Concord Neo

21/10/2009

Neo_Bamboo_B.jpg

Uusille kärryille ei oikeastaan meidän taloudessa ole juuri nyt tarvetta, mutta esittelen nämä hienot Concord Neo-rattaat muiden iloksi.
Ominaisuuksia ainakin löytyy vaativaankin makuun ja ulkonäkö miellyttää tämän äidin silmää. Lisäksi olen innostunut näistä Travel Systemeistä, kun yksillä vaunuilla/rattailla on mahdollista pärjätä läpi pikkulapsi-iän. (Mahdollista siis, mutta entäpä kun rataskuume taas iskee?)

Neo_Bamboo_Bconcord

 • tyylikäs muotoilu
 • monikäyttöisyys
 • mahdollista yhdistää runkoon turvakaukalo, kevyt tai tukevampi vaunukoppa sekä ratasosa
 • erillisiä matkarattaita ei tarvita, taittuu todella pieneen tilaan (74x61x39 cm)
 • kääntyvät ja lukittuvat etupyörät
 • kevyet, rattaat painavat 11,2kg
 • ratasosan voi kiinnittää kasvot tai selkä menosuuntaan
 • integroidut sadesuoja ja jalkapeite

Scout taitettava kantokoppaProton "kova" koppaIonBamboo

Jälleenmyyjät: Villiankka ja  Webmarket , lisäksi Seimi ja Lilliputti sekä tilauksesta kaikki Concord-myyntipisteet.

Kuvat ja lisätietoja: Sasima

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

8 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Onkos tälläiset muuten Tanja Karpelan pikkuisella poikavauvalla? Yritin kuvasta aikanaan tihrustaa, ja kovasti samalta näytti. Tosi kivannäköiset.

 2. Vastaa

  Krisse

  On Karpelalla nämä. Samoin kun Tanskan kuninkaallisilla. 🙂

 3. Vastaa

  Tea

  Mulla on noi Concord Fusionit ja ihan huipppukärryt. Niissä taitaa olla vielä pikkuisen isommat etupyörät, niin kulkevat paremmin hankalammassakin maastossa.

  Meillä on vaan pelkät rattaat ja nyt olisi tarvetta myös tuolle Proton vaunukopalle, että jos jollain olisi joutilaana, niin olisin kiiinnostunut ostamaan.

 4. Vastaa

  Misupai

  Vauvakuume taitaa vaivata jossain päin, kun rattaita esitellään! :)) Keksintönä hyvä tuo kaikkiyhdessäkoossa, niin ei tarvitse monta eri settiä ostaa.

  1. Vastaa

   Laura

   Misupai: ihan snadisti 🙂

 5. Vastaa

  Laura

  Hahaa, googletin äsken Tanjan rattaat ja eräs lehti oli tehnyt oikein kohujutun aiheesta. Kuulemma maksoivat 2500 euroa. Hmm… vähän oli kyllä erilainen hinta, kun viimeksi tarkistin.

 6. Vastaa

  Katri

  Voi ei, mä oon suunnitellut bugien hankintaa, mutta nää on kyllä mageet. Onneksi on vielä aikaa pohtia tässä pahoinvoinnin lomassa.

 7. Vastaa

  Lellu

  Ne Karpelan rattaat on hiilikuiturunkoiset ja ne maksaa huikeesti enemmän kuin perussetti, mutta sitten onkin kaukalossakin merinovillaa jne… kuolaa nyt tartteis vaan muksun 😀

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *