Anton&Nina verkkokaupan löytöjä

08/01/2013

P1050175-300x168.jpg

“Anton&Nina on lasten vaatteiden ja kenkien sekä äitiysvaatteiden myyntiin erikoistunut erikoisliikeketju, jossa on tällä hetkellä neljätoista lastenvaateliikettä. Anton&Nina-myymälät sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Haukiputaalla, Rovaniemellä, Kemissä, Riihimäellä, Lempäälässä, Nokialla, Kotkassa, Kouvolassa, Ylöjärvellä, Lahdessa, Mikkelissä ja Raahessa.” (teksti Anton&Nina) 

Minityyli katsasti Anton&Ninan verkkokaupan ja sen valikoiman. Valikoimasta löytyi runsaasti merkkejä ulkovaateissa mm. Reima, Ticket Outdoor ja Lenne. Sisävaatteissa paljon mm. Benettonia, Mayoralia ja Legoa.

Äideille kauniita Mama.licious äitiysvaatteita ja muutenkin naistenvaatteita oli verkkokaupassa runsaasti.

mamalicious_many_denimmamalicious_cool_trikoopaitamamalicious_new_ramona

 

 

 

 

 

Ullis:

Minä tilasin Anton&Ninan alennuskoodilla Renelle pari Benettonin paitaa kevääksi kun olivat hyvässä -30%:n alessa. Ihana raikas keltainen pitkähihainen trikoopaita ja harmaa puuvillaneule. Anton&Ninan valikoimassa oli itseasiassa tosi paljon erilaisia ja värisiä Benettonin paitoja. (Benetton faneille vink vink) Ja erityisplussaa verkkokaupan online-tuelle. Eli sivuston alalaidassa on live chat, mistä voit kysellä asioita suoraan verkkokaupasta. Olen törmännyt muillakin tähän samaan, kätevä, koska näiden kautta saa vastauksen yleensä max. muutaman minuutin odottelun jälkeen. Tämä chat ei tosin ihan aina ole päällä mutta ns. normaalina kaupan aukioloaikana on.

Anton&Nina Benetton

Anton&Nina Benetton paidat

 

 

 

Heini:

Myös meille kotiutui Anton&Ninan verkkokaupasta Benettonin vaatteita. Merkin trikoopaidat ovat meidän koululaisten mieleen ja hinta-laatu suhdekin saa kiitettävän arvosanan. Tampereen Benettonin puodin lopetettua syksyllä, vaatteita tulee nykyisin tilattua nimenomaan netin kautta.

Tilaus tuli perille alle viikossa, mikä joulun alla on ihan riittävä aika. Verkkokaupassa on käytössä Matkahuollon MyPack -palvelu, joten sain hakea paketin kätevästi lähikaupasta.

Meidän pojat eivät suostu juuri vaatekaupoille lähtemään, joten tulevaisuudessa vaatekaapin ollessa päivitystä vailla, kurkataan kotisohvalta myös Anton&Ninan valikoima.

2e8433b0883c58a4c12d1663e04b65c328664961f1b2a05dd11bb907fb4b80b1

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *