Bebes-info aloittaa netissä 3.4.

20/03/2009

Bebesinfo  on tarjonnut odottajille perheineen Bebesinfo-tilaisuuksia Helsingissä, mutta nyt myös tutkittua ja perusteellista tietoa äitiyden ja vanhemmuuden eri osa-alueista netissä. Bebesinfo on laaja verkkosivusto, josta löytää tutkittua tietoa synnytykseen valmistautumisesta, imetyksestä, vauvanhoidosta ja vanhemmuudesta. Sivuston kautta voi myös lukea alan uusimpia uutisia ja printata itselleen henkilökohtaisen synnytystoivelistan. Sivustolla voi myös esittää kysymyksiä asiantuntijoille: kokeneille kätilöille ja imetysasiantuntijoille sekä synnytysvalmentajille.

Bebesinfo-sivusto lanseerataan Lapsimessujen yhteydessä 3.4. Messuilla on tavattavissa Bebesinfon asiantuntijoista mm. synnytysvalmentaja Päivi Laukkanen, kätilö ja imetysasiantuntija Päivi Kiili, vesisynnytykseen erikoistunut kätilö Taru Ihalainen sekä Hypnosynnytys-kouluttaja Jaana Kowasj.

Lähde: Bebes

banneri_suomi

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *