Bo-Booooo!

21/01/2010

lookbook5 big 1 - Bo-Booooo!

Klassikko Bo Boon miniveikka Katsuji Wakisakan Mini Bo Boo huristelee Mika Piiraisen suunnittelemissa kevään maripaidoissa. Reippaita ovat menijät, mutta onko kuosi jo liian nähty, vai sittenkin t-paitana uusi?

lookbook5_biglookbook6_big

Kuvat MARIMEKKO

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

9 Comments

 1. Vastaa

  Miisku

  Muistuttaa todella paljon H&M kevätkuvastossa olleita vauvojen paitoja ja hupparia :s

 2. Vastaa

  Jenni

  Mie tykkään! Muut Marimerkon klassikot, unikot ja raidatkin, alkaa olla niin puhkikulutettuja, että on kivaa kun jostain vanhastakin löytyy vielä virtaa. Meidän autopojalle yksi tuollainen, kiitos.

 3. Vastaa

  Riikka

  Tänne kelpaa kyllä Marimekon klassikot; mini Bo-Boot ovat ihanat ja kausiraitoja ostetaan aina! Enkä nyt ihan sanoisi, että H&M:n kevätmalliston paidat muistuttavat näitä, pikemminkin kai päinvastoin 🙂

 4. Vastaa

  Sarianna

  Tuo tummapohjainen on ihanan värikäs pojalle, sellainen on haettava!

 5. Vastaa

  Elina K

  kääks, mun silmään pistää aina jostain syystä nilkkasukkien käyttäminen shortsien kanssa… Tosin vielä pahemman näköistä on kun jotkut laittaa lapsille kärjestä avoimiin sandaaleihin nilkkasukat, varsinkin tytöille juhliin…
  Toi alempi t-paita on sinänsä ihan kivan näköinen, mutta mulla kyllä kolmen pojan jälkeen pursuaa jo korvista kaikki autokuosiset vaatteet. Mulle riittää että lattia on täynnä pikkuautoja, vaatteisiin niitä ei kaivata.

 6. Vastaa

  Irene

  Itse tykkään! Olenkin etsinyt pienemmälle pojalle Bo Boo kuosista paitaa käytettynä ja en ole löytänyt. Ihana kuulla, että sen saa nyt uutena!

 7. Vastaa

  Mar3ngi

  Minä tykkään 🙂 Onhan noita ollut aiemminkin myynnissä (myös t-paitoina), mutta minusta tuo kuosi on kiva. Pidän sitä yhtenä klassikkona 🙂

 8. Vastaa

  Saana

  Meillä on ollut nyt 10 ja 8 vuotiailla tytöillä pienempänä juurikin tuollaiset Boboo-kuosiset valkoiset T-paidat. Vähän kyllä jo pursuaa korvista tuo kuosi, vaikka se kiva onkin.

 9. Vastaa

  Päivi*

  Tykkään! Meille tuo musta.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *