Cupcaken talvi 2009-2010

16/07/2009

10 Comments

 1. Vastaa

  Marjo

  Kiva tuo pojan vaaleansininen takki 🙂 Mitenkäs isoja kokoja heiltä löytyy? Ei taida olla enää toivoa meidän 7v:lle..
  Ärsyttää kun esikoinen on juuri kasvanut ulos näistä “lasten mallistoista, joissa on kivoja värejä. Siirtyminen “teinien” malleihin ei oikein kiinnosta vielä 7-8v. Vinkkejä kiitos mistä saisi kohtuu hintaan muutakin kuin mustaa, harmaata ja pääkalloja..

 2. Vastaa

  Suvi

  Siis nämähän ovat kerrassaan suloisia. Olen vasta nyt kuopus-prinsessan myötä tutustunut koko merkkiin, poikien vaatteet ei niinkään iske tällä(kään) merkillä. Mutta, osaisiko joku kokeneempi kertoa, miten reilua mitoitusta Cupcaken ulkovaatteet ovat? Sisävaatteet eivät vaikuta mitenkään kovin reiluilta… Entä mitkä kaikki suomalaiset nettikaupat myyvät merkkiä?

 3. Vastaa

  Heini

  Suvi,
  Cupcaken ulkovaatteet taitaa olla aika lailla kokoaan vastaavia. Itselläni kokemusta sen verran, että kaapissa odottaa 74cm takki ja housut kuopukselle syksyksi. Nyt näyttää ainakin siltä, että 03/09-syntyneelle pontevalle pojalle tuo 74cm on juuri sopiva kokovalinta. Kertokaahan viisaammat omat tietonne!

  Suomessa Cupcaken vaatteita myy ainakin seuraavat liikkeet:
  http://www.ipanalle.fi, http://www.bellabambina.fi, http://www.keltainenkettu.fi, http://www.kuperkeikka.fi, http://www.nirppanokka.fi, http://www.villaharmonie.fi

 4. Vastaa

  Emmi

  Koot ovat mielestäni kyllä reilua mitoitusta. Meillä on pienikokoinen tyttö (pituutta nyt reilu 72cm), 1v, ja hänellä on ulkovaatteet kokoa 74cm ja vieläkin nuo ovat reilut. Ihan varmasti menevät vielä syksylläkin.

 5. Vastaa

  Marika

  Mun mielestä erityisesti tuo pikkupoikien tähtihaalari on ihana!

  Itsekin pitäisin Cupcaken ulkovaatteita enemmin reiluina kooltaan. Meillä 4kk tyttö (68,5cm/6,5kg) käyttää nyt vk-asua koko 68cm, ja muut vaatteet pääosin kokoa 74cm.

 6. Vastaa

  anana

  Marjo, itse juuri bloggasin 8-vuotiaan pojan vaatteista 😉 Tosin ulkovaatebloggaus on vielä tulossa. Jos kiinnostaa niin kurkkaa http://a-nanan.blogspot.com/

  Cupcakella vaihtelee koot aika paljon vaatteiden kesken. Esimerkiksi 98 cm haalari oli tytöllemme vielä muutama kuukausi sitten TODELLA reilu ja hiljattain tilattu 92cm fleece on aivan liian pieni. Vaihtelua on myös esimerkiksi sisävaatteissa keskenään verrattaessa, kahdet eri malliset housut samankokoisina kooltaan voivat olla aivan eri kokoiset todellisuudessa. Yhteistä mielestäni cc:n vaatteille on leveys. Ne ovat leveitä mutta hihat ja lahkeet ovat monasti lyhyet.

 7. Vastaa

  Masu08

  Selailin noita sivustoja joita tähän oli heitelty..koskakohan toi talvivaatemallisto tulee myyntiin kun vielä noista en ainakaan löytänyt?=/ Mä kanssa himoitsen tota tähtihaalaria tai sitte sitä vastaavaa kaksiosaista pukua..

  1. Vastaa

   Laura

   Elokuussa alkaa yleensä tulla talvijuttuja enemmän kauppoihin, joten malta vielä hetki Masu 😀 .

 8. Vastaa

  Masu08

  Hih,en millään tohtis:)

 9. Vastaa

  Masu08

  Onko nuo nettikaupat kaikki tuossa,jotka myyvät Cupcakea Suomessa?Noiden viimeisen kahden kuvan asuista olin kiinnostunut.Haalaria löysin vain kokoon 74cm asti ja tuota kaksiosaista pukua en lainkaan=/

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *