Dekkari aurinkoon

01/06/2010

paine.jpg

paineKaikki kesäsäät on suunniteltu lukemista varten: auringossa rannalla kirja on mahtavaa seuraa (mies vahtii siis lapsia tietysti kun äiti lepää…) ja sadepäivänä mökillä lukemista ei voita mikään. Eppu Nuotion uusin Pii Marin -dekkari tarttui mukaan kesäreissuun, eikä turhaan.

Piin tansanialaisen toimittaja-isän salaisuutta on selvitetty jo sarjan aiemmissa kirjoissa, mutta nyt menneisyys paljastuu. Miksi isä murhattiin? Piin veljen naapurissa tapahtuu myös outoja: voiko mahtavan mukava naapurinmies olla vaimon kiduttaja? Voiko perheväkivalta koskaan päättyä hyvin?

Henkilöt ovat mahtavia ja juonenkäänteet mielenkiintoisia, mutta näistä aineksista olisi kyllä toivonut vahvempaa lientä. Kumpaakin tarinaa tunnutaan sorkkivan vain vähän sieltä täältä.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    NinniKoo

    Mielenkiintoisesta aiheestaa oisi voinut ammentaa enemmänkin, kuten sanoit jäi vähän pintaraapaisuksi. Itse odotin enemmän, aihe oli niin hyvä. Lopputulokseen olin pettynyt minäkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *