Baby Safe Feeder

10/06/2009

1.gif

Meillä on aloitettu kiinteät nuorimpien kanssa sormiruokaillen ja hedelmä- ja vihannespaloja on ollut tarjolla siitä lähtien.  Sormiruokailu kehittää lapsen käsien koordinaatiota sekä suun motoriikkaa. Kun puolivuotias mutustaa onnellisena herkkujaan, saa vanhempi olla valppaana. Koska irtoaa liian iso pala? Ruokailuhetkien positiivista ilmapiiriä ei juurikaan lisää äidin “valmiina-pelastukseen”-ilme, mutta apu on tarjolla.

Baby Safe Feederin kehitti ja sitä markkinoi isä, jonka lapsi melkein tukehtui hampiville vauvoille tarkoitettuun keksiin.

123

4

Voisi olla kätevä myös automatkalla, tai pakastemarjoilla hampaita saavalle.

Suomessa jälleenmyy: Vauvabuumi, Sininen Onni

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

  1. Vastaa

    Sanneli

    Tää on kiva! Meillä on saman tyylinen, mutta kivemman värinen 🙂 Sisko lähetti näitä USA:sta kolmisenn vuotta sitte. Ja kun tosiaan sisälle voi laitta melkeen mitä vain ilman pelkoa että lapsi tukehtuu!

  2. Vastaa

    Hanna

    Tuleeko tosta sitten mitään paloja läpi? Onko se enää sormiruokaa vai imeskeltävää? Juuri palojen pureskeleminen ja pyörittely suussa kehittää lapsen motoriikkaa ja on hyväksi mm. puheen kehitykselle.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *