Dream tubes – sängynlaidat

15/06/2010

1626_0008.jpg

Meillä on kesän projektina siirtää koko pienen ikänsä perhepedissä nukkunut kuopuksemme omaan sänkyyn. Kuopus siirtyy myös pois vanhempien makuuhuoneesta, sillä teemme myös ennen koulun alkua muutoksia huonejärjestelyihimme. Nykyinen leikkihuone ja nukkumishuone vaihtuvat isompien poikien ja pienempien poikien huoneiksi. Huoneiden uusista ulkoasuista luvassa lisää syksymmällä.

Sisustussuunnitelmia tehdessä ja sänkyvaihtoehtoja etsiessä vastaani tuli hyödylliseltä vaikuttava keksintö, Dream tubes sängynlaidat. Dream tubes sisältää erikoissunnitellut lakanat, joiden taskujen sisään asetellaan ilmalla täytettävät putket. Toimii varmasti hyvin juuri siinä vaiheessa kun lapsi siirtyy nukkumaan “isojen lasten sänkyyn”. Meillä pojat ovat kovia pyörimään unissaan ja kolistelee itseään sängynlaitoja vasten  joskus jopa herätenkin siihen, joten harkitsen ehdottomasti tämän hankkimista kuopukselle.

Mitä sanovat lukijat? Tai jos jollain on jo kokemuksia näistä sängynlaidoista, niin kuulisin ne mielelläni.

1626_00081626_0069

Copyright Dusky Moon

Suomessa Dream tubes -sängynlaitoja myy Oy Sasima Ab:n alaisuudessa toimiva, hiljattain avattu verkkokauppa Kidster.

3 Comments

 1. Vastaa

  spr

  Varmana oisin ostanu tommoset esikoiselle aikoinaan, jos oisin tienny. Oli kyllä niin mahdoton nukkuja! Peitoista tehtiin vähemmän hienoja viritelmiä pojan sänkyyn.. 😀

 2. Vastaa

  Libby

  Voiskohan noita virittää niin että vaan toinen puoli olis käytössä… että sais runkopatjaparisänkyyn ulkolaidalle “laidan”…? Peittoviritelmistä alkaa loppua teho, kun kääntymisen jalo taito on vauvalla jo hyvin hanskassa.

 3. Vastaa

  ninni

  Moi!
  Etsiskelen juuri laitoja 1,5v taaperolle runkosänkyyn, ja löysin noita laitoja, ja myös tämän sivusi. Pakko nyt udella, että hankeitko nuo laidat? Suositteletko?
  Tuo meidän lapsi kun ei enää pinnasängyssä pysy, joten pakko kai siirtää tavalliseen sänkyyn… 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *