Arpapeliä ja huippuostoksia

15/10/2009

Lapset-169-225x300.jpg

Lapset 169Meidän nurkilla ei lunta näy, mutta aamuisin on k-y-l-m-ä. Puinkin nyt molemmille tytöille aamulla jo talvihaalarit, vaikka kalenterin mukaan en uskonut niin tekeväni ainakaan vanhemman neidin osalta.

Vauvan Cupcaken haalari alkoi näyttää päivä päivältä paremmalta, ja viimeistään Sarin kirjoittaessa heidän nelivuotiaan haalarista, aloin miettiä miksen itse hankkinut esikoistytöllenikin Cupcakelta haalaria.  Oletin tämän vuoden haalareissakin olevan ihan suorat lahkeet ja hihat, joista en itse niin välittänyt.  Haalareihin olikin ilmestynyt resorit, jipii! Ei sillä, että ne mitkään kauniit olisivat, mutta superkäytännölliset kun talvivaatteen käyttöaika on puolisen vuotta ja sama vaate saisi mahtua kevääseen asti. Hyvän tekosyyn tämän hankintaan sain, kun viime keväinen alelöytöni jäikin pieneksi (jeejee!).

eloka09Lapset 156

Cupcaken mitoitus on joko pienentynyt, tai sitten meillä on venytty pituutta yllättäen. Ostin 98cm pitkälle tytölle koon 4/104cm, ja yllätyksekseni se oli nappivalinta. Kun muistaakseni vielä viime talviset ulkovaatteet oli tosi reilua mitoitusta, muistanko oikein? Pikkusiskon 74cm haalari on taas sopivalla kasvuvaralla nyt n.74cm pitkälle tytölle, joten ota nyt sitten selvää.. Onneksi fiksu ostaja ensin sovittaa tai tarkistaa mitat, eikä tilaa arpapelillä niinkuin minä..

eloka091

Tirppanan ilme paljastanee mitä mieltä oli nurmikolle laittamisesta. Normaalisti hurjaa vauhtia konttaava neiti ei suostunut liikkumaan metriäkään..

10 Comments

 1. Vastaa

  Sari

  Ihanat neidot!

  Tosiaan mitoitus on pienentynyt koon verran. Meillekin olin valitsemassa liian pientä pukua, mutta onneksi valistunut myyjä ehti apuun. Mun mielestä koko vastaa nyt ehkä Reimaa, ei enää Tickettiä, vai mitä olet mieltä?

 2. Vastaa

  Marika

  Sari, samaa mieltä. Reimalta meille olisi tullut juuri koot 74 ja 104, niinkuin nyt Cupcakelta. Ticketiltä taas kokoa pienemmät.

 3. Vastaa

  Katri

  Suloiset siskokset! On tosi kauniit haalarit.

 4. Vastaa

  A-L

  Yhdyn edellisiin 🙂 Meillä käytössä Cupcake 104cm ja tyttö itse n.metrin mittainen ja kun tänään ensi kerran kunnolla käytimme pukua, katselin sekunnin murto-osan kauhuissani että olenko ostanut jopa liian pienen koon :/… Vaikuttaa nyt kuitenkin juuri sopivalta , ja luulen että 110cm olisi ollut jo liian suuri…

 5. Vastaa

  iita

  Voi kuinka suloisia ovat molemmat 🙂 Ja haalarit ovat aivan ihanat. Meille on talveksi tulossa juuri samanlainen dinohattu kuin pienemmällä neidillä 🙂

 6. Vastaa

  Nella

  Ihanat haalarit tytöillä! Marika – mistä olet löytänyt isomman neidin pipon?

 7. Vastaa

  Marika

  Nella, pipo on Pikku Stikkarin tuotosta. Siellä näyttää olevan kotisivut (www.pikkustikkari.fi) päivityksessä, mutta tekijä-Leenan saa kiinni sähköpostitse leena.nikkinen (at) pikkustikkari.fi.

 8. Vastaa

  Finette

  Ihanat neidit!!!!! Tosi söpöjä! 🙂

 9. Vastaa

  Emma

  Hei,
  ihanat tytöt ja haalarit! Onko tuo isomman haalarin kaula-aukko sellainen, ettei kaulaliinaa tarvitse?
  Emma

 10. Vastaa

  Marika

  Emma, on juu. Kun laittaa hupun nepparit kiinni, saa niskan ja kaulan tosi hyvin suojattua. Tuosta allaolevasta kuvasta näkee melko hyvin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *