Apuri shoppailuun – The mommy hook

18/08/2009

themommyhook.png

Tuntuuko välillä, että shoppailusaalis pursuilee vaunujen tavarakorista, mutta silti käteenkin riittää yksi jos toinenkin kassi täytteineen? Tai ruokakassi painaa kädessä kuin synti ja hiertää samalla kämmenet verille? Ehkäpä The mommy hook voisi toimia  himoshoppaajille tai vaunujen kanssa kauppareissut tekeville arjen pikku apurina. Vahvasta alumiinista valmistettu koukku kulkee näppärästi mukana, mutta on kätevä tarpeen tullen käyttää. Turhake vai tarpeellinen?

themommyhook

Suomesta en jälleenmyyjää löytänyt, mutta Ruotsista löytyy ainakin täältä ja täältä.

4 Comments

 1. Vastaa

  Laura

  Siis tätä olenkin etsinyt! En löytänyt jälleenmyyjää, joten ostin tavallisen kiipeilykoukun. Toimii matkarattaissa mutta tarjolla ei ollut tarpeeksi isoa koukkua meidän “ykkösvaunuihin”. Tahtoo tämän heti!!!

 2. Vastaa

  Niina

  Meilläkin Brio Ponyn kahvassa on kiikkunut iso kiipeilykoukku iät ja ajat. Toimii todella, mutta ainoa miinus on, että kun kahvassa on tarpeeksi lastia ei kolmevuotiaan elopaino jaksa pitää enää rattaita pystyssä vaan vankkureita joutuu “nostamaan” hieman työntäessään. 😀

  Hätätilanteessa myös pätkällä leveää kaksipuoleisella tarranauhaa saa myös kietaistua kahvaan kiinni melkein mitä vain, sillä menetelmällä mukana on kulkenut mm. pyörän turvaistuin…

 3. Vastaa

  Kotiäitee

  Haa, tää on ihan pakko saada 🙂 ! Kiitos vinkistä! Todella tarpeeseen tulee meillä tämä kapistus, kun sen verran usein tulee raahattua kauppatavaroita rattaiden ja bussin kanssa kotiin.

 4. Vastaa

  M--K

  Tarpeellinen! S-koukku tosin ajaa saman asian, mutta niitä olen hukannut jo monta. Muutenkin meidän huushollaus perustuu s-koukkuihin (mm. ammeet seinälle ja laukut vaatetankoon).

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *