Concord Transformer – uuden sukupolven turvaistuin

05/10/2009

istuin1-226x300.jpg

istuin1Saksalainen Concord Tranformer on uudenlainen istuin perinteisten turvavyöistuinten rinnalle. Niin pääntuen, hartiatuen kuin kallistuksen säädötkin toimivat kaasujousella ja on helposti käytettävissä nappia painamalla.Lisäksi istuimen moderni simpukkamainen muotoilu on palkittu If design-palkinnolla tammikuussa 2009.

Istuin on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille  tai 15-36-kiloisille lapsille ja se kasvaa säätöjensä avulla lapsen mukana.

istuin2Istuimen päällinen on irroitettava ja sen voi pestä koneessa. Värin voi valita viidestä kauniista värivaihtoehdosta. Valinnan voi tehdä tarpeen mukaan myös perusmallin tai isofix-kiinnikkeellä varustetun mallin väliltä.

Istuin vaikuttaa kaikin puolin erinomaiselta. Helppokäyttöiseltä, turvalliselta ja pisteenä iin päällä tyylikäs ulkomuoto.

Istuin sai hyvät arvosanat myös Autoliiton testissä. Lue koko arvostelu täältä.

Lisätietoja maahantuojan nettisivuilta täältä.

Suomessa Cocord Transformer istuinta myy mm. Baobabbaby, 4baby

istuin3

Minityyli.fi on mukana Tampereen Muksut-messuilla 17.-18.10.2009. Tule käymään osastollamme juttelemassa ja osallistu samalla messuarvontaan, jossa palkintona upea Concord Transformer istuin värinä bamboo. Osastollamme voi käydä myös tutustumassa istuimeen ja sen toimintoihin.

P.S Haluatko messuliput? Liity minityyli Facebook-ryhmään. Nopeimmille ja onnekkaimmille jäsenille jaossa messulippuja ihan lähipäivinä.


7 Comments

 1. Vastaa

  Saara

  Entäs jos on jo facebook-ryhmän jäsen? ; ) Voiko silti voittaa liput..?

 2. Vastaa

  Sari

  Kyllä voi 🙂

 3. Vastaa

  Nina

  Meillä on tuo M:n autossa. Olisin halunnut sen omaan autooni mutta mun autossa oleva Recaro ei “istu” toisen auton takapenkille. Sinänsä ihan kamala vääryys, koska mä olen meidän perheessä ainoa joka ymmärtää tuon C:n designin päälle.

  Mutta asiaan, se on hyvännäköinen mutta ennenkaikkea tosi hyvä käytössä, säädöt on ihan huippuluokkaa. Suosittelen lämpimästi, jos turvavyöistuin on ostoslistalla.

 4. Vastaa

  iita

  Hei Nina mikäs recaron istuin teillä on, ja onko ollut hyvä? Me ollaan mietitty seuraavaksi istuimeksi recaron young sporttia. Voitko suositella?

 5. Vastaa

  Nina

  Iita, meillä on Start eli turvavyöistuin, ja voin suositella. Ollut käytössä jo kolme vuotta ja toiminut hyvin. Päälliset ovat edelleen kuin uudet. Plussaa omista kajareista, vain lämmitin puuttuu;)

 6. Vastaa

  iita

  Kiitos Nina 🙂 Olen itsekin ollut siinä käsityksessä että recaro tekee laatutuoleja, toki mielipiteitä on varmasti puolesta ja vastaan – niinkuin kaikesta! Mutta luulen kyllä että meille kotiutuu seuraavaksi tuo young sport kunhan pieni kasvaa ulos vauvakaukalosta.

 7. Vastaa

  Adeleide

  Tuli tuosta turvaistuimesta mieleeni, että kyselin joskus aikaisemmin täältä millaisilla autoilla 4-lapsiset perheet liikkuu (meillä tekee tiukkaa jo kahden turvaistuimen kanssa..). Aiheesta lupailtiin kirjoitusta jossain vaiheessa, onkohan sitä tullut vai onko vaan jäänyt multa huomaamatta? 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *