Aamun apulainen

13/03/2009

hpim2595-225x300.jpg

hpim2595hpim2585

Tämä urbaani pikkutarzan on päättänyt auttaa äitiä vaarojen uhkaamatta. Astianpesukoneen kannelta hän kurkottautuu pelottomasti kohti vetolaatikkoa puuhaarukoiden luo.

Jalassa on Nova Starin farkut kokoa 80.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! t. Robin ja mama

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

8 Comments

 1. Vastaa

  Maria

  Niin tuttua puuhaa että… : ) Kuopuksemme on pian 9kk ja tiskikonetta voi tyhjentää/täyttää vain hänen nukkuessa. En voi käsittää kuinka hän voi AINA kuulla kun koneen luukku aukeaa ja läpsytellä äitiä “auttamaan” ; )

 2. Vastaa

  Perla

  Meilläkin reilu 10 kk spurttaa heti paikalle, kun kuulee että tiskikoneen luukku narahtaa. Pitäiskin laittaa rasvaa saranoihin, josko hiljenisi. Siinä sitten saa vauhdilla nostella ruokailuvälinekorin ja lautaset pois. Toinen kiva kotityö on tyhjentää pyykkikonetta. Siinä saa olla vikkelät kädet, kun ottaa vastaan puhtaat vaatteet, etteivät ennätä lattialle. Tosin yleensä saa tyhjentää likaisia edestakaisin ja puhtaat sitten hoidetaan unien aikaan tai muuten “salaa”.

 3. Vastaa

  maija78

  voi apua miten toinen on tosissaan, varsinkin ilme tuossa 2. kuvassa on ihanan liikuttava, mamin pikku apulainen.

 4. Vastaa

  Misupai

  Meilläkään ei tarvii kun koneen ovea raottaa, vaikka likaisia laittaessa, niin neiti 1v 3 vkoa pyyhältää paikalle. Miten ne muksut voikin kuulla kaiken pienen äänen? Taitaa olla heille niin tärkeä puuha, missä voi kokea auttavansa (äiti voi tästä olla eri mieltä keräillessään aterimia ympäri keittiötä…).

 5. Vastaa

  Helmi

  Mahtava tyyli apurilla!Meillä samat farkut 8-v. tytöllä, vähän isommassa koossa toki…

 6. Vastaa

  Minnin äiti

  Voi kun suloinen apuri. Minni nappaa aina tuon korin käsilaukukseen ja viilettää ympäriinsä sen kanssa. Muuten hänestä alkaa oleen jo pientä todellista apua, osaa laittaa omat puhtaat kuppinsa laatiikkoon ja tyhjät kauppakassin sisällön jääkaappiin.

 7. Vastaa

  sanna

  Ihana apuri! Ja täällä myös sama juttu, aina kun tiskikoneen avaa, niin kovaa vauhtia tulee pikkumies apuun. Onneks kone on niin korkealla, ettei yletä vielä ottamaan astioita, siinä reunalla pitää kuitenkin seistä työnjohtajana 🙂

 8. Vastaa

  Lotta

  Pikkutarzan osoittaa hienoa keskittymiskykyä jo pienestä pitäen 🙂 Tuttua puuhaa juu, kuten muillakin! Hilma (11kk) rakastaa tiskikoneen purkamista ja pari läheltä-piti-tilannetta on jo koettu lautasten kanssa… Tiskikoneen nappulat oavt myös vastustamattomia, Hilma usein uudelleen-ohjelmoi koneen sen ollessa jo käynnissä, meidän kone on vähän liian houkutteleva kun napeista kuuluu heleitä ääniä niitä painellessa 😉 Aurinkoista viikonloppua!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *