Anton&Nina verkkokaupan löytöjä

08/01/2013

“Anton&Nina on lasten vaatteiden ja kenkien sekä äitiysvaatteiden myyntiin erikoistunut erikoisliikeketju, jossa on tällä hetkellä neljätoista lastenvaateliikettä. Anton&Nina-myymälät sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Haukiputaalla, Rovaniemellä, Kemissä, Riihimäellä, Lempäälässä, Nokialla, Kotkassa, Kouvolassa, Ylöjärvellä, Lahdessa, Mikkelissä ja Raahessa.” (teksti Anton&Nina) 

Minityyli katsasti Anton&Ninan verkkokaupan ja sen valikoiman. Valikoimasta löytyi runsaasti merkkejä ulkovaateissa mm. Reima, Ticket Outdoor ja Lenne. Sisävaatteissa paljon mm. Benettonia, Mayoralia ja Legoa.

Äideille kauniita Mama.licious äitiysvaatteita ja muutenkin naistenvaatteita oli verkkokaupassa runsaasti.

 

 

 

 

 

Ullis:

Minä tilasin Anton&Ninan alennuskoodilla Renelle pari Benettonin paitaa kevääksi kun olivat hyvässä -30%:n alessa. Ihana raikas keltainen pitkähihainen trikoopaita ja harmaa puuvillaneule. Anton&Ninan valikoimassa oli itseasiassa tosi paljon erilaisia ja värisiä Benettonin paitoja. (Benetton faneille vink vink) Ja erityisplussaa verkkokaupan online-tuelle. Eli sivuston alalaidassa on live chat, mistä voit kysellä asioita suoraan verkkokaupasta. Olen törmännyt muillakin tähän samaan, kätevä, koska näiden kautta saa vastauksen yleensä max. muutaman minuutin odottelun jälkeen. Tämä chat ei tosin ihan aina ole päällä mutta ns. normaalina kaupan aukioloaikana on.

 

 

 

Heini:

Myös meille kotiutui Anton&Ninan verkkokaupasta Benettonin vaatteita. Merkin trikoopaidat ovat meidän koululaisten mieleen ja hinta-laatu suhdekin saa kiitettävän arvosanan. Tampereen Benettonin puodin lopetettua syksyllä, vaatteita tulee nykyisin tilattua nimenomaan netin kautta.

Tilaus tuli perille alle viikossa, mikä joulun alla on ihan riittävä aika. Verkkokaupassa on käytössä Matkahuollon MyPack -palvelu, joten sain hakea paketin kätevästi lähikaupasta.

Meidän pojat eivät suostu juuri vaatekaupoille lähtemään, joten tulevaisuudessa vaatekaapin ollessa päivitystä vailla, kurkataan kotisohvalta myös Anton&Ninan valikoima.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *