Aurinkorasvaa pikkuisillekin

30/05/2009

eucerin-kids-25.jpg

eucerin-kids-25

 

Yksivuotiaan vauhtiveikon äitinä tuskailin, miten saan pojan pidettyä poissa auringosta ja totesin, etten mitenkään. Helteellä taas ei ole niin kiva kökkiä sisällä.

Ihan pienten on parasta pysytellä visusti varjossa, mutta yli puolivuotiaille on jo voiteitakin. Eucerin Micropigment Lotion  (SK 25) ei imeydy ihoon, joten sitä voi käyttää turvallisesti suojaamaan epäsuoralta säteilyltä.

 Isommille merkiltä löytyy kätevä aurinkosuihke suojakertoimella 50. Suihkeen paras puoli on nopea levitys, eli nappaat juoksentelevaa lasta vaatekappaleesta tai raajasta kiinni ja suihkaiset vain kaikki näkyvissä olevat ihopinnat, näin leikki voi taas jatkua.

 

Kuva ja lisätietoja www.eucerin.fi

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

3 Comments

 1. Vastaa

  marjuli

  Hyvä vinkki, tollanen suihke pitää hankkia!

 2. Vastaa

  Misupai

  Laura, samaa pähkin täällä vauhtineidin kanssa. Meillä ei apteekista saanut tuota tuttua Eucerinia, mutta vastaava on Ladival. Käytännössä nämä molemmat toimivat hyvin ja lapsikaan ei jää valkoiseksi. Eikä herkkäihoinen aikuinenkaan… Hyvä aihe muuten, sillä aurinko ilmestyy yleensä ihan yhtäkkiseltään ja huomataan että rasvat onkin menneet vanhaksi.

 3. Vastaa

  Hansu

  Hienoa! Juuri tänään itsekin pähkäilin, että kuinka saan vuosikkaani pysymään koko ajan varjon puolella ja totesin; en sitten mitenkään! Tällaisella helteellä täysin pitkässä vaatetuksessa voi vaan kuvitella miten tukala olo tulisi… Mielessäni kävivät aurinkorasvatkin, mutta muistin, ettei niitä saa vielä noin pienillä käyttää. Nyt on löytynyt tähänkin pulmaan ratkaisu. Mahtavaa!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *