DIY koulupöytä

11/04/2018

DIY koulupöytä 2 - DIY koulupöytä

Kevätaurinko on herättänyt taas sisäisen sisustajan minussa. Lasten sängyt menivät myyntiin ja isommat sängyt hankittiin tilalle. Myös tulevan koululaisen huoneeseen tarvittiin koulupöytä. Renen huone on tosi pieni ja uusi sänky vie lattiapinta-alasta ison osan. Huoneessa on jo entuudestaan Ikean Stuva-sarjan kaappeja. Koska huoneessa ei ollut tilaa erilliselle koulupöydälle, DIY koulupöytä oli hyvä ratkaisu.

DIY koulupöytä 2 - DIY koulupöytä

Alue mihin pöytä tuli oli rajallinen niin pöytä pit mitata tarkkaan. Stuvan kaappi on 60cm leveä joten hankin tähän 120cm leveän venerilevyn. Näin toinen pää on tukevasti kaapin päällä ja toiseen päähän kiinnitin pöydän jalat. Vanerilevy on ostettu Bauhaussista ja sahautin sen siellä oikeaan (50cmx120cm) mittaan. Käsittelin vanerin puuvahalla ettei pinta kärsi käytössä. Tämän voi halutessaan maalata myös jollain värillä, mutta olen nyt ihastunut vaneriin, joten halusin säilyttää sen mahdollisimman aitona. Lapsi toivoi kyllä vihreää pöytää, että täytyy miettiä jos tämän maalaisi jossain vaiheessa vaikka vaaleanvihreällä maalilla.

DIY koulupöytä 3 576x1024 - DIY koulupöytä

DIY koulupöytä 1 - DIY koulupöytä

Koulupöytä kaipaa vielä tuolia. Testailin Siennan bObles mato -tuolia tähän ja se on kyllä erittäin hyvä vaihtoehto. Juttu Siennan koulupöydän tuolista löytyy täältä. Olen ollut tosi tyytyväinen bOblesin tuoliin ja tähän pieneen tilaan se olisi myös todella kompakti.
DIY koulupöytä 4 - DIY koulupöytä

Sänky - DIY koulupöytä

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

2 Comments

 1. Vastaa

  Mamma

  Hölmöä olla kuuntelematta kapsen väritoivetta.

  1. Vastaa

   Ullis

   Mamma, harmi kun lapsi ilmoitti toiveensa vasta siinä vaiheessa kun pöytä oli ehditty jo käsittelemään. Vaneri täytyy käsitellä vielä jossain vaiheessa uudelleen kun on sen verran huokoinen. Sitten ehdottomasti huomioidaan lapsen toive ajoissa 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *