kissasetti olisi mukava!

 163. Vastaa

  Maru

  HUONE Numero 1 todellakin! Ihanan kaunis, selkeä ja tyylikäs, tuollaiseksi laittaisin huoneen, jos minulla olisi tyttö, nyt on tyydyttävä siniseen…

  (Pöllölakanasetti)

 164. Vastaa

  tiinaf

  4. ihanan raikas ja pelkistetty.
  (apinasetti)

 165. Vastaa

  Anniv

  Pidän kaikista huoneista, mutta minun silmissäni voiton vie numero 5. Tämä huone on käytännöllinen, muttei tylsä. Pikkuneidin valtakunnassa on ihanasti yhdistelty kirkkaita värejä vaaleaan huoneeseen. Tykkään valtavasti! Kirahvi on WAU!
  (Kissalakanasetti)

 166. Vastaa

  Marja

  Siis 6 huone on aivan ihana!! Raikas ja yksinkertaisen tyylikäs lastenhuone. Pöllölakanasetti

 167. Vastaa

  m-a

  Huone numero neljä, ehdottomasti! Aivan mahtava tyyli ja lapsetkin viihtyvät varmasti.

  Toi pöllösetti on mun mielestäni kivoin. 🙂

 168. Vastaa

  Eveliina

  Vaikea valinta nelosen ja kuutosen välillä, mutta valitsen huoneen numero neljä, pirteä ja iloinen lastenhuone.

  (Apinalakanasetti)

 169. Vastaa

  Mar-zo

  Huone nro 1. Aivan ihana tapetti, ihq!!
  Apinasetti on paras.

 170. Vastaa

  Heljä

  Huone nro 5. ihanan selkeä ja silti reipas.
  (pöllösetti)

 171. Vastaa

  Päivi*

  Huone #6 on mieluisin, sillä se on sisustettu lasta ja leikkiä varten, ei näyttelytilaksi.
  Onnettaren suosiessa valitsen apinalakanat 🙂

 172. Vastaa

  minna

  Ehdottomasti nro.4. Kaunis ja persoonallinen.
  ( Apinalakanasetti)

 173. Vastaa

  Kristiina

  Huone numero 6 saa ääneni! (apinasetti)

 174. Vastaa

  Ellu

  Äänestän huonetta nro 6.
  (pöllösetti)

 175. Vastaa

  Mira

  Huone numero 6. Raikas , selkeä ja reipas niin pojille kuin tytöillekin sopiva huone. Kivasti tilaa leikkiin.
  (pöllösetti)

 176. Vastaa

  hanna

  Kaikki huoneet ovat mahtavia, ja pitkään mietin mitä äänestäisin, mutta lopulta valitsin huoneen nro 6! Hieno!
  Kissalakanasetti.

 177. Vastaa

  Rita

  Huone nro 6 on paras! Raikkaat ja sontuvat värit, tilava ja tyylikäs! Arvonnan osuessa kohdalle valitsisin Kissalakanasetin.

 178. Vastaa

  Jonna

  Mukava huomata, että lapsen huoneesta saa kivoja erilaisilla budjeteilla! Kaikki huoneet ovat omanlaisiaan ja onnistuneita.

  Pieni vinkki maahantuomastani arvottavasta Cloud Cuckoo Designs -setistä. Ihania tuotteita ei henno heittää menemään, joten aion tuunata pinnasängynsuojuksesta istuinpehmusteen sekä lämmikkeen potkukelkkaan / pulkkaan.

 179. Vastaa

  Dagmar79

  Vaikea valinta muutaman välillä, mutta ääneni menee numerolle 6. Vastaa ehkä parhaiten omaa tyyliäni, lapselle sopivat värit, tekstiilit ja kalusteet. Kissat sopisivat meidän vauvalle.

 180. Vastaa

  Sirkka

  Rauhallinen ja selkeä, pulpetti on ihana ja nuo taulut tuo mieleen oman lapsuuden.
  Kissalakanat

 181. Vastaa

  Tytti

  Huone nro 4

  Raikas! Ihanaa värileikittelyä ja sopii mainiosti myös tytöille!

  (apinasetti)

 182. Vastaa

  Helena

  Mielestänä huone nro 6 on raikkain, lapsellisin ja iloisin. Siinä on kaikki tavarat pienen lapsen ulottuvilla. Uskon että huone on mieluinen pienelle asukkaalle ja ratkaisut on tehty lapsen ja käytännöllisyyden ehdoilla eikä vai sisustettu aikuisen silmää miellyttäväksi. Ihana huone, jossa on todella kauniit värisävyt! (pöllösetti)

 183. Vastaa

  Tanja

  Numero 4, mukavan värikäs.
  (Apinasetti)

 184. Vastaa

  Anne

  Huone numero 6, mielestäni kaikkein viihtyisin ja toimivin. Tuon huoneen valitsisin omalle lapselleni! (Pöllösetti)

 185. Vastaa

  memmit

  Huone nro.1: ihanan raikas ja tyttömäinen 🙂
  (pöllösetti)

 186. Vastaa

  Timo Mäkelä

  huone 1.
  Nätit kalusteet ja tapetti.

 187. Vastaa

  Päivi

  Huonenumero 5

  Ajaton, tyylikäs, hieno kirahvi ja upeat verhot.

  (Apinasetti)

 188. Vastaa

  Ritva

  huone no 6. iloinen, valoisa sisustus, pienen lapsen mieleinen ja aikuisenkin.
  kissalakanasetti

 189. Vastaa

  Sanna

  Suosikkini on huone nro 4, koska se on lapsenomaisen värikäs!

  (apinasetti)

 190. Vastaa

  Katja

  Numero 4, sopivasti retro, varsinkin sänky oli upea! Ja pöllösetistä tykkäisin.

 191. Vastaa

  Minttu

  Numero 4! Ihanat värit! Lapsille pitää olla reilusti värejä. Aivan loistavat nuo sängyt!
  Pöllösetti lähtis meille.

 192. Vastaa

  Mervi

  Numero 3. Ihanan harmooninen ja loppuun asti viimeistelty kokonaisuus.
  Kissasetti tulisi meille.

 193. Vastaa

  kaisa

  ehdottomasti huone nro 4.
  kaikkein värikkäin ja rakkain ja henk.koht rakastan kaikke tommosta retroo.
  jos voitan niin valitsen pöllösetin

 194. Vastaa

  tiippiip

  Huone numero 4. Kekseliäs,värikäs! Ja kukkotapetti on vaan niin ihana, että neloselle ropsahtaa pisteet!
  (pöllöistä tykätään täällä, siispä pöllösetti)

 195. Vastaa

  Esteri

  Numero 4 on ylivoimaisesti hienoin! (apinasetti)

 196. Vastaa

  Anna

  Numero 4. Persoonallinen ja lapsenomainen, pirteä ja toimiva! Toiveissa apinalakanat.

 197. Vastaa

  Satu

  Numero 1. Valoisa. Sopisi hyvin meidänkin neidille.
  ( Apinalakanat. )

 198. Vastaa

  Marjukka

  Ehdottomasti huone nro 6!

  Raikas ja kaikessa yksinkertaiuudessaan viihtyisä ja toimiva pikkumiehen valtakunta.

  (apinalakanasetti)

 199. Vastaa

  Milla

  Suosikkini on huone nro 4. Se on persoonallinen ja sopivasti värikäs. Tyylikkäästi ja kekseliäästi yhdistetty uutta, vanhaa ja uusvanhaa sekä saatu pienestä tilasta toimiva. Kokainaisuus on eloisan värikäs, muttei levoton.
  Lakanaseteistä mieleisin on pöllösetti.

 200. Vastaa

  Emilia

  No numero 1 tietenkin! Sanoi tyttäreni… Kun siellä on tuo Barbbis= )
  (Pöllösetti)

 201. Vastaa

  Ninni

  Äänestän numeroa 3. (Apinasetti)

 202. Vastaa

  Mimmi

  Huone numero 2.
  Kauniit värit ja rauhallinen tunnelma nukkumahuoneeksi.

 203. Vastaa

  Reetta

  Äänestän numeroa 2. Huone on kaunis ja romanttinen. Kivoja yksityiskohtia, jotka tukevat huoneen romanttista ilmettä. Sisustus on myös harmooninen ja rauhallinen (ei liikaa tavaraa).
  (toivomus kissa-setti)

 204. Vastaa

  Seikkuli

  Ehdottomasti no 2!
  Niin kaunis ja seesteinen kokonaisuus, menee pitkään vaikka tyttäret kasvaa, ajattomat värit. Hyvällä maulla ja ajatuksella kokoonpantu 😉

 205. Vastaa

  Norah

  Huone numero 1 on paras! 😀
  (pöllökanasetti)

 206. Vastaa

  Anu

  Nro 6 saa minun ääneni. 🙂 (pöllölakanasetti)

 207. Vastaa

  Katja

  Huone nro. 4. Huoneessa oli kivasti väriä ja tyyliltään se vastasi eniten minun makumieltymyksiä. (pöllölakanasetti)

 208. Vastaa

  riikka

  Äänestin jo kolmosta. Ykkönen on kanssa ihana, jokin siitä uupui kuitenkin.. VERHOT

 209. Vastaa

  MariaP

  Ännestän huonetta numero 6. Pojallakin voi olla kaunis huone 🙂
  Kissalakanasetti olisi mieluisin.

 210. Vastaa

  anni

  Nelonen ehdottomasti! Aivan ihana! Ei mitään hempeilyjä vaan kunnon värejä. 🙂
  (apinapussilakana olisi kivoin)

 211. Vastaa

  kent

  Numero 6: selkeää, rauhallista ja toimivaa – silti lapsenomaista tunnelmaa. (Apinasetti)

 212. Vastaa

  Reipas

  Huone nro 6: reippaat värit ja tilaa leikeille. Kirjat pienten käsien ulottuvilla. (Kissasetti)

 213. Vastaa

  Laura N

  Äänestän huone nro:a 2. Kaunis, tyylikäs, tosi lähellä omaa tyyliä.
  (Kissasetti olis kiva meille)

 214. Vastaa

  Susku

  Minun ääneni huoneelle numero 1. Eniten omaa silmä miellyttävä värimaailma. Ei myöskään liian sellainen hemppis ja romanttinen, mikä ei ainakaan meidän tytölle sovi yhtään. (Kissasetti).

 215. Vastaa

  Piksu

  Nelonen eli Nro 4 ääneni saa.
  Kaikki kohdallaan ja sopivasti retro.
  Kaunis
  (Kissasetti)

 216. Vastaa

  Henna

  Huone nro 4 on ihana siinä on mahtavat värit ja lapsille sopiva iloinen tunnelma. (pöllösetti)

 217. Vastaa

  Maarit Maunu

  Kaunein lastenhuone on ehdottomasti huone 4, joka näyttää siltä, että sinne mahtuvat myös lasten omat värikkäät leikit. Ei pelkkää äitin pikkusöpöilyä.

 218. Vastaa

  Tuula

  Huone 1. Valoisa.

 219. Vastaa

  Heidi

  numero 6 on minun suosikki.
  (kissasetti palkinnoksi)

 220. Vastaa

  marjo66

  4. muut huoneet vaikuttaa koristeilta, joissa lapsi ei voi leikkiä.
  Apinasetti

 221. Vastaa

  Arja

  Lastenhuone Nro 2
  Selkeät ja rauhoittavat värit sekä nostalginen vanha pulpetti ja kuvat seinällä.

  Apinalakanasetti.

 222. Vastaa

  luma

  Huone nro 6. Raikas ja simppeli, kaunis väri seinissä.
  (Pöllölakanat)

 223. Vastaa

  Mirva

  Numero 6 miellytti eniten silmää ja varmasti lapsenkin silmää. Sain tästä ideoita oman yksivuotiaan pojan huoneeseen.

  Pojan sänkyyn sopisi ihastuttava apinasetti.

 224. Vastaa

  Kirsti.dufva

  Huone numero 2 on niin kaunis ja siellä on aivan ihanat värit, sinne on lasten hyvä rauhoittua nukkumaan.

  Pöllölakanasetti.
  -kirsti-

 225. Vastaa

  Jasna

  Huone numero 6:
  Huone on selkeästi lapsen ehdoilla sisustettu mutta miellyttää myös aikuisempaa silmää
  Meillä saisi lastenhuone näyttää tältä 🙂 (pöllösetti)

 226. Vastaa

  Anna

  Viimeinen huone eli nro 6 miellyttää omaa silmää eniten. Helppo muunnella, sopii tytölle tai pojalle. (kissasetti)

 227. Vastaa

  Jaana

  Huone numero 6 saa ääneni. Raikkaat ja kivat värit, toimivat ratkaisut säilytyksessä. (Pöllösetti)

 228. Vastaa

  Riitta

  Huone numero 2 on ihastuttava ja ajaton. Se sisälsi sellaisia ihanan ”vanhahtavia” juttuja kuten paripulpetti. Tuollaisen huoneen voisin sisustaa tyttärelleni. Tila ei näytä kovin isolta, mutta se on hyödynnetty hyvin pienintä yksityiskohtaa myöten. (Pöllösetti)

 229. Vastaa

  Tiia

  Numero 4: värikäs tilaihme! Huone, jossa saa selvästi leikkiä remuten.

  (apinasetti)

 230. Vastaa

  Heidi

  Huone numero 4 on suosikkini! Ja lakanoista kivoimmilta näyttävät kisut.

 231. Vastaa

  Esko

  Huone nro 5. Kaksi söpöliiniä Sylvi ja kirahvi.
  (pöllösetti)

 232. Vastaa

  Tintti

  6 on minun suosikkini, harmoninen ja toimiva kokonaisuus ja raikkaat sävyt. Kaikki olivat ihania, mutta tämä miellytti minua eniten =) !

  (kissasetti)

 233. Vastaa

  Pia

  Huone numero 5. Kaunis pelkistetty silti leikkisä ja värikäs. (pöllölakanasetti).

 234. Vastaa

  Johanna

  Rum nr. 1!
  Stilrent men ändå barn-fint!
  (kissa-setti)

 235. Vastaa

  senni

  huone numero 4 on kivoin. kivat värit, ei hempeilyä.

 236. Vastaa

  Virpi

  huone nro6… niin kaksivuotiaan näköinen, tarpeeksi yksinkertainen mutta nätti =) (apinasetti)

 237. Vastaa

  Ella

  Huone numero 4.

  Mukavaa väri-iloittelua ja hieman huvikumpumaista lastenhuonetunnelmaa.

 238. Vastaa

  Marlai

  Huone numero 5.
  (pöllösetti)

 239. Vastaa

  Elina

  HUONE NRO 5 saa meidän äänen. Kaunis kokonaisuus ja tämä äiti tykkää ainakin vaaleasta sävystä jota piristää kivasti lapsen omat lelut.

  (kissasetti olisi mieluisin 🙂 )

 240. Vastaa

  Jonna

  Äänestän huonetta nro 6. Tyylikkäin kokonaisuus.

  (Apinapussilakana setti olisi minun mieleeni)

 241. Vastaa

  Heli

  Huone 4. Värikäs. Huoneesta näkee, että se on lastenhuone: leluja, väriä, elämää! Juuri sellainen kuin lastenhuoneen mielestäni pitääkin olla.

  (apinasetti olisi mieleinen)

 242. Vastaa

  Virpi

  Huone 3 saa minun ääneni. Mukavia ideoita ja yksityiskohtia, joita ei ole ennen tullut vastaan!
  (Apinasetti olisi minunkin mieleeni)

 243. Vastaa

  Salla

  Äänestän huonetta 6, koska siellä on ajattoman väriset kalusteet ja sisustuksessa on myös lempiväriäni vihreää :).
  (pöllölakanasetti)

 244. Vastaa

  Jansku

  huone nrolla 4. Ihanan ”retro” ja värikäs! (apinasetti)

 245. Vastaa

  Kati

  Tyttären ääni ratkaiskoon eli huone nro 2 on kaunein. Apinalakanasetti

 246. Vastaa

  Jonna

  Nro 2, siksi että itselläni on poikia, joten rakastan tyttöjen huoneita. Niihin tuntuu aina löytävän kaikkea ihanaa <3 (Apinalakanat)

 247. Vastaa

  Margit

  Huone nro 2. Tuo 2:n istuttava pulpetti sykähdytti eniten :))

 248. Vastaa

  Riikka

  Suosikkini on nro 4, kaunis ja värikäs kokonaisuus (pöllölakanasetti)

 249. Vastaa

  Tiina

  Nro 2 on kaunein ja huoneista se ykkönen. (kissasetti)

 250. Vastaa

  Riika Salminen

  Huone nro 1 on selkeä ja rauhallisen oloinen

 251. Vastaa

  Luissara

  Huone no 5. Moderni,selkeä,ei liikaa tavaroita,helppo pitää siistinä!
  Kissalakanasetti!

 252. Vastaa

  Meri

  Huone nro 3. Värit ja ihanat yksityiskohdat miellyttivät!

 253. Vastaa

  Titu

  Huone nro 2 on suosikkini ,että ihana asua vintillä ja sisustaa kauniisti ja valkopuiset huonekalut ovat sievät on tietysti makuni.

 254. Vastaa

  puukie

  3) ihana fiilis, ”juokse villi lapsi”!

 255. Vastaa

  Salla - Maria Suhonen

  Nro 6 Huone on hyvännäköinen, toimiva ja selkeä koknaisuus.

 256. Vastaa

  Kristiina Siipola

  Paras huone on ehdottomasti 6. Pojan tai tytön huone, värikäs, oikein kutsuu leikkimään. Tulee ihan lämmin mieli kun katselee sitä.
  Apinalakanasetti

 257. Vastaa

  Markus K

  Numero 5.

 258. Vastaa

  ippe

  3 paras vain

 259. Vastaa

  Arja Alhainen

  Paras nro 6, iloinen ja raikas.
  Apinalakanat.

 260. Vastaa

  Pia

  Nro 2.
  Ihanan rauhallinen ja kaunis yleisilme. Värisävyt miellyttää silmää. Pidän kovasti kalustevalinnoista ja yksityiskohdista.
  (Apinalakanasetti)

 261. Vastaa

  siru64

  numero 5 paras jotenkin selkeä ja kiva (apinalakanat)

 262. Vastaa

  jass

  Huone numero 2 on tosi kaunis, sopii pienelle ja vanhemmallekin lapselle. (Kissalakanat)

 263. Vastaa

  JQ

  Huone 6, ihanan raikas ja värikäs!

 264. Vastaa

  marina

  Huone numero 4. Ihanan värikäs ja kodikas.
  (kissalakanat)

 265. Vastaa

  terhi

  Nro. 3 . Merellinen ,kivat kalusteet, vaalea, ja mukava lukunurkkaus aikuisellekin iltasatua varten.(kisulakanat)

 266. Vastaa

  Katariina

  Huone nro 1, ihana tähtitapetti ja aivan ihastuttava työtuoli! Kissasetti olisi kiva! 😉

 267. Vastaa

  tiina

  numero 5 on paras. kaunis kirahvi-silhuetti ja leopardi- verhot ovat tyylikkäät katseen vangitsijat.

  kaappi ja hyllysto-setti näyttää toimivilta, kaapeista saa näppärästi kaiken tarvittavan. uskon että hyllystö palvelee lapsen ja perheen tarpeita myös myöhemmin.

  numero 5 on ehdoton suosikkini!

  jos onni suosii, haluan kissa-lakanat.

 268. Vastaa

  Tutu

  Huone numero 2 kaunis

 269. Vastaa

  Richard Herneoja

  2 on paras

 270. Vastaa

  Päivi

  Huone numero 2.
  Kissalakanasetti

 271. Vastaa

  piaS

  Huone nro 6 on kiva ja siitä löytyy kaikki tärkeät elementit: lattialla leikkitilaa, hyvä pöytä, selkeät ja raikkaat värit ja paljon kirjoja.
  Yksinkertainen ja selkeä huone. (pöllölakanat)

 272. Vastaa

  Marja Hituri

  Huone numero 6 on raikas ja selkeä, toimii ja on muunneltavissa varmaan vanhenpanakin. Toivoisin kissalakanasettiä.

 273. Vastaa

  Tiina

  Huone 4 on minun makuun, ihanan retro ja värikäs!

 274. Vastaa

  ulpu

  numero kaksi on paras ja kissalakanasetti.

 275. Vastaa

  Maija

  Huone numero 1 on nätti

 276. Vastaa

  Mia Salo

  Huone 6 on leikkiin kutsuva ja raikas.Kissalakanat olisi kivat.

 277. Vastaa

  Tarja

  Huone nro 6! Värit niinkuin lastenhuoneessa pitää ollakin. Houkuttelevan ja toimivan näköinen

 278. Vastaa

  maria

  Huone nro 6 on lempparina. Väritys on lapsille sopivaa, ei liikaa kaikkea mutta lämmin ja mukava tunnelma välittyy kuvien perusteella. Jos voitan, valitsen pöllölakanasetin.

 279. Vastaa

  saara ilo

  huone numero 6. apina setti.

 280. Vastaa

  Katja Pitkänen

  Huone nro 6 selkeä, raikas, yksinkertainen!

  (apinalakanat)

 281. Vastaa

  Make

  5. Kirahvi kiinnitti heti huomion ja muutenkin yleiskuva.

 282. Vastaa

  PIA33

  Ensimmäinen oli todella mahtava! Siinä parhaiten jäi mieleen se valkoinen heppa lattialla!

 283. Vastaa

  Karoliina

  Ihanin oli 6. Valloittava ja kutsuva.
  Pöllölakanat.

 284. Vastaa

  hese

  Nro 2 oli kaunis.

 285. Vastaa

  Pontius

  Numero 1,nätti huone.Kissalakanat ois kivat.

 286. Vastaa

  Kirsikka

  Huone 1 oli jotenkin mieleisin, tyttömäinen tapetteineen ja vaal.punasine yksityiskohtineen..

 287. Vastaa

  HLL

  huone 2 on paras

 288. Vastaa

  Bea

  Mielestäni numero 6 on ihanin. Sopivat, ajattomat ja kestävät kalusteet rajuillekin leikeille, väritys on myös mieleinen.
  Pöllölakanasetti on kiva.

 289. Vastaa

  Liinu

  Huone 2 on todella kaunis ja vanhanajan romantiikkaa henkivä. Toive: Kissalakanasetti

 290. Vastaa

  Tanja

  Huone nro 5. Selkeä, ajaton, tyylikäs. Pöllölakanasetti.

 291. Vastaa

  jyrki

  6,on mukava huone .pöllösetti on toive.

 292. Vastaa

  Liisa

  Huone 1 on paras.

  Kissalakanasetti

 293. Vastaa

  Petri Pesonen

  Huone viisi. kaikkein hienoin

 294. Vastaa

  Antti

  Huone nro 5, hieno kirahvi seinällä ja muutenkin tyylikäs huone! (pöllölakanasetti)

 295. Vastaa

  Minna

  Huone nro 4 on lasten näköinen. Siellä uskaltaa olla ja tehdä pelkäämättä (muissa kuvissa olevien) valkoisten ja ”steriilin oloisten” pintojen likaantumista/pilaantumista. Ihanasti uskallettu käyttää väriä ja vanhojakin kalusteita.

  Pöllösettiä toivon.

 296. Vastaa

  Hilima

  5: upeat eläinkuviot. Kissasetti

 297. Vastaa

  Lennu

  Nro 5, tykkään kirahvista! (pöllölakanat)

 298. Vastaa

  ukki

  Huone viisi on hieno. Sisustus miellyttää silmää. Pöllölakanasetti.

 299. Vastaa

  Tarja

  Nro 2, viehko

 300. Vastaa

  laura

  nro 1, hieno,siisti,selkeä,ihana!

 301. Vastaa

  Johanna

  Huone nro 2 oli selkeä, helppohoitoinen, ilman turhaa sälää. Viehättävä ja tarkoituksenmukainen, tuollaisen voisin haluta meillekin.
  Ja apinalakanat!

 302. Vastaa

  Anja10

  Huone nro 2 on ehdoton!
  Aivan ihanat värit,romanttinen ja pulpettipöytä mahtava,kuten muukin kalustus!

 303. Vastaa

  Anja10

  Ja kissalakanat!!!

 304. Vastaa

  anja

  huone 2.ei hassumpi. apinalakanat

 305. Vastaa

  Suvi

  Nro. 4. Näyttää eniten lapsen huoneelta leikkisine väreineen. Ei liian ”kalsea” tai sisustuslehtimäinen. (No ne apinalakanat kelpais tännekin…;)

 306. Vastaa

  aj

  huone 2 on paras!
  Apinalakanat

 307. Vastaa

  katja peltonen

  Yksinkertainen ja kaunis kokonaisuus.
  Värit sointuvat toisiinsa ja tuovat valoa tyttöjen huoneeseen.
  Minun makuuni.
  Kaato on myös mukava ja rohkeasti kokeiltu seinäkoriste.
  Vanhasta tehty uutta-kiva pulpetti!! -perhonen-

 308. Vastaa

  Komisario

  4. olis koska olisin ehkä itsekin viihtynyt aikoinani tuossa huoneessa. Kyllä tuohon seinään kelpaisi piirrellä ja räkiä koska ei heti jää kiinni.
  Apina-lakanat ottaisin värinsä puolesta.

 309. Vastaa

  SP

  1. Rakastan tapettia <3 Muutenkin huone omistajansa ikään nähden sopiva ja ihanan tyttömäinen olematta kuitenkaan yltiöromanttinen prinsessahuone.
  Apinalakanat

 310. Vastaa

  kizzu

  Nro 1, koska rakastan noita tähtitapetteja. Valinta oli vaikea nron 5 välillä, ihastuttavan kirahvin takia, tähdet kuitenkin voittivat. Myös moderni, erilainen tuoli ja yleisilme huoneessa nro 1 tekivät vaikutuksen.
  Jos voitan, haluan kissalakanat.

 311. Vastaa

  mari

  Huone nro 2 on minusta mukavin.

 312. Vastaa

  AjK

  Huone 2. Seesteinen tunnelma.
  Kissalakanat

 313. Vastaa

  mervi

  Huone nro 2 on minusta kivoin.

 314. Vastaa

  mari

  Huone nro 2 jossa on mukavat apinalakanat

 315. Vastaa

  Anne Kukkonen

  Nro1, se oli kaikista kaunein, tunnelmallinen ja viihtyisä. Jos voitan haluan kissalakanan

 316. Vastaa

  Temmis

  Viiitonen oli vallan villi.

 317. Vastaa

  kirsti Rämö

  1 oli jotenkin niin söpö ja hellyyttävä

 318. Vastaa

  henna

  5, apina

 319. Vastaa

  Mormor

  Huone nro 6 on raikas, iloinen ja toimiva. Apinalakanat, kiitos!

 320. Vastaa

  Heli

  Huone 2 oli kaunis. =)

  Apinalakanat….

 321. Vastaa

  Nelli

  Pidin huoneesta 2. Ja kissalakanoista….

 322. Vastaa

  Roope

  Huone 6 ansaitsee minun ääneni. Samoin apinalakanat.

 323. Vastaa

  Henna

  4, ihanan pirteä ja sopivan lapsellinen!

 324. Vastaa

  jiu

  huone kolmonen on aistikas ja paljon kivoja yksityiskohtia,
  lakanoista pöllöt kivoimmat

 325. Vastaa

  Jussi

  Huone nro 6. Apinalakanat.

 326. Vastaa

  Anni

  Huone numero 4, kissapussilakanasetti

 327. Vastaa

  Helena

  Nro 3. Valoisa, avara, ei lastenkaan pidä joutua asumaan missään kopperoissa. Toivoisin kaikille lapsille tuollaista omaa huonetta.

 328. Vastaa

  Mari

  Huone nro 6 on reipas ja klassinen, toimivat, kestävät kalusteet ja ihanat reippaat värit! (apina)

 329. Vastaa

  Tintti

  4, reipas ja erottuu muista. Omaperäinen. Apina jos onni suo 🙂

 330. Vastaa

  JJKK

  1. Sopivan rauhallinen mutta silti lapsimainen.

 331. Vastaa

  Noora

  Huone nro 6: sopivan poikamainen, lämmin, turvallinen, raikkaat värit …ja säilytystilaakin näkyy löytyvän.

 332. Vastaa

  ANNEM

  HUONE NUMERO 4 ON PARAS JA KISSALAKANAT KANS

 333. Vastaa

  Jenni

  NRO 5:n seinän kuvio on ihana! Toivoisin voittavani pöllölakanasetin:)

 334. Vastaa

  Kepa

  Huone nro. 3 oli mielestäni paras. Löytyi jotain ihanan merimiesmäistä, ja samalla lämmintä, vaikka huoneessa ei paljon värejä olekaan. Vaalea on silti sellainen lämmin vaalea, leikkitilaa on ja leluja mahtuu huoneeseen. Tuohon huoneeseen eivät möröt pääse!
  Apinalakanasetti olisi kaikkein suloisin! (varsinkin jos mukana saa pehmolelunkin! hehe :D)

 335. Vastaa

  Maija K

  Huone nro 4. Jotenkin reippaan oloinen huone, kivat värit ja näkyy että huoneessa asuu lapsia.
  Tahtoisin voittaa apinalakanat.

 336. Vastaa

  Lauri

  Huone nro 6.
  Ajaton, tyylikäs.
  Haluaisin voittaa kissalakanat.

 337. Vastaa

  Jusa

  Huone nro. 1.
  Yksinkertaisen tyylikäs, kaunis ja selkeä.
  Toivoisin voittavani apinalakanasetin.

 338. Vastaa

  Tiinakaisa

  huone nro 4. hieno tapetti ja makian väriset sängyt!
  jos voitan, haluaisin apinasetin.

 339. Vastaa

  Maria

  Huone numero 4 on suosikkini, niin iloinen ja rento!
  Toivon voittavani apinakuvioisen setin.

 340. Vastaa

  Jari

  Nro 1 on valoisa selkeälinjainen. Tähtikuvio toistuu mukavasti tapeteista tyynyjen kautta koriste-esineisiin.

 341. Vastaa

  Jenni

  5. huone ehdottomasti. Tyyli ja värit on just minun makuun. Aivan ihana tuo sänky, meille kans tuollainen 😀
  (Toivottavasti voitan kissalakanasetin 😉

 342. Vastaa

  Marja

  2 on paras, huone on rauhallisen oloinen ja romanttinen pienille neideille.

 343. Vastaa

  Jaana

  huone nro 4. Ihanan värikäs! ( apinasetti)

 344. Vastaa

  mirva

  huone nro 6, aivan ihanat värit!

 345. Vastaa

  Irma Talonen

  Nro 6

 346. Vastaa

  Pirre

  Huone nro 2 on suosikkini.

 347. Vastaa

  miia

  Huone nro 2 on kaunis, pelkistetty. monet muut oli liian täyteen ahdettuja

 348. Vastaa

  pupu

  huone 2 on paras
  apinasetti

 349. Vastaa

  tarja

  Pitkää piti katsoa ja miettiä, mutta kyllä se on huone numero 2. Ihanan sees tunnelma, tuommoisen huoneen haluaisin jos olisin lapsi. Kissalakanat ovat ihanat.

 350. Vastaa

  mrsmo

  Huone nro 5 on hauska ja siis mielestäni paras! 🙂
  Apinalakanat!

 351. Vastaa

  Sirkka Eskelinen

  Hei! Kivoin on huone 6. Apinalakanasetti kiitos 🙂

 352. Vastaa

  Hanna

  Numero 2 on hienoin.
  Kissalakanat!

 353. Vastaa

  valinta

  tämä huone 2 oli mielestäni kivannäköinen.

 354. Vastaa

  IILE

  Nro 2 on todella kiva

 355. Vastaa

  tipe

  2 mukavin

 356. Vastaa

  heppe

  5 Pirtsakka. Iloinen.

 357. Vastaa

  ELINA

  NUMERO 2 ON TODELLA VIIHTYISÄ HUONE APINALAKANASETTI

 358. Vastaa

  piuppis

  3 on suloisin=) Kissalakanat

 359. Vastaa

  lepäävä esteetikko

  Huone 4 ehdottomasti! Hyvä, huoleton meininki, ajallista syvyyttä, omaleimaisuutta, nostalginen, kaunis tapetti, pirteät sängyt, vanerikaappi, nättejä esineitä, hyvä valaistus, valoisa lattia, jipii tummanvihreää lastenhuoneessa! Esteettinen kokonaisuus.

  Noista valitsisin apinalakanasetin.

 360. Vastaa

  heidi

  numero kuus ehdottomasti! muut ovat liikaa ns. sisustussuunnittelijan muokkaamia.
  pidän kissalakanasetistä

 361. Vastaa

  Johanna

  Huone 1 vetosi, juuri tuollainen huone olisi ollut makuuni lapsena ja vieläkin teki vaikutuksen 🙂

 362. Vastaa

  jussi

  nro 2 on paras

 363. Vastaa

  adda

  Ehkä nro 2 tai 3… en osaa päättää

 364. Vastaa

  oupe

  Huone 1

  Kissalakanasetti on paras

 365. Vastaa

  Aikku

  Numero 5 oli mieleeni. Jos voitan niin pöllölakanat olivat minusta kauniit.

 366. Vastaa

  Henna

  Nro 6, apinalakanasetti oli kaunein mielestäni.

 367. Vastaa

  Petri H

  6
  Apina-lakanat jos voitto osuu.

 368. Vastaa

  Jennah

  Numero 5
  Kissat lakanasetti oli minulle kaunein.

 369. Vastaa

  Mok

  Numero neljä näytti kivalta.

  Apinalakanat ottaisin jos voittaisin.

 370. Vastaa

  h

  huone nro 2 oli kivoin..kissalakanat haluaisin.

 371. Vastaa

  tarja pakarinen

  2 oli harmoninen ja kaunein

  kissalakanat jos voitto osuu

 372. Vastaa

  Raili Savosta

  2
  pöllö paras värimaailma

 373. Vastaa

  h salin

  numero 6, ihana värikäs

 374. Vastaa

  Johanna Haaga

  Huone numero 4, siinä on veikeyttä ja varmasti pojat viihtyvät huoneessaan. Erikoiset värit, sekin veti katseen puoleensa.

 375. Vastaa

  Aleksi Naaranoja

  Huone nro 4. Väriä ja elämää !

 376. Vastaa

  Mari Köyvönen

  Huone nro 4. Hauskin ja värikkäin.

 377. Vastaa

  Mira

  Huone nro 1. Yksinkertainen ja hyvät värit.
  pöllölakanat sopisivat hyvin meidän neidille

 378. Vastaa

  Olli

  Huone nro 5. Virikkeellinen huone lapselle. (pöllösetti)

 379. Vastaa

  Päivi Hörkkö

  Huone 6 ja kissalakanat

 380. Vastaa

  anna

  numero 2 ehdottomasti ,apinasetti on paras (=

 381. Vastaa

  Tamias

  Nro 2 miellyttää minun silmää

 382. Vastaa

  Tarja

  Numero 2 on hienoin.
  Kissalakanat!

 383. Vastaa

  Fammu

  Huone nro. 6 on paras. Ihanat vihreät sävyt! (Kissalakanasetti)

 384. Vastaa

  Anne S

  1. ihana prinsessa tyyli!

 385. Vastaa

  Suvi

  Nro 4. Se näytti oikeasti asutulta, käytössä olevalta huoneelta. Plussaa värien käytöstä! (Apinasetti)

 386. Vastaa

  Lene

  5, tarpeeksi yksinkertainen

 387. Vastaa

  wopsu

  nro. 3 on ihana 🙂
  Kissasetti.

 388. Vastaa

  henkka

  Nro. 6! Värimaailma miellytti.
  Kissasetti.

 389. Vastaa

  Paavo

  Huone yksi oli paras

 390. Vastaa

  Paula

  huone 2
  kissalakanat

 391. Vastaa

  Kari

  No. 2

 392. Vastaa

  Jani

  Nro 6 on paras! Retrotyylinen ja hyät värit! Kissalakanat, kiitos!

 393. Vastaa

  Susanne Walls

  huone no. 4
  kissalakanat kiitos

 394. Vastaa

  Pia

  2 on kaunein!

 395. Vastaa

  Viiru

  Nro 2 on ihanin

 396. Vastaa

  JaVe

  Numero 1:ssä jännä tähtiteema, joten ääni sille.
  Ja kissalakanat! 🙂

 397. Vastaa

  Ande

  Nro 3, jännittävä ja tyylikäs mutta kuitenkin samalla hillitty. Tuosta meidän poikakin olisi innoissaan. Lakanaseteistä mieluisin olisi apina.

 398. Vastaa

  Susanna Haaga

  Numero 5 oli vaikuttava, sieltä näytti löytyvän kaikki tarpeellinen. Kissalakanasetti on mainio.

 399. Vastaa

  Johanna Leppänen

  Numero 2 on ihanan raikas ja symmetrinen. Apinasetin haluan, jos voitan

 400. Vastaa

  salla90

  Kakkonen on paras, hyvä järjestys ja muutenkin soma. Jos voitan niin apinasetti.

 401. Vastaa

  Jenni Lehtonen

  Huone 1 oli erityisesti minun mieleeni,
  lakanoista kaikki olivat ihania 🙂

 402. Vastaa

  Ella

  Nro 4, muistutti eniten huonetta, jollaisen itse sisustaisin. Lakanoista kivoimmat olivat apinat

 403. Vastaa

  Alina Turunen

  NRO. 3 + apinalakanasetti.

 404. Vastaa

  Milla

  Huoneet numero 1 ja 4 ovat suosikkini.. Vaikea päätös mutta kallistusn 4 puolelle.

  Kissalakanat!

 405. Vastaa

  West84

  Numero 3. Köysitikkaat saa hymyn kasvoille.

 406. Vastaa

  aksu

  Huone 6 oli minun mielestä mukavin.

 407. Vastaa

  Susse

  1 tyttömäinen ja kiva, lapsen makuun tehty. Kissalakanat.

 408. Vastaa

  satu

  Huone nro 5, oli minun mieleeni. Varmaankin siksi koska sisustustyyli oli lähellä omaani. Apinalakanasetti oli mieluisin 🙂

 409. Vastaa

  teija

  Nro 4; ei näyttänyt olevan suoraan jostain sisustuskaupasta, vaan vanhaa oli hyödynnetty. Siis toivon mukaan oikeasti retroa…

 410. Vastaa

  enni

  Nro 4 on tehty lapsille, väriä ja kulutusta kestävää pintaa.
  Apinalakanasettti.

 411. Vastaa

  eevu

  pidin nron 3 kalusteista ja värimaailmasta.
  apinasetti on kaunein.

 412. Vastaa

  snibu

  Kaikki tosi mukavia, mutta eniten pidin huoneesta nro.4

 413. Vastaa

  tiinu

  Huone numero 4 on minun mieleeni, ihanan varikäs, lapsenomainen, toimiva. Pöllölakanat ovat ihanat.

 414. Vastaa

  Henna-88

  Nro 6, apinalakanasetti.

 415. Vastaa

  Airi Holappa

  Numero 6, siinä on käytetty värejä hyvin.
  Apinasetti on toive.

 416. Vastaa

  caksu

  1 oli kaikkein kaunein ja tyylikkäin. Muut olivat mielestäni tylsempiä.
  apinasetti

 417. Vastaa

  Arppu

  Nro 5 on pirteä.

 418. Vastaa

  Tuuli

  Nelonen on minun suosikki.

 419. Vastaa

  MiKi

  NRO 2 on paras

 420. Vastaa

  Epi

  Huone nro 2, kissalakanasetti

 421. Vastaa

  L.R.

  Huone nro: 5

 422. Vastaa

  Krista

  Huone 2 on ihana!
  Apinasetti on kivoin!

 423. Vastaa

  karjis

  2,siisti

 424. Vastaa

  Henri

  Numero 3 oli paras. 🙂

 425. Vastaa

  Janelle

  Tykkäsin erityisesti huoneesta numero 2!

 426. Vastaa

  Cake

  Huone nro 6 oli ehdottomasti mieleisin.
  Seteistä hauskoin apinakuosi.

 427. Vastaa

  anni409

  Numero 6. Huone oli aidon lastenhuoneen näköinen eikä mikään sisustuslehden aukeama. Näytti siltä että huoneessa on ajateltu lasta, lapsen viihtymistä ja siitä mistä lapsi pitää, aikuisen silmän miellyttämisen lisäksi. Jos voitan valitsen kissasetin.

 428. Vastaa

  delected

  Numero 5. Seesteinen ja rauhoittava huone. Pöllösetti olisi paras.

 429. Vastaa

  BiiBii

  huone nro 1! ihanan värinen huone

 430. Vastaa

  Marika

  Huone nro 2 oli paras,kissasetti oli mieluisin

 431. Vastaa

  Piia

  Huone numero 2 oli mielestäni kaunein. Lakanoista suosikkini oli pöllö.

 432. Vastaa

  Taru

  nro 3; tuollaisen huoneen haluaisin omalle lapsellenikin, ihanan raikas ja harmoninen!
  Apinasetti mieluiten

 433. Vastaa

  irene

  numero 1 on mukava

 434. Vastaa

  mikko

  5 on niin minun makuuni ja kaikki lakanat ihania

 435. Vastaa

  maari

  pidän kuutosesta, konstailematon poikien leikkipaikka, tarpeeksi tilaa.

 436. Vastaa

  LJ

  huone 2 on paras

 437. Vastaa

  Tuanth

  6, Lapsen ehdoilla, mutta silti sisustettu. Nuo muut oli jotenkin minimalistisia.

 438. Vastaa

  Imppa

  Numero ykkönen on mieleiseni. Pinkki väri on tullut tutuksi lapsenlapseni myötä

 439. Vastaa

  Vuokko

  numero 1 ihanan vaalenpunainen tapepetti seinällä.pöllösetti mieluisin.

 440. Vastaa

  Paku

  numero 6, lapsen ehdoilla sisustettu. Nätti hone

 441. Vastaa

  maikki mummi

  Huone no 6
  tässä huneessa lapsi varmasti viihtyy

 442. Vastaa

  KAARINA ROMPPANEN

  ykkönen on mieleisin
  kissalakanaseteistä paras on kissa

 443. Vastaa

  ninni28

  2 huone on aivan ihana söpö kun mikä ja kaikki lakanoist on tosi kivoja=)

 444. Vastaa

  Laura

  Huone nro 5. Kirahvi seinällä on ihana! Ja värimaailma muutenkin hyvä. Lakanaseteistä paras on pöllö

 445. Vastaa

  Hanna

  Nro. 3: Kaunis, omaperäinen ja tunnelmallinen huone, joka sopii asukilleen.
  Toivoisin voittavani apinalakanasetin.

 446. Vastaa

  MJM

  6 tosi lapsellinen.

 447. Vastaa

  Heini

  huone nro 1 oli paras.
  Kissalakanat.

 448. Vastaa

  Hannastiina

  Huone numero 4 se on niin iloisen värikäs. Ja apina pussilakana on kaikkein ihanin.

 449. Vastaa

  TH

  HUONE NRO 2+apinasetti

 450. Vastaa

  Hansku

  Huone nro 2. Ihanat värit. Kissalakanat.

 451. Vastaa

  Jonttu

  Huone nro 6. Iloinen! (apinalakanasetti)

 452. Vastaa

  Lessu

  1. Jotenkin kivan valoisa ja tulee sellainen kiva fiilis
  Lakanana pöllö.

 453. Vastaa

  anita ronkainen

  huone nro 3, tunnelmallinen ja lämmin

 454. Vastaa

  Marika

  huone 4 on ihanan värikäs ja kodikas; huone jossa leikitään eikä meinata!
  kissapussilakana

 455. Vastaa

  Johanna

  Numero 1 on juuri niin kaunis kuin ekaluokkalaisen tytön huoneen toivoisikin olevan. Yllättävän vähän tavaraa esillä, harmoninen kokonaisuus.

 456. Vastaa

  iines

  huone nro 3. Pöllölakanasetti

 457. Vastaa

  PT225

  Numero 1
  pöllölakanasetti

 458. Vastaa

  kaisa v.

  nro 4. värikkyys miellytti, pöllölakanasetti

 459. Vastaa

  vesa

  nro 5. Apinalakanasetti

 460. Vastaa

  hanhi

  huone 3 pöllölakanasetti

 461. Vastaa

  Minna

  Nro 6. Se kestää aikaa hyvin. (Apinalakanasetti)

 462. Vastaa

  Jukka

  Nro 4 on hieno. Pöllölakana.

 463. Vastaa

  nina

  Kolmonen oli paras koska retro jyrää! (kissalakanat)

 464. Vastaa

  shagma

  Huone numero 4, mahtavat värit ja mielenkiintoisin huone. (pöllölakanat)

 465. Vastaa

  Petu

  Nro 1. Olisin itsekin pikkutyttönä viihtynyt tässä huoneessa. Tapetti on upea! (Apinalakanasetti)

 466. Vastaa

  tiiiina

  numero 4! ihanan värikäs <3

 467. Vastaa

  tuire paltta

  huone numero 1

 468. Vastaa

  Susa

  Nro 2. Todella ihanan romanttinen ja hempeä huone jossa tytöt varmasti viihtyvät.

  Apinalakanasetti.

 469. Vastaa

  pom

  Numero 3 ^^ ja apinalakanasetti

 470. Vastaa

  Henna

  Huone nro. 1 ihanan tyttömäinen

 471. Vastaa

  heidi

  huone nro 3 ja apinoita lakanoihin!

 472. Vastaa

  Anna

  nro 4 – ihanan värikäs.
  (pöllölakanat)

 473. Vastaa

  Saara

  Huone 4 , ihanat värit

  ..ja pöllölakanat..

 474. Vastaa

  Lellu52

  Huone 1
  Kissalakanasetti

 475. Vastaa

  Suvi

  Nro 1 on hienoin sisustus ja tavarat sointuvat erittäin kauniisti keskenään yhteen.
  Tahtoisin voittaa kissalakanasetin.

 476. Vastaa

  Vesa

  huone1 värit

 477. Vastaa

  Sofia

  Huone numero neljässä on mukavasti väriä, kiva tapetti.
  Apinalakanasetti.

 478. Vastaa

  Merja

  Nelonen on pirteä

 479. Vastaa

  Maria HIrvonen

  Huone 1 (Pöllö)

 480. Vastaa

  Marja

  Huone 1 (kissalakana)

 481. Vastaa

  Tartsa

  Huone 1 (apinalakanasetti)

 482. Vastaa

  Johanna K.

  Huone nro 3

  Valinta on vaikea! Kaikki huoneet on niin nättejä. Huone kolmonen näyttää siltä, että siellä lapsi oikeasti viihtyy, eikä sitä ole tehty miellyttämään vain aikuisen silmää 🙂 Paljon hauskoja yksityiskohtia ja kuitenkin kaunis kokonaisuus.

  Pöllölakanasetti.

 483. Vastaa

  saku

  Huone 6

  Apinalakanasetti

 484. Vastaa

  miskkka

  Huone numero 2 on ihana : )

  apinalakanasetti

 485. Vastaa

  alli

  huone numero 1 – raikas, valoisa, tasapainoinen kokonaisuus

  pöllölakanasetti

 486. Vastaa

  Kirsi

  Huone nro 6, tällainen värikäs, selkeä kokonaisuus, jossa myös säilytystilaa, sopii lapselle. Pöllölakanasetti.

 487. Vastaa

  mummi

  Ehdottomasti 4 , pieneen tilaan saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen, kutsuu viihtymään.
  Ei pöllömpi, silti pöllölakanasetti.

 488. Vastaa

  Sami

  Suosikkini on huone nro. 4. Pirtsakka ja tosi viihtyisän näköinen kokonaisuus.

 489. Vastaa

  Christa

  Huone nro. 1. Ihana tähtitapetti ja värimaailma.

  Kaikki setit ihania mutta ehkä se kissalakanasetti oli kivoin.

 490. Vastaa

  Heidi

  Huone 2 vei voiton pitkän harkinnan jälkeen. Värimaailma on ihanan rauhallinen ja illalla voi vielä hiukan lueskella vanhan pulpetin ääressä. Tuossa huoneessa pöhkömpikin lapsi rauhoittuu varmasti. 🙂
  Lakanoista ottaisin kissan.

 491. Vastaa

  anu

  Huone nro 5, yksinkertainen muttei tylsä. (apinasetti)

 492. Vastaa

  r

  Huone nro 3 oli mieluisin.
  Apinasetti.

 493. Vastaa

  Jontey

  5 oli jotenkin tosi ihana

 494. Vastaa

  sirpa

  huone 5,selkeä ja rauhallinen
  kissasetti

 495. Vastaa

  sirpa

  huone 5
  selkeä ja rauhallinen vaikutelma

 496. Vastaa

  Miksu

  HUONE NRO 2 on paras.
  Tuplapulpetti.

 497. Vastaa

  hanna tuoriniemi

  Numero 1, oli minun meleen

 498. Vastaa

  Piitu

  Huone 2, nätti ja selkeä. Kissalakanasetti

 499. Vastaa

  Pipsa

  Huone 2, nätti ja selkeä. Kissalakanasetti

 500. Vastaa

  Eeku

  HUONE 2 Koska se on niin ihanan vaalea, avara ja lämmin. Siinä on sopivasti menneen ajan tuntua. Huoneessa olisi ihana asua.

  kissalakanasetti(:

 501. Vastaa

  meemi

  Huone 1. Ihana pinkki pikkutytön huone vei voiton!(:

  tahtoisin mieluiten kissalakanasetin

 502. Vastaa

  Marjo

  Huone nro 4. Rauhoittava vihreä.

 503. Vastaa

  Tiiu

  Huone nr.3. Ei mikään aivan perinteinen pojan huone. Kissalakanasetti

 504. Vastaa

  glida

  Huone numero neljä. Ihanaa vanhaa mutta värikästä tunnelmaa!
  Palkintovaihtoehdoista kissalakanasetti miellytti eniten silmääni.

 505. Vastaa

  Leena Saarinen

  huone 1 on kerrassaan lumoava itsekin viihtyisin siellä

 506. Vastaa

  Jenni

  Tykkään numerosta 2 ja kissalakanasetistä.

 507. Vastaa

  baabaa

  6. on ihana puujuttuineen!
  Kissat olis kivat.;)

 508. Vastaa

  berndt ahlfors

  Nro 4; siinä on sentään käytetty esineitä, joilla on historia. Tätä ei pystyisi ostamaan suoraan kaupasta.

  Kissalakanasetti

 509. Vastaa

  osmo

  Numeron neljä värit ovat parhaat. Lastenhuoneessa saa ja kuuluu olla väriä.

  Kissalakanasetti on mukavin.

 510. Vastaa

  kaius

  Numero neljä koska nuo muut ovat aika vaisuja. Kalusteet näyttävät myös kaikkein käytännöllisimmiltä

  Apinalakanasetti.

 511. Vastaa

  Minna

  Numero 4 vetää pisimmän korren – mielestäni lastenhuoneessa tulee olla väriä ja virikkeitä. Mutta myös kierrätys ja ekologisuus tärkeää, vanhan ja uuden yhdistely kaunista ja käytännöllistä. Ihana retrotapetti kyseisessä huoneessa sekä noihin ferm living-seinätarroihin olen itsekin ihastunut!

  Pöllösetti

 512. Vastaa

  Tytti

  Huone nro 6. Pelkistetyn selkeä, ei liikaa tavaraa, kiva värimaailma. Haluaisin samanlaisen meidänkin kotiin 🙂

  Jos voitan, tahtoisin tämän palkinnon: Pöllölakanasetti

 513. Vastaa

  Juhani

  nro 6 on minun makuuni, selkeä ja hienot värit ilman liikoja yksityiskohtia.

  palkinto: Pöllölakanasetti

 514. Vastaa

  jonna

  Huone 2, eniten värimaailmaltaan minua miellyttävä. Palkinto: Kissalakanasetti

 515. Vastaa

  Jas

  Huone nro 6. Värejä on käytetty, mutta huone on silti selkeä ja rauhallinen.

 516. Vastaa

  Marjo

  Paras on 2, ei hermoa raastavia 70-luvun värejä kiitos

 517. Vastaa

  kundi

  3, tulee oma viihtyisä huoneeni mieleen xD

 518. Vastaa

  Kiki

  Huone numero 4

 519. Vastaa

  Olgi

  4. huone on ihanan retro!

 520. Vastaa

  Päkä

  Huone 2, se on hillityn tyylikäs!

 521. Vastaa

  Johanna Jutila

  Huone 6. Pöllölakanat.

 522. Vastaa

  Petra

  Huone 3. Aivan ihana pikkumiehen huone, ei niin tyypillinen poikien sisustus, siksi hieno.

  Ja lakanoista apinat on mun valinta 🙂

 523. Vastaa

  Laura

  huone 5.
  Pöllölakanat.

 524. Vastaa

  Eero Sirkiä

  Huone 6
  Tuollaisessa huoneessa olisin varmaan viihtynyt tuon ikäisenä !

  Apinalakanat (Sopis mulle aikuisena:) )

 525. Vastaa

  Rita

  Huone nro:1. Mistähän kirjoitus pöytä on ostettu? Jos joku tietää niin mailaa: rita.lahto@suomi24.fi. Olisin niin kiitollinen tiedosta=)

 526. Vastaa

  Taru

  Huone 5, ihanan seesteinen ja upea verho!

  Kissalakanasetti.

 527. Vastaa

  Minna

  Huone nro 5. Itsellä kohta pieni vauva, ja kiinnostavan näköinen ratkaisu vauvanhoitopisteenä. tykkäsin kovasti!

  kissalakanat.

 528. Vastaa

  jenna h

  Huone numero viisi, apinalakanat.

 529. Vastaa

  ansu88

  Huone 5. Hieno. Apinalakanasetti

 530. Vastaa

  sepi

  Huone 4. Värikäs ja varmasti lapsille mieleen. Pöllölakanasetti.

 531. Vastaa

  Karoliina

  Huone nro 4. Iloiset värit, raikas ja viihtyisän oloinen!

  Jos voitto osuu kohdalle mielisin saada pöllölakanat!

 532. Vastaa

  Anssi Laakso

  Huone 5. Luonnollisen veikeä 🙂

 533. Vastaa

  Piia

  Huone 1. Ihanan selkeä, valoisa, kaunis, romanttinen.

  Pöllölakanasetti

 534. Vastaa

  Heidi

  Huone 2. Ehdottomasti, raikas yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tyylikäs äidin mieleen 🙂
  Apinalakanat

 535. Vastaa

  mirva

  huone nro 2 on värimaailmaltaan paras.Kissalakanasetti.

 536. Vastaa

  Laura

  Huone nro 1 on suosikkini, aivan ihana!!!

 537. Vastaa

  Ulriikka

  Huone 4, retrolla mennään. Muut liian ”sisustuslehtimäisiä”. Pöllölakanasetti.

 538. Vastaa

  Villasukka

  Huone nro. 3! Ensivilkaisulta makuuni liian aikuismaisesti sisustettu, mutta tarkemman tutkiskelu jälkeen on varmasti pikkuväelle mieleen ja juuri heidän viihtymistään tukee mm. suloinen puuhastelupöytä.

 539. Vastaa

  Sonja Suortti

  1. vei voiton. Söpö, tarpeeksi simppeli ja tilaa leikkiin ja tavaroiden säilyttämiseen.

 540. Vastaa

  Tiia

  Numero 4. Värikäs ja persoonallinen huone, jossa varmasti myös lapset viihtyvät. Kissalakanasetti olisi ihana.

 541. Vastaa

  Aliisa

  Huone 5. Ihastuttava! Apinalakanasetti olisi minun lemppari.

 542. Vastaa

  Sarita

  Huone 2. Söpö. Apinalakanasetti

 543. Vastaa

  Ulla Ylitalo

  Tytölle sopiva väritys
  Huone 1 kissa-lakanasetti

 544. Vastaa

  Tapio

  Huone 2. Kaunis huone. Kissalakanasetti, kiitos!

 545. Vastaa

  Hannu

  Huone 1. Ihanan romanttinen, kaunis.
  Kissalakanasetti, kiitos!

 546. Vastaa

  Hanne

  Huone 1. Kommenttini huoneesta: se on kaunis ja pikkutytölle sopiva.

 547. Vastaa

  Timo

  Huone 2. Ehdottoman tyylikäs, lapselle sopiva kalustus.

  Pöllölakanasetti olisi minulle sopiva, kiitos!

 548. Vastaa

  sisko

  Huone numero 3, vaikka pojan huone, sopis tytöllekin. ja kissalakanasetti kiva

 549. Vastaa

  Temppu

  Ehdottomasti numero neljä – kotoisa, retrohenkinen sisustus viehättää! Ei liian ”tällätty”=)

  Jos onni suosii, niin pöllölakanasetti on suosikkini.

 550. Vastaa

  laura

  huone numero 4 on ihana! Ihanan värikäs ja leikkisän oloinen! Ja kissasetti olisi tervetullut!

 551. Vastaa

  mikko

  Huone 6. Kivan retro ja värikäs. Pöllölakanasetti.

 552. Vastaa

  sanna

  Huone 2: romanttisen tyttömäinen. Ihania yksityiskohtia.

 553. Vastaa

  Milla Martikainen

  Huone nro 5. 🙂 Ihana!

 554. Vastaa

  Heidi

  huone5 aivan upeat värit. Voisin kuvitella omatkin poikani tuohon huoneeseen!

 555. Vastaa

  riti

  Huone numero 6 tietysti, pojanpoikamme Lenni on juuri samanikäinen

 556. Vastaa

  JohannaJii

  Huone nro 4. Ihanan värikäs, kivalla tavalla retro. Kaunis tapetti. Kissalakanasetti.

 557. Vastaa

  Minna K

  Huone numero 4. Ihanat värit ja sopivasti retro.
  Pöllölakanasetti.

 558. Vastaa

  Tiina

  Huone nro 4 – iloinen ja värikäs, tykkään kovasti! Pöllölakanasetti.

 559. Vastaa

  Maria

  Huone 2- siisti, yksityiskohtainen ja hieno!! Kissalakanasetti.

 560. Vastaa

  Katti

  Huone 4.Värinläiskettä ja iloista loisketta.Meille pöllösetti,kiitos.

 561. Vastaa

  Jaana

  Huone numero 4! Aivan mahtava huone noin pienessä tilassa! Meille kissasetti 🙂

 562. Vastaa

  Johanna

  Huone numero 4. Loistavaa värien yhdistelyä. Kokonaisuus on uskomattoman harmoninen ja rauhallinen, vaikka on käytetty aika voimakkaita värejä. Mukavaa on myös erottuminen, eli ei ainaista pastellisävyä tai sinistä pojille. Lisäksi tapetti on huikean hieno. Apinalakanasetti.

 563. Vastaa

  Hanna

  Huone nro 5. Kirahvisiluetti on hurmaava ja muutenkin huone on kiva 🙂
  Apinalakanasetti.

 564. Vastaa

  Hanni Harjula

  Huone numero 6! Juuri tuollaisen voisin kuvitella omalle pojallenikin. Mukavan raikas ja kasvaa hyvin lapsen mukana.
  Pöllölakanasetti sopisi meille.

 565. Vastaa

  AISKI

  Huone nro 1 on ehdottomasti suosikkini, koska se on ihanan vaaleanpunainen. Ja, toivoisin voittavani Pöllölakanasetin.

 566. Vastaa

  Sinikello

  Huone nro 6. Ajaton, valoisa ja toimiva. Pehmeä matto ja kauniit värit. Sopivasti kaikkea mm. säilytystilaa, leikkitilaa ja nukkumanurkkaus.

 567. Vastaa

  Sinikello

  Anteeksi unohdin ed. kommentista. Pöllölakanasetti.

 568. Vastaa

  H

  Huone nro 4. Apinalakanasetti.

 569. Vastaa

  mekuli

  huone 2, sopiva

 570. Vastaa

  Henna

  Ehdottomasti huone nro 5. Värimaailma ja selkeät kalusteet uppoavat meihin. 🙂

 571. Vastaa

  evemaria

  Huone nro. 4. Kerrossänky on aivan ihana, ja muutenkin kun kokonaisuutta katsoo, tulee hyvälle mielelle. Pöllölakanasetti.

 572. Vastaa

  taina

  huone nro. 4 .pöllölakanasetti

 573. Vastaa

  minakö

  HUONE NRO 3, nätti huone

 574. Vastaa

  Theebs

  Huone nro.4
  Persoonallinen ja pirteä. Tulee oma lapsuus ja mummola mieleen! 🙂
  Jos voittaisin, niin apinat ottaisin.

 575. Vastaa

  elraimo

  Huone nro 5

 576. Vastaa

  Tiina

  Huone 2: helposti muunneltavissa vanhemmallakin iällä maun muuttuessa, ihanan hillitty ja selkeä, tyylikäs. Ja niin, apinalakanasettihän se sopisi niin meille kuin tuonnekin.

 577. Vastaa

  matomatal@

  Huone 4, ehdottomasti. Ihanan pirteä, kauniit värit. Apinalakanasetti.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *