Äitiysmuoti ja Tanja Karpela

01/07/2009

tk.jpg

Iltasanomien kuvassa säteilee pian äityslomaansa aloittava kansanedustaja tkTanja Karpela. Otsikko kuvan alla huutaa: “Tanja Karpela pyöristynyt reippaasti – katso kuvat!”. Toinen iltapäivälehtemme Iltalehti oli laittanut tyylipoliisinsa arvioimaan Tanjan äitiysvaatteita. Vaikutelma oli välillä mummomainen, tukka homssuinen ja housujen materiaalikin liian helposti rypistyvää. Onneksi kuitenkin huomattiin, että “Mammamekot ovat historiaa!”, kun “Tanja näyttää miten oman tyylinsä voi säilyttää raskaana ollessakin”.

Minityyli ilmoittaa, että mammamekot ovat olleet historiaa jo hyvin pitkään, ja nykyään ei enää edes juuri ole muunlaisia, kuin trendejä seuraavia äitiysvaatteita. Minityyli paheksuu myös syvästi raskaana olevan naisen muuttuvan varttalon kommentointia millään tavalla. Minityyli ei ole huomannut eduskunnan miesten vartaloissa tapahtuneiden silmiinpistävienkään muutosten aiheuttavan huutomerkillisiä otsikoita kuvasarjoineen.

Tanja Karpela näyttää upealta, kuten aina.

Minityyli toivottaa hyvää äitiyslomaa!

(minityyli on poliittisesti sitoutumaton, mutta aina äitien puolella.)

(kuva: Tanjan nettisivuilta)

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *