Äitiysvaatteista

03/03/2009

dkny6-150x150.jpg

Amerikkalaisen DKNY:n äitiysvaatemallisto on pieni – ja musta, mutta aiheutti ainakin itsessäni haaveen vauvamahasta. www.dkny.com

dkny6dkny5dkny4dkny1dkny3dkny8  

Kuvien vaatteita ei saa Suomesta, mutta samanhenkisiä  löytyy mm. Mangolta, Zaralta ja Gina Tricotilta ihan normimallistoista. Edelleen jatkuva väljä yläosamuoti tekee raskausajan pukeutumisen helpoksi ja alaosiinkin on tullut vaikka mitä vaihtoehtoja. Toiset suosivat vatsan päälle nousevia vyötärökappaleita, toiset vannovat under-belly-farkkujen nimeen.

Itse odottaessani löysin toimivia housuja ja masutuubin FunMum-merkiltä, samoin kiva ja edullinen merkki on  Bestsellerin mama-licious, jolta voin erityisesti suositella  äitiysfarkkuja.

Kerrothan sinäkin omat äitiysvaatevinkkisi odottaville äitikollegoille!

linkkivinkit aiheesta äitiysmuoti: www.lemonkids.fi (mm. FunMum)   www.mama-licious.com      www.bebes.fi  www.missymom.net    www.bebelane.com   www.belua.fi  www.omppulinna.com

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

7 Comments

 1. Vastaa

  Heidi

  voi kun ihania mekkoja! Tulee tosiaan kaipuu vauva-mahaan…no ei ihan vielä…

  mama-licious- merkkiä voin myös minä suositella. Mulla oli mama-liciousin tummat raskaus-strech-farkut, joita käytin melkein joka päivä. Hintaa oli muistaakseni 30-35€ kun ne stokkalta ostin. Lisäksi mulla oli kahdet mama-liciousin strech housut ja nämä maksoivat 27€ kappale, eli ei mun mielestä ihan hirveesti.

  Raskausaikana käytin pääosin normi-paitoja, kun ihan vero modasta yms. löytyi hyviä. Taisin ostaa H&M:ltä pari äitiysneuletta, mutta muuten mentiin masutuubien kanssa.

 2. Vastaa

  Maria

  Mama-licious oli yksi suosikki housumerkkini raskauaikana, samoin Noppies, tosin ykköseksi nousi Elly B äitiysfarkut joita pidän edelleen neidin olleessa 8kk ja äidinkin päästessä “omiin mittoihinsa” : )

 3. Vastaa

  Finette

  Näyttää hyvältä, mutta en usko, että olisin raaskinut ostaa. Pärjäsin pitkälle ilman mammavaatteita, kun Suomessa ei mitään hirveän ihmeellisiä ollut esim. Zarassa ei ole mammamallistoa ja ei taida Seveninkään mammafarkkuja löytyä. Ne oli mainittu muistaakseni Himoshoppaaja ja Vauva-kirjassa (Vinkkinä rouville: hulvatonta lukemista, niinkuin kaikki Himoshoppaaja-kirjat ja perjantaina tulee sitten ensi-iltaan leffakin :)).

 4. Vastaa

  Minnin äiti

  Hienoja ovat, mutta minuakin harmittaa kayttaa kovin paljon rahaa raskausajan pukeutumisiin. Niiden kayttokerrat jaa tosi vahalle ja taalla kaikissa raskaus- ja imetysvaatteissa on tosi suuri matalalle tuleva kaula-aukko. Ja tarpeekis pienia kokoja on vaikea loytaa, koska XS on aina suurempi kuin normaali xs. Vinkkeja ei siis ole antaa. Minun ei onneksi tarvinnut osallistua mihinkaan juhlavaatetusta vaativaan tilaisuuteen raskaana.

 5. Vastaa

  Marika

  Onneksi tosiaan tämä nykymuoti on suosinut odottajaa. Mä olin viimeisen kk:n töistä sairauslomalla, mutta siihen asti pärjäsin matalavyötäröisillä housuilla, tunikamallisilla paidoilla ja muutamilla mammaostoksilla. Noh, kyllä nyt loppua kohten maha sitten tulikin melkoisen mahtavaksi, mutta kotioloissa riittikin H&M:n tarjonta, kun ei tarvinnut työpukeutumiseen yms. panostaa. Onneksi on tosiaan lyhyt aika, ellei se jättimaha tule heti kärkeen 🙂

 6. Vastaa

  chic mama

  Wow, those dresses dont really help my baby feaver (my youngest is 2 months!). Lovely dresses, make me want a pregnant belly even more so! I really miss my pregnant belly…

 7. Vastaa

  Krissie

  Kauniita! Mua harmittaa, kun en ole kummassakaan raskaudessa satsannut vaatteisiin vaan koittanut sinnitellä vanhoilla normiryysyillä tai jollain muutamalla henkkamaukkakoltulla. Vatsa on molemmilla kerroilla kasvanut jo alkumetreillä, joten esim. tavalliset farkut on jääneet pelistä pois jo pari kuukautta plussaamisen jälkeen. Puolikin vuotta tuntuu toosi pitkältä ajalta, kun käytössä on vain pari lemppariasua.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *