Äidin kumisaappaat

16/09/2009

as8-300x225.jpg

Syksy tuo sateet ja äidit kiertelemään puistopolkujen lätäköitä. Kumisaappaat olisivat oivalliset, mutta kolhot, rumat ja raskaat. Vai ovatko sittenkään?

as8as7

Vasemmalla LaCrossen Grange: anatominen pohja, ohut tekstiilivuori, 100% luonnonkumia, varsi säädettävissä remmillä. Brandos 89e

Oikealla Tretornin Bekväm. Lämmin fleecevuori, varren ulkosivulla vetoketju. Brandos 49e

as9as6

Vasemmalla Vikingin Safira perussaappaat. Luonnonkumia, ohut tekstiilivuori. N. 39e

Oikealla supertrendikkäät Ilse Jacobsenin pitkävartiset saappaat nyöreillä. Lämmiin fleecevuori, valmistettu käsityönä Euroopassa. 115e Brandos.

as4as5

Vasemmalla Crocs -saappaat kevyttä ja muotoutuvaa crocs-materiaalia. N. 75e

Oikealla Ilse Jacobsenit lyhyellä varrella. 99e Brandos.

as3as2

Vasemmalla Nokian Taiga, lämminvuorinen maiharimalli, jossa kiristettävä nauhoitus. Nastoitettava pohja, kantavahvike, iskuja vaimentava rakenne. Ei hintatietoa.

Oikealla klassikko Nokian Hai. Saatavana monissa väreissä. N. 45e

as1as10

Vasemmalla Nokian Club, kantavahvistettu kapea malli kiristysremmillä. Ei hintatietoa.

Oikealla klassikko Hunterin naisellisempi malli Huntress leveämmällä varrella. Ortopedinen pohja. Brandos 115e.

Kuvat:

Nokia Footwear ja Brandos

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

8 Comments

 1. Vastaa

  Saara

  Mulla ei ole ollut kumppareita sitten lapsuuden, mutta nyt kesällä ostin Noa Noan ihanat harmaat kumisaappaat. Aika samantyyppiset (solki mukaan lukien) kuin nuo kuvan Hunterit, mutta mattapintaiset ja ne on kyllä pelastaneet jo monta sateista ulkoiluhetkeä!

 2. Vastaa

  Päivi*

  Onpa ajankohtainen aihe minulle! Työmatkakäytössä olleiden Hai-saappaiden sisävuori värjäytyi metsäretkellä varren sisään liiskaantuneista mustikoista, eli ne menee vaihtoon. Ne oli pirteän punaiset, mutta tuollaiset mustathan olisi ihan tyylikkäät. Kovin pitkää vartta vaan ei tarvitsisi olla. Täytyy tutkia tarjontaa tarkemmin, kiitos vinkeistä!

 3. Vastaa

  maija

  tahtoo noi ilse jacobsenit pitkällä varrella!!!!

 4. Vastaa

  Mariam

  Jos mulla olisi ylimääräistä rahaa niin ottaisin kyllä nuo Hunterit vaaleanpunaisena ja reunanyli tulevalla fleecesukalla : ) Nyt tosin olen ihan tyytyväinen Nokian Kontioihin : )

 5. Vastaa

  NinnuLi

  Enpä oo ennen osannu ajatellakaan, että kumisaappaitakin on noin monia erilaisia ! 😮 Mulla on vaan semmoset jostain halpiskaupasta ostetut siniset.. niillä ei kyllä puistoon kehtaa mennä.

 6. Vastaa

  Sinikello

  Hienoja saappaita perus Kontioiden kilpailijoiksi.
  Olisiko muitakin, kokemuksen tuomia vinkkejä äideille kuinka tarkenee syksyn ja talven puistossa?

 7. Vastaa

  Marika

  Sinikello, itse uskon kunnon kuoriasuun, jonne alle sitten lämmikettä oman maun ja lämminverisyyden mukaan. Itse laitan jo kymmenen asteen tienoilla gorepuvun alle kerraston, ja ei siis muuta sisävaatetta alusvaatteiden lisäksi. Kenkinä usein vaelluskengät. Näin pärjää vilukissakin pari tuntia ulkona.

  Talveksi pitkä untsikka ja lämpimät saappikkaat. Itse taidan kokoa tuulisen, kostean syksyn usein pahempana kuin peruspakkasen keskellä talvea.

  Mutta tosiaan, kannattaa siihen omaan lämpimään pukeutumiseen panostaa vähintään yhtälailla kuin muksujenkin. Kun kummasti se touhuava muksu pysyy paremmin lämpimänä, kuin rivi paikallaan seisovia äitejä :).

 8. Vastaa

  Mariam

  Mä liputan myös Gorejen puolesta. Syksystä kevääseen pärjää hyvin kun on sellaiset varrelliset kengät. Pakkasella pidän urheilusukkaa jossa villapohjallinen. Ja takkina ehdottomasti myös GoreTex (tai vastaava) Itselläni tällä hetkellä Haltin DrymaxX

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *