Asuntomessujen lastenhuoneita

14/07/2017

Jos pohdit rakentamista tai sisustamista, rankkaa remonttia tai pientä pintasilausta, mene ihmeessä Mikkelin asuntomessuille. Alue Saimaan rannalla on upea ja kohteissa on monta järisyttävän ihanaa. Välillä unohdin kuvata, kun vain huokailin ihastuksesta. Vaikka upeat maisemat olivat yksi suuri osa talojen viehätystä, oli kohteissa myös uusia ja erilaisia ratkaisuja, mutta myös pieniä taloja ja pakettiratkaisuja.

Tässä saatte aikamoisen läjän kuvia messujen lastenhuoneista, alueen leikkipuistosta ja yhdestä hienosta keinusta. Ilahduin lastenhuoneiden persoonallisista ratkaisuista ja siitä, että tarjolla oli niin perinteistä sinistä pojalle, hurmaavan tyttömäistä kuin reippaan lapsekastakin meininkiä.

Luonnonmateriaalit ovat in myös lastenhuoneissa ja kirkkaimmat värit ovat vain tehosteita. Lopputulos on harmoninen, rauhallinen ja mukavan ajaton.


Yksi suosikkitaloistani oli Harmaja Saimaa, jonka sisustuksesta ovat vastanneet Kirsi Valanti ja Susanna Vento. Susannan blogissa on upeat Riikka Kantinkosken kuvat talosta. Käykää katsomassa ne, näissä ei ole yhtään kuvaa sieltä, koska huokailin ja kamerastakin loppui akku.

Kävin messuilla pressilipulla.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *