Apua pakko-saada vaatteen etsimiseen

13/03/2018

vaatekauppoja.fi 5 of 5 - Apua pakko-saada vaatteen etsimiseen

Kaupallinen yhteistyö Minityyli ja Vaatekauppoja.fi-sivusto

Mitä isommiksi lapset kasvavat, sitä tarkempia toivomuksia heillä on vaatteiden ja kenkien suhteen. Erityisesti tubettajat ja popstarat ovat malleja, joiden tyyliä ihaillaan ja kopioidaan. Myös koulu- ja harrastuskavereilla on suuri merkitys.

Kun pohdinta kevätkenkähankinnoista tuli puheeksi, oli alakoululaisillakin jo tiukkoja toiveita. Poika tahtoo änämdeet eli Adidksen NMD lenkkarit ja tyttö Nike Air Forcet ja kesäksi Converset. Tähän aikaan vuodesta uutuuksia on jo tullut ja tarjontaa on ihan hyvin, vähän liiankin hyvin. Nettikauppoja on tarjolla vaikka kuinka paljon, mutta miten löytää niistä kaikista se, josta löytyy ne oikeat tossut?

vaatekauppoja.fi 4 of 5 - Apua pakko-saada vaatteen etsimiseen

Ennen saatoin selata kymmenen kauppaa läpi ja etsiä oikean merkin, mutta Googlen hakutuloksia oli valtavasti ja osa täyttä puppua. Aikaa kului liikaa ja silti oikeaa kokoa ja väriä tuntui olevan mahdotonta löytää. Kun Vaatekauppoja.fi kyseli haluaisimmeko testata heidän palveluaan, suhtauduin aluksi epäilevästi. Olenhan nähnyt netissä monenlaisia “hakupalveluja” ja ” hintavertailuja” jotka on liian usein todella huonosti tehty ja tuloksiksi löytyy ehkä kaksi kauppaa, joissa kummassakaan tuotetta ei ole. Vaatekauppoja.fi yllätti selkeällä ja mietityllä ulkoasulla ja toimivuudellaan. Siksi kerron siitä teillekin.

vaatekauppoja.fi 3 of 5 739x1024 - Apua pakko-saada vaatteen etsimiseen

Tyttö oli toivonut Nike Air Force tossuja ja kokeilimme hakea niitä palvelun avulla. Valitsimme kengät ja merkeistä Niken ja saimme listan merkkiä myyvistä kaupoista. Haimme myös lastentuotteiden kautta, koska jossain valikoimissa sopiva koko löytyy vielä lastenosastolta,  joissain aikuisten. Saimme monta hyvää hakutulosta ja aivan huippua oli, kun yhdestä kaupasta löytyi vielä viime vuoden malli alesta ja juuri se valkokultainen väri, jota tyttö toivoi. Varsinainen osto tehdään verkkokaupan kautta aivan normaalisti, joten maksutietoja ei tarvitse antaa kolmannelle taholle.

 

vaatekauppoja.fi 2 of 5 - Apua pakko-saada vaatteen etsimiseen

Pojan suoskikkien valinta ei ollutkaan aivan niin helppoa, koska valinnanvaraa on niin paljon. Kun merkki ja valikoima on noin suuri kuin Adidas tai Nike, haku ei ole niin tehokas kuin jos etsii pienempää merkkiä, mutta esim. halvimman Fjällräven Kånkenin löytää parissa kymmenessä sekunnissa.

vaatekauppoja.fi 1 of 5 768x1024 - Apua pakko-saada vaatteen etsimiseen

Omaan käyttööni tärkeä ominaisuus on toimituspaikan valinta. Vaikka en olisi etsimässä mitään tiettyä merkkiä, käyn tuota kautta nappaamassa pakettiautomattitoimittajat valinnaksi, niin näen ne kaupat, joilta saa paketin automaattiin, joka on meillä ehdottomasti helpoin tapa. Usein on käynyt niin, että olen jo tilaamassa jotain, mutta koska toimitusvaihtoehdoista ei löydy automaattia, jätän ostoksen tekemättä. Jollakin toisella taas posti saattaa olla automaattia helpommin tavoitettavissa. Myös ajankohtaiset alekoodit löytyvät helposti.

Käykää kokeilemassa ja antakaa sivuston kehittäjille palautetta! He kuulevat sitä mielellään ja palvelua voidaan kehittää palautteen perusteella.

 

 

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *