Buggisten kesävarusteet

26/05/2009

hpim3619-225x300.jpg

Sari postailikin tällä viikolla Bugaboo-kärryjen värikkäistä kuoseista ja itselleni tuli mieleen taas kaivaa esiin kesävarusteet. Olen ollut erityisen tyytyväinen viime kesänä hankkimaani uv-suojaan, joka pitää auringon haitallisten säteiden lisäksi loitolla ötökät, sekä tekee rattaista mukavan rauhallisen uniteltan. 

Laaja lisävarustevalikoima oli yksi ostopäätökseen johtaneista tekijöistä, kun mietimme kuopukselle vaunuja. Päätös osoittautui todella hyväksi, muunneltavuus on Bugaboo-rattaiden paras puoli.

hpim3619hpim3617 

 hpim3618 

Mukiteline on toimittanut monenlaista virkaa: siinä on kulkenut imettäjän paras ystävä vesipullo itselleni, sekä toki se “mukaan-muki” kahvia, avaimia sekä aurinkolasit. Teline on toiminut  myös kakkapussiautomaattina koiraa ulkoilluttaessa.  Tulevana kesänä teline kuljettaa todennäköisesti useimmiten kuopuksen sporttipulloa, koska pillillä on hänestä niin hauska juoda ihan itse. 

Lisävarusteita myyvät Bugaboo-jälleenmyyjät. Itsellä  seuraavaksi harkinnassa on kesäkuomu.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *