Aarrekid collection

03/04/2009

3_caarrekid.jpg

On ilo esitellä lukijoillemme aivan uusi suomalainen lastenvaatteiden valmistaja Aarrekid. Aarrekidin vaatteissa on 3_caarrekidvalloittava aarremetsä-kuosi, joka johdattelee sadunomaiseen maailmaan.

“Lapsi on Aarremetsän keskellä. Hänen mielikuvituksensa saa mukavan ja turvallisen ympäristön. Kuvista syntyy ideoita ja ideoista tarinoita. Vaatteiden tulee olla leikeissä mukavia sekä laadukkaita. Lasten
huolettomuus saisi tarttua meihin aikuisiinkin ja se on varsin helppoa, kun tietää voivansa valita turvallisen tuotteen. Näistä ideoista on Aarrekid Collection tehty.

Aarrekidn takana on Johanna Parviainen, joka halusi taantumasta huolimatta tehdä mahdolliseksi kotimaisen lastenvaatetuotannon. Tekstiili- ja vaatesuunnittelija Piia Keto (mm. HundPark ja KaksiTvå) tuo designistaan tuttua särmää ensi kertaa lastenvaatteisiin. Johanna ja Piia muodostavat tiimin, jossa suomalainen suunnittelu ja äidinrakkaus kohtaavat.

Mikä hienointa, Aarrekid panostaa kotimaiseen työhön, ekologisuuteen ja lasten viihtyvyyteen. Kankaista suurin osa tulee suomalaisilta kutomoilta ja loputkin EU-alueelta. Aarremetsä-kuosi on painatettu Nanson tehtaalla Nokialla ja raitakuosi on peräti valmistajiensa käsin painamaa. Mallistosta löydät hyvin yhteen soviteltavia vaatteita, jotka sopivat värimaailmaltaan niin tytöille kuin pojillekin. Lisäksi mallistoon kuuluu valloittavia pehmoleluja.

Kurkkaa Aarrekidin nettisivut: www.aarrekid.com

(nettikauppa on auennut tänään)

Jos suuntaat Lapsimessuille, niin käy hypistelemässä Aarrekidin vaatteita osastolla 6G27.

4_caarrekid6_caarrekid8_caarrekid10_caarrekid11_caarrekidaarre_5

1 Comment

  1. Vastaa

    Ellen

    Nämä vaatteet olivat messukokemuksella todella ihania! Meinaan tilata pojalleni henkselishortsit.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *