2v.-bileet

21/03/2010

16 Comments

 1. Vastaa

  Lotta

  Onnea Robin! 😀 ihanat hempeät pikku-herrasmiehen juhlat!
  Mistä löysitte tuon potkupyörän? Meillä ollut samanlainen hankinta mielessä mutta ne puiset versiot tuntuvat liian kalliilta hankkia kolmannelle lapselle, aikoinaan ei isommille ollut sellaisia vielä tarjollakaan… Että onko tuo metallinen edukkaampi?

  1. Vastaa

   Laura

   Kiitos Lotta,
   kummit hankkivat potkupyörän täältä: http://www.pikkusiili.fi/ . Puky-pyöriä saa eri kokoisia, tämä pienin on selkeästi matalampi kuin pienimmät tarjolla olevat puupyörät. Hintakin on kohtuullisempi.

 2. Vastaa

  Anni

  Onnea Robinille.
  Tosi kivan näköiset juhlat teillä, saatan hiukan lainata meillekin pari ideaa!

 3. Vastaa

  Misupai

  Hieno on menopeli! Myös Nopsalla on tälle keväälle tuollainen, hinta vajaan 70 euroa, heidän sivuillaan. RObin varmasti tykkää pyörästä, kun saa viuhattaa isoveikan perässä :))

 4. Vastaa

  Laura

  Misupai, eikös olekin hieno!
  Ja mikä parasta, paketissa oli myös kantohihna pyörälle. Saattaa joskus olla uhmiksen vanhemmille tarpeen 😉 .

 5. Vastaa

  Violette

  Onnittelut kaksivuotiaalle!!!

  Menopeli on kyllä upea. Muffinseista taas sain meidän juhliin idean, kiitos!

  1. Vastaa

   Laura

   Violette: Robin kiittää 🙂 . Kiva, että saitte myös Annin kanssa idiksiä tuleviin juhliinne. En ollut oikein leivontafiiliksissä, joten valmiisiin ja puolivalmiisiin tuotteisiin turvauduttiin.

 6. Vastaa

  Nina

  Onnea näin jälkikäteen tätäkin kautta!

  Hieno pyörä:)

 7. Vastaa

  Oliviah

  Paljon Onnea 2-vuotiaalle! Meillä tyttö sai potkupyörän 2-v lahjaksi viime syksynä. Biltemassa vastaava potkupyörä maksoi n. 50 euroa. Liikkumaan tuolla oppii vähän liiankin nopeasti;), varsinkin pihatien alamäkeen.

 8. Vastaa

  Sarianna

  Onnea onnea! =)

 9. Vastaa

  Selma

  Meillä on puinen potkupyörä, Joey -merkkinen. Suomesta saa alle 70 eurolla, mutta me tilattiin saksasta (myToys) ja hintaa pyörälle tuli 35 eur + postikulut 15 eur (samoilla postikuluilla tulee vaikka useampikin pyörä). Kolmessa päivässä kotiinkuljetettuna!! 🙂

 10. Vastaa

  anana

  Onnea! Ihanan keväiset herkut ja koristeet ♥
  Meillä on sama pyörä, tosin Lillifee veriona. Toistaiseksi ei likka ole oikeen innostunut, uudet asiat vähän aina jännittää. Eiköhän se kesällä tule käyttöön kun isoveli ajelee pyörällä myös 😉
  Saksan Ebaysta saa myös pyöriä mutta meidänkin on Pikkusiilistä sillä hinta on liki sama.

  1. Vastaa

   Laura

   Kiitos anana 🙂 , olikin kiva hempeillä kevään ja pikkumiehen kunniaksi.

   Robin ei myöskään ainakaan sisätiloissa vielä osannut ajaa pyörällä, mutta kokeillaan ulkona lumien sulettua. Silti pyörä oli niin mieluisa lahja, että se piti ottaa viereen nukkumaan <3 .

 11. Vastaa

  tiina

  Ihanat juhlat ja ihana pikkumies:)

  Kiitos herkuista (meidän 2 pientä olivat ihan puhki illalla juhlien jälkeen)ja toivotaan että pikku mies nauttii vauhdin hurmasta uudella pyörällään !

 12. Vastaa

  pirjo

  Mistä noita kynttilöitä saa ?

  1. Vastaa

   Laura

   pirjo:
   nimikynttilät on ostettu Tukholmasta muistaakseni Stockhomesta http://www.stockhome.se/ ja Happy Birthdayt löytyivät Stockmannilta alekorista vuosi sitten. Vinkatkaahan joku, jos tiedätte ostopaikkaa samanmoisille.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *