4kk- kuulumisia

04/01/2015

P1035946 - 4kk- kuulumisia

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen oli taas “synttärit”, eikä meillä todellakaan asu enää vastasyntynyttä pikkuvauvaa, vaan kuusi- ja puolikiloinen vatsallaan viihtyvä, kääntyvä ja eteenpäin pyrkivä tyttönen, jonka ikenestä pilkistää jo ensimmäinen hammaskin.

Pienempi isoveli kirvoittaa hassuttelullaan äänekkäimmät naurut, äitiä hän yrittää komentaa uudenlaisilla kiljahteluilla ja tyttö osaa ilmoittaa myös milloin on aika mennä nukkumaan.

Täytyisi aktivoitua ja kirjata virstanpylväät ylös Kidmemoon, joka on jouluhässäkässä vähän unohtunut.

10892031_10152659448803667_5719856056147702109_n

Shoppailurintamalla olen tehnyt mielettömiä second hand- löytöjä, mm. kuvassa näkyvän Little Marc Jacobsin paidan.

Alet eivät ole kiinnostaneet oikeastaan yhtään, kevään uutuuksista odotan hulluna Polarn O. Pyretin korallinväristä windfleecehaalaria,  on aivan pakko saada! Ihan huvittaa, etten ostanut sitä tummansinisenä (punainen ei ole yhtään Minnin väri), vaikka haalari on kaikkein kätevin ulkovaate ikinä. Se sopii untuvapussin kanssa jopa pakkasiin.

Harrastuksiakin odotan, niin äidin kuin tyttärenkin osalta. Meillä alkaa konservatorion muskari heti loppiaisen jälkeen ja olen aktivoinut jälleen myös oman jumppakorttini. Täytyy malttaa aloittaa varovasti urheilut sektion jälkeen, vaikka hinkuisin tietenkin jo Vetosalin crosstrainingtunneille. Kävin ennen raskaaksi tuloa melkein päivittäin tuolla, nyt ei ole aikaa eikä mahdollisuutta alkaa niin tiheästi salilla juoksemaan. Parikin kertaa viikossa omaa aikaa liikunnan merkeissä on kuitenkin erittäin tervetullutta, koko perhe on varmasti samaa mieltä.

Mitäs teille kuuluu? Olisi kiva kuulla. Puss, Laura

Milestone Baby Cards- kortit saatu blogin kautta

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

4 Comments

 1. Vastaa

  Maija78

  Voi mikä ihana tyttö! Meillä 4kk -“synttärit on tulevalla viikolla. Vielä ei käännytä, mutta kovasti tyttö omaa ääntään rakastaa 🙂 valitettavasti pahat allergiat ovat todellinen riesa (ainakin maito, kananmuna ja vehnä) ja iho on ollut jopa niin huonossa kunnossa että tulehtui ja vaati antibioottikuurin. Imetysdieetti on tiukka ja toivonkin että ihottuma saataisiin kuriin! Kaikkea ihanaa teille, eikö ole “kauhistuttavaa” miten aika kuluu nopeasti!

  1. Vastaa

   Laura

   Voi ei Maija, allergiat kuulostaa tosi tylsältä. Mun pitäisi itse laittaa itseni suklaattomalle ruokavaliolle

 2. Vastaa

  Katariina

  Niin suloinen tyttönen!!! Minkä kokoisen windfleecen meinasit hankkia? Onko tuosta korallinvärisestä haalarista julkaistu mitään kuvaa?! Tai onko tietoa milloin tulee myyntiin? Alkoi kovasti kiinnostaa hankkia sellainen myös meidän tytölle 🙂

 3. Vastaa

  Laura

  Kiitos Katariina! Todennäköisesti valitsen koon 74, sillä toivoisin puvun mahtuvan vielä syksylläkin. En ole nähnyt kuin värimallin, väri on todella herkullinen korallinpunainen. Yritetään metsästää kuvaa. Kauppoihin windfleecet tullevat vielä tammikuun aikana.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *