Äitiyspakkaus 2009

03/04/2009

ap2009_kaikki.jpg

Kela on julkaissut tänään kuvat vuoden 2009 äitiyspakkauksesta. Uudessa pakkauksessa on kiinnitetty aikaisempaa enemmän huomiota ekologisuuteen. Tällä kertaa kestovaippoja on yhden sijasta kaksi ja kertakäyttövaippojen näytepakettia ei ole lainkaan. Tämän lisäksi ekologisuus näkyy ulkohaalarissa, joka valmistettu 63-prosenttisesti kertakäyttöpulloista valmistetusta polyesteristä. Lisäksi pakkauksessa on bambusta valmistetut sukat ja tumput.

Uutuutena pakkauksessa on villasekoitteesta valmistettu potkuhaalari, joka korvaa aiemmin olleen kevyttoppapuvun. Uusi pakkaus pääsee jakeluun heti, kun viime vuotinen pakkaus on jaettu loppuun.

Mitä ajatuksia uusi äitiyspakkaus sinussa herättää?

ap2009_kaikkiap2009_haalari

Katso kaikki pakkauksen vaatteet erillisinä kuvina täältä.

Kuvat ja lähteet: Kela

4 Comments

 1. Vastaa

  ninnu

  Todella pliisu (taas), mä kaipaisin niitä VÄREJÄ vaatteisiin… ja lisäksi olisin pitänyt mieluummin sen kolme sisävaippaa+ yksi kuori.

 2. Vastaa

  Juulia

  Minä puolestaan ostan mieluummin ne värilliset ja itse oman makuni mukaan – jos saisin valita, haluaisin nuo äitiyspakkausvaatteet vaikka kokonaan valkoisina persuvaatteina (bodyja, potkareita). Niitä olisi sitten helppo yhdistellä muihin eikä tarviis kenenkään valitella ettei tykkää väreistä tai kuvioista 🙂
  Tuo villasekoitepukuvoipi olla hyvä juttu, se vanupuku on aikas kamala. Tosin ennenkun voi enempää sanoa, pitäs nähdä livenä.

 3. Vastaa

  Juulia

  Ja lisään vielä että kiva kun tähän “värittömämpään” suuntaan ollaankin menty, ja enempi löytyy yksiväristä ja sitä valkoista, muistelen vaan esikoisen pakkausta vuodelta 2004, sirkuspellejä ja pupuja ja huoh….;)

 4. Vastaa

  Pilvi

  Onhan tuossa toki enemmän kuin kaksi vaippaa! Mun matikallani ymmärsin että 6 flanellista sisävaippaa plus 7 harsoa eli noillahan vaipattaa jo kummasti pientä. Kuoria on se kaksi, mutta niitä ei tarvikaan pestä joka käytön jälkeen eli riittävät pitkälle. Tämmöstä. 😉

  Makuupussi on IHANA!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *