Barbien salonkipäivä

14/03/2018

Barbi 4 - Barbien salonkipäivä

Nyt tulee oikea Niksi-Pirkka vinkki Barbien hiusten huoltoon. Barbie laatikon asukkaat näyttivät aika hurjille niin päätettiin viikonloppuna pitää Siennan kanssa Barbien salonkipäivä. Tiesittekö että kun Barbien hiuksia liottaa kuumassa vedessä niin niistä tulee sileät? Itse opin tämän vasta äskettäin.
Barbi 1 - Barbien salonkipäivä
Nämä takkukasat pääsivät kiehuvaan vesisalonkiin. Homma menee niin että Barbien hiuksia huljutellaan vähän aikaa kiehuvassa vedessä niin niistä tulee sileät ja helposti kammattavat. Suihkutin vielä extrana jätettävää hoitoainetta hiuksiin. Kampaamisen jälkeen hiukset olivat tosi sileät. Bratzin hiuksiin tämä ei toiminut niin hyvin. Ne ovat jotenkin karheammat joten niistä ei tullut niin sileitä. Paras lopputulos tuli vaaleisiin Barbien hiuksiin.
Barbi 5 - Barbien salonkipäivä
Barbi 6 641x1024 - Barbien salonkipäivä
Barbi 7 1 684x1024 - Barbien salonkipäivä
Barbi 9 747x1024 - Barbien salonkipäivä
Vink vink tämä on helppo tuunaustapa esimerkiksi siinä vaiheessa kun Barbeja laittaa myyntiin. Salonkikäsittelyn jälkeen Barbiet näyttävät edustavimmilta. Note to my self – älä tee tätä käsittelyä kiharahiuksiselle Barbielle jos haluat pitää sen hiukset kiharalla. Tämä käsittely nimittäin suoristaa ne.
Barbi 4 - Barbien salonkipäivä
Barbi 2 - Barbien salonkipäivä

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *