Aamupalaherkkuja

07/08/2009

talkmuru-224x300.jpg

talkmuruMeillä on kaksi suosikkia, jotka katoavat jostakin syystä pikkumasuihin nopeammin kuin herrrkullinen äidin keittämä kaurapuuro.

Jalasjärveläinen Taivalkosken Mylly valmistaa tuotteensa kotimaisesta viljasta, ne ovat vähäsuolaisia ja vähärasvaisia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia. Ja sehän sopii äidillekin.

Makeuttamattomat TalkMurut uppoavan maidon ja marjojen kera, makeampia Rölli-muroja ostan harvemmin, koska laatikollinen katoaa hetkessä.  Joko maidolla, jugurtilla vai vaikka ihan kaapille kiipeämällä, murot lattialle kaatamalla ja pöydän alta nauttimalla.

rolli_murot

Kuvat:

Taivalkosken Mylly

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  Laura

  Nuo Talk-murut ovat tosi hyviä sormin syötäviksi ihan pienillekin. Pinsettiote kehittyy ja äiti saa juoda kupin kahvia samalla. (maistuvat äidin suussa tosin pahvilta..)

 2. Vastaa

  ninnu

  Meillä kans alettiin tarjoamaan noita TALKKareita heti kun hyppysissä pysyi. Ihan paljaaltaan napsii niitä nykyäänkin lautaselta.

 3. Vastaa

  kent

  Meiltäkin löytyy kaapista Talkkuja, ja niitä napsitaan useimmiten tosiaan ilman mitään lisukkeita.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *