Autokuumetta ilmassa

25/01/2011

IMG_1456-1024x793.jpg

IMG_1456

Meillä asuu parit Cars-autot ja kohta kolmevuotias ykkösfani. Tällä hetkellä aidot Disney-kaarat ovat kiven alla kaupoissa, mutta tilanne muuttunee radikaalisti kesän aikana, kun suosikkielokuvan kakkososan Suomen ensi-ilta (12.8.) lähestyy.

165151_10150377241740183_31159065182_16723240_2642816_n

Jenkeissä elokuva pyörähtää teattereihin 24. kesäkuuta ja siitä odotetaan jopa ykkösosaa suurempaa hittiä. Cars on ainakin meillä ollut yksi niistä harvoista animaatioista, jota katsoo innolla koko perhe yhä uudelleen ja uudelleen.

Tykätäänkö teillä Carseista?

AUTOT 2 (CARS 2, Disney Digital 3D™ ja IMAX® 3D -elämyksenä)
DISNEY•PIXAR
Verkko- ja mobiilisivut: Disney.com/cars
Tykkää Facebookissa: facebook.com/pixarcars
Seuraa Twitterissä: twitter.com/disneypixar

Genre: Animaatio/seikkailukomedia
Ensi-ilta: 12. elokuuta 2011
Ääninäyttelijät: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine, Emily Mortimer, Bonnie Hunt, Tony
Shalhoub, Cheech Marin, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Peter Jacobson, Thomas
Kretschmann
Ohjaaja: John Lasseter
Apulaisohjaaja: Brad Lewis
Tuottaja: Denise Ream
Musiikki: Michael Giacchino

(Lähde: The Walt Disney Company Nordic)

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

18 Comments

 1. Vastaa

  Rose

  Oi, ihanaa kakkososa 🙂

  Eka osa on ollut meillä suosittu ja vielä 8-vuotias sitä haluaa katsella, vaikkei enää vaatteet iskekään 😉 Myös silloin ostetut “hahmoautot” ovat siirtyneet pikkusiskolle. Mutta varmasti mennään tämä katsomaan!

 2. Vastaa

  Nanna

  Täälläkin odotetaan jo kovalla innolla kakkososaa. Vaikka poika vasta tänään täytti 2v 5kk 😀 Kova fani on! Kovasti yrittää tavailla Carsautojen nimiä kirjasta, autoja keräillään ja niillä pöristellään pitkin kämppää, elokuvaa jaksaisi katsoa uudestaan ja uudestaan, jos äiti antaisi 😉

 3. Vastaa

  Selma

  Meillä Cars-villitys oli ihan mahdotonta 2-5 -vuotiaana, nyt eskarilaisena ei enää niinkään. Leffa on niitä harvoja lastenelokuvia, joita äiti ja isäkin jaksoi katsoa kerta toisensa jälkeen ja taas ja taas ja taas…

  Meinasin jo lahjoittaa eteenpäin meidän Cars-kokoelman (johon on bongailtu autoja amerikkaa, pariisia ja huuto.netiä myöten), mutta onneksi muistin tuon ensi kesänä tulevan elokuvan! Kesällä niiden perään olisi kuitenkin itketty 🙂

 4. Vastaa

  Selma

  Ja voi isukki-parkaa, joka luuli tuovansa tuliaiseksi kauan etsityn Kunkun ja se olikin Dinoco-Salama!! 😉

 5. Vastaa

  kioto

  Eikös tällä jatko-osalla suunnata juuri näiden vanhojen Autot-fanien suuntaan eli nyt on jännempi tarina. Ikärajakin taisi olla korkeampi siksi.

 6. Vastaa

  kioto

  Ei ollutkaan ikärajaa, mutta jänskempi pitäisi kuitenkin olla.

 7. Vastaa

  Irene

  Meillä on 3v mahdoton autot-fani. On hyvin onnellinen isoveljeltä perityistä autot vaatteista ja leluista! Ihana saada kakkososa, vaikka kyllä ykköstäkin jaksaa katsoa koko perhe loputtomiiin!

 8. Vastaa

  Pienen pojan äiti

  Toivottavasti ei ole liian jännä. Meillä 3,5 v on juuri innostunut ekasta Autot-leffasta ja olen ajatellut, että tuo kakkososa olisi eka leffa oikeassa leffateatterissa. No silloin ikää jo 4v.

  Meillä on muutamia autoja (salama, sally, sheriffi, klainari, martti, floora, jasu juntti ja pari muuta…) joilla vilistetään pitkin automattoa. Tietääkö joku onko jossain “harvinaistenkin” autojen suomenkieliset nimet kuvineen, kun niitä meillä nyt kysellään kovasti?

 9. Vastaa

  Sanna

  Meillä on myös ajateltu, että tämä voisi olla esikoisen ensimmäinen elokuva leffateatterissa. Ykkösosaa on kulutettu puhki kotioloissa ja se on koko perheen suosikki. Ja autot ovat edelleen toivottuja lahjoja (4- ja 2-v).

 10. Vastaa

  Selma

  PIenen pojan äiti: meillä oli joskus kirjastosta lainassa sellainen isompi Salama-kirja, missä oli esitelty lähestulkoon KAIKKI elokuvan autot nimineen ja ominaispiirteineen. Ja kuvien kera tietysti 🙂

 11. Vastaa

  Sinikello

  Meillä on edelleen vaan junat jotka kiinnostaa pian kolmevuotiasta. Tuomas Veturi ja kumppanit. Autoilla leikitään jonkin verran mutta ekaa auto leffaa ei olla nähty eikä taideta nähdä tätäkään.

 12. Vastaa

  Paula

  Täällä odotetaan eniten Cars-legoja, niitä pitäisi tulla myyntiin kesän korvalla, jos legosivustoja on uskominen.. Duploja tulee myös lisää, niillä meidän tyttö leikkii kovasti ja ne pitää joka kyläpaikkaan kantaa mukaan 🙂

 13. Vastaa

  dharma80

  Tota odotetaan kuin kuuta nousevaa! ja toivonmukaan ei tule uusia autohahmoja kauppoihin, meilläkun niitä on jo varmaan 50 😀

 14. Vastaa

  Päivi*

  Meilläkin tykkää koko perhe. Disney Pixarin elokuvat on tosi laadukkaasti tehty, mm. Toy Storyt.

 15. Vastaa

  maija

  Kiitos trailerista, en olisi hoksannut sitä netistä kaivaa. Tänään sitten poika päätti, että tietoisku kesällä tulevasta uudesta Autot-leffasta oli tärkeämpi kuin se hartaus, jota perhekerhon täti piti. Epäilemättä se monen mielestä olikin.

 16. Vastaa

  Tiina

  Meillä on 4-vuotias innokas autot-fani, leffaa katsottaisiin niin paljon kuin vain annettaisiin katsoa ja autoja on keräilty innokkaasti. Itse äitinä en ole niin innostunut tuosta uudesta elokuvasta tuon trailerin nähtyäni, ammuskeluja ja räjäytyksiä ei pienten katsojien elokuvissa tarvitsisi olla… Tuskimpa siis ainakaan elokuvateatteriin sitä mennään katsomaan, saattaa olla turhan jännittävä pienelle fanille. Mikä mahtaa muuten olla elokuvan ikäraja?

 17. Vastaa

  Laura

  Hei jee! Mä oon luullut että tuo tulee ensi-iltaan vasta 2012 niin kuin alunperin antoivat Pixarilta ymmärtää ykkösosan jälkeen. Meidänkin suosikkielokuva kautta aikojen 🙂

  Hei mulla olis sulle Laura yksi kyssäri. Miten teidän Mini rodinin haalarissa on kestänyt sisäsaumat? Meillä tuli teipit ulos, tekivät reikiä kankaan läpi 🙁 Lähetin eilen postissa takaisin Ruotsiin. Oliko tuo meillä vain viallinen kappale, vai onko kaikissa sama vika… Odotellaan nyt vastausta korvattavuudesta, ei pitäis kyllä olla mitään sanottavaa. On sen verras selvä tapaus!

 18. Vastaa

  Laura

  Heippa Laura!

  Joo, innolla odotetaan elokuuta!

  Haalarista, meillä puku on yhden nepparin irtoamista lukuunottamatta pysynyt hyvänä. Tosin Robsu on käyttänyt Ticketin pukua enemmän, joten ihan hirmu koville Mini Rodinin haalari ei ole joutunut.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *