Angry birds makeiset – nyt niitä saa!

24/05/2012

FC_403685_Fazer_Angry_Birds_Red_Bird_150g_-760x1024.jpg

Fazerin uutuudet, Angry birds -makeiset hyppäsivät välittömästi  kauppakoriini, sen verran suosittuja nuo lintusankarit ovat meidän perheessä.

Namit sujahtivat nopeasti parempiin suihin ja täytyy itsekin myöntää, että maistuivat todella raikkaille. Näitä nähdään siis meillä varmasti tulevinakin namipäivinä. Makeiset ovat sopivan pehmeitä hieman pienemmänkin herkuttelijan suuhun.

Tässä vielä hieman lisätietoja Fazerin sivuilta:

” Värikkäissä ja kirpakoissa linnuissa maistuvat mansikka, lime, appelsiini, metsämarja sekä pirteällä sitruunalla täytetty kola. Possut ovat omenan- ja päärynänmakuisia. Sokerikuorrutetut munat kätkevät sisälleen pehmeän karamellisydämen, ja rakennuspalat ovat sitruunan-, passionhedelmän- ja ananaksenmakuisia”

Fazer Angry Birds -makeispusseja on kaksi erilaista: yhdessä seikkailevat linnut, ja toisessa possut. Tarinan mukaisesti possut ovat ryöstäneet lintujen munat, ja kätkeneet ne rakennuspalojen sekaan omiin possupusseihinsa. Makeisissa on käytetty vain luonnollisia makuja.

FC_403685_Fazer_Angry_Birds_Red_Bird_150g_FC_403687_Fazer_Angry_Birds_Pig_150g_

7 Comments

 1. Vastaa

  ninnu

  Näitä on kissojen ja koirien kanssa etsitty eri kaupoista, ei vain vielä ole tänne kylille saapunut…mutta hyvää kannattaa odottaa 🙂

 2. Vastaa

  Heini

  Tampereelta löysin nämä Stockmannilta, muiden kauppojen tilannetta en tiedä.
  Fazerin sivuilla sanottiin, että tulevat myyntiin kesäkuun alussa, joten voihan olla, ettei vielä ole kaikkiin kauppoihin ehtinyt.
  Näitä kannattaa kyllä odottaa 🙂

 3. Vastaa

  miku

  on syöty ja hyviä

 4. Vastaa

  Carita

  Juu… Nyt tiedän mitä meidän perheessä seuraavaksi sitten kinutaan 😉

  1. Vastaa

   Laura

   Näitä oli muuten myös New Yorkissa 🙂

 5. Vastaa

  mävaa:)

  Mistä niitä saa kaikista halvimmalla?;o

 6. Vastaa

  Atro Niiniluoto

  Kerran olen ostanut noita uutuuksia tarjouskupongilla Valintatalosta. En ole vihaisten lintujen ihailija, varmaankin siksi possut ovat mukavampia.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *