Cupcaken talvi

08/07/2010

skannaaminen0001-1023x731.jpg

Kuvastosta skannattu kauppareissun ja lounasvalmistelun välissä toinen jalka ovenraossa, vain vähän esimakua kiireisimmille 🙂

TA-DAA!

skannaaminen0001

skannaaminen0001

Tulossa mm. Kuperkeikkaan

Palaamme asiaan vielä…

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

18 Comments

 1. Vastaa

  Annika

  Ei iske…jotenkin kamalat värit, ruskea ehkä olisi ok, mutta toi sininen tähti ei kyllä sovi…ehkä jos olisi vaaleampi.

 2. Vastaa

  5xmamma

  Miksi, voi miksi tota liilaa joka paikkaan. Kun saa kuuden pojan jälkeen tytön haluaisi hempeää vaaleanpunaista. Täytyy yrittää metsästää vanhoja mallistoja huutiksesta.

 3. Vastaa

  5xmamma

  Niin lisäys että poikien takit näyttävät kivoilta, niitä voisi meille kotiutua.

 4. Vastaa

  Mila

  Oh-hoh! Onneksi tuli ostettua haalari ja takki alesta. Nuo eivät ole meidän juttuja…

 5. Vastaa

  Seireeni

  Miksi liilaa joka paikassa? En jaksa enää, mene pois muodista liila!

 6. Vastaa

  Elina K

  Huh, mitkä väriyhdistelmät, en tykkää yhtään. Ei kyllä iskenyt nuo Ticketin vaatteetkaan. Ja ruskeaan oon ihan kyllästynyt…en ymmärrä kuinka sitä on yhä monella merkillä mallistossa vuodesta toiseen.

 7. Vastaa

  Stine

  Mun mielestä nää oli ekaa kertaa väritykseltään kivoja Cupcakeja! Pinkkilila varsinkin. Malliltaan vaan noi haalarit hieman liian vauvamaisia mun makuun, ehkä sopii 1-vuotiaille, mut en 2- ja 4-vuotiaille hankkis. Mun silmällä tosin meni melkein neljä vuotta tottua edes Ticketin baggieen, kun olin esikoisen kanssa aloittanut “haalariuran” perusvyötärökiristyksellisillä Remuilla 😉 . Jos meille tarvitaan uusia haalareita (en edes tiedä kuinka monta vähän käytettyä kaapissa loppujen lopuks on!) niin ostan varmaan Ticketin ruskean tai lilan tai molemmat (toisen toiselle, toisen toiselle), yksiväriset kuitenkin.

 8. Vastaa

  maija78

  Mä kyllä tykkään, tosin jotenkin miellän niin hempeäksi tämän merkin että meidän poikia ei näillä vaateteta. Mutta jos olis tyttö…

 9. Vastaa

  Laura

  Ruskea kyllästyttää täälläkin aivan todella, ei kiitos itselle eikä pojille.

 10. Vastaa

  anana

  Olen sanaton.
  Lempimerkkini on ilmeisesti mennyttä. Ei vaan ole yhtään tippakaan hitustakaan meidän värisiä. Tai tuo vaalea tietysti olisi, ilman lilaa.
  *snif*
  Onneksi meillä kai on jotain varastossa…

 11. Vastaa

  leikki-ikäisen pojan äiti

  Hyvä, että jollain on edelleen ruskeeta. Se on neljättä vuotta suosikki!

 12. Vastaa

  Kotiäitee

  Millainen paksuus Cupcaken haalareissa on? Vrt. Ticket tai Reima, että kumpaa lähempänä ne on paksuudeltaan? Meillä on melkein aina ollut esikoisella kaksi haalaria, ohkanen ja paksu. Ohkanen ollut Reima ja paksumpi Ticketti. Tyttöselle täytyisi nyt sitten tulevaksi kaudeksi löytää vastaavat haalarit, kun oletettavasti puoli vuotis “synttäreiden” jälkeen hän aloittaa hiekkalaatikkouransa.

 13. Vastaa

  anana

  Meillä oli viime vuonna toissavuoden CC:n haalari. On paksu. Se paksuushan ei kerro kuinka lämmin haalari on. Meidän haalari oli lähempänä Mini A Turea tai Kammarloa, Reima on paljon notkeampi ja “lerpumpi” mielestäni.

 14. Vastaa

  Pojan ja tytön äiti

  Voi ihanuus, toi hopeanvärinen haalari on mahtava! Ja just kun mä olin päättänyt, että pikkuneiti saa mennä tulevan talven äippäpakkauksen haalarilla ja veljen vanhalla Reimatecillä. Alkaa kohta päätös horjumaan… Sanokaas nyt joku, että noi tommoiset resorit haalarinlahkeissa on surkeet? Miten ne oikeesti toimii käytännössä?

 15. Vastaa

  miana

  Meillä oli viime talvena käytössä Cupcaken haalari vajaa 1v neidillä ja haalari oli aivan ihana. Lämmin ja notkea. Lähti uudenveroisena seuraavalle käyttäjälle =) Noita resoreita myös ihmettelin ja jalkalenksujen puuttumista, mutta ainakin Tepsujen päällä ne resorit pysyi tosi hyvin konttaajallakin..

 16. Vastaa

  Sini

  Ihan hirveitä!Onneksi on edellisvuotisia odottamassa 🙂 Vilauttakaapas kuvia siämallistoista ja erityisesti fleeceistä?Toivottavasti ne olisi edes jotain muuta kuin lilaa….

 17. Vastaa

  Enniina

  Osaakos kukaan vinkata kuinka aikaisiin voisi nettikauppoihin odotella talvimallistoja myyntiin..?? Täällä jo sormet syyhyäis päästä tilailemaan uusia ihanuuksia.. 😉

 18. Vastaa

  Miikkis

  Voi itku. Tulee ikävä viimevuotista mallistoa. Eteenkin pronssinväristä vauvahaalaria. Se oli niin ihku!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *