1kk

18/04/2009

jo.jpg

Voi, kun aika juoksee.Meidän vaavi on tänään jo tasan kuukauden ikäinen. Pieni vastasyntynyt nyytti on muuttunut hymyileväksi miehenaluksi, joka “jutteleekin” jo kovasti. Aina vaan ne ensimmäiset hymyt ja ääntelyt on yhtä ihania! Poika kasvaa kovaa vauhtia ja kaikkein pienimmät vaatteet onkin jo jouduttu laittamaan pois. Nyyh!

Pienokainen kastetaan ensi viikon sunnuntaina ja sekös aiheuttaa äidille pientä stressiä. Koko veljessarja on juhlavaatteita vailla ja tarjoilut pitäisi myös miettiä. Olohuoneen verhotkin jäi muuton yhteydessä ompelematta. Josko viimein olisi hyvä syy tarttua toimeen, kun kankaatkin tuli hankittua jo kuukausia sitten. Eniten päänvaivaa aiheuttaa omat ristiäisvaatteeni. Pelkkä ajatuskin siitä, kuinka hiki valuen yritän ahtaassa sovituskopissa mahtua raskauskiloineni johonkin kivaan asuun ahdistaa…  Itseasiassa päätös pojan nimestäkin on vielä sinetöimättä.

Turha kai sitä on täällä valittaa, vaan otettava itseään niskasta kiinni ja suunnattava kaupunkiin. Nyt heti! Mukavaa viikonloppua kaikille ja ensi viikolla luvassa kaiken muun lisäksi ristiäistunnelmia.

jo

2 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Onnea kuukauden ikäiselle! Kohta huomataankin, että nää täyttää jo vuoden, kaksi ja kolme.. Saisko nämä pitää aina tuhisevina vauvoina (okei, yönsä sais nukkua..)?

 2. Vastaa

  Tanja

  Meillä on sitten pikkumiehillä sama kastepäivä =) Ja sama miettiminen minulla on isompien veljien (2 ja 3v) vaatetuksessa sekä siskojen (2 ja 5v) vaatetuksessa. Tytöille helpompaa kun keväisi mekkoja on kaupat ja kaapit pullollaan, mutta pojille jotenkin vaikeampaa löytää. Ihan pukuja en raskisi ostaa kun ei ole muita juhlia nyt tiedossa jossa niitä käyttäisi.

  Omaa asua en ole uskaltanut edes miettiä… ahdistaa jo valmiiksi. Kampaaja ja meikkaaja on jo sentään varattu=)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *