Dunsilta talviuutta!

21/10/2009

dunspoika.jpg

dunspoika

Ruotsalaismerkki Dunsilta tulee taas talveksi uusi mallisto, joka ilmestyy kauppoihin marras-joulukuun vaihteessa.

DS_W09_IM_FlowerLeafs_WhiteDS_W09_IM_Mushrooms_BlueDS_W09_IM_Mushrooms_RedDS_W09_IM_FlowerLeaf_Yellow

Jälleenmyyjiä mm.

Wilmis, Naperonuttu, RetrokkiSucette, MiniQ, Riemuli, Karpalo, Baobabbaby, Me&Mama ja Veikee

kuvat Duns Sweden

9 Comments

 1. Vastaa

  Finette

  Hei,
  Anteeksi, mutta taas kysymys. Olisiko teillä vinkkejä isojen poikien “paremmista” talvitakeista? Mitä pitäisi ostaa ja mistä? Koot 8T/134cm ja 5T-6T/110-116cm? Kävin nopeasti Zarassa ja Stockalla ja sieltä en nyt mitään löytänyt…

  1. Vastaa

   Laura

   Moi Finette, jaahas, pahan taas pistit. Itsellä ei ole juuri nyt siistimmän takin tarvetta, mutta olisin etsinyt samoista osoitteista kuin sinä sekä vielä vaikka Benettonilta.
   Mielettömän ihana ruutuduffeli on Marc Jacobsin lastenmallistossa Gaudetessa, mutta hintakin on sen mukainen.

 2. Vastaa

  Finette

  Toi on ihan kiva. Itseasiassa meillä löytyisi yksi villaduffeli nuoremmalle, isoveljen perintönä, joten ei tarvitsisi kuin yksi ostaa, mutta toi duffelityyli alkaa olla meidän pojilla vaan vähän ohi…
  Aavistuksen verran reteempää siis haetaan. 🙂

  Löysin Burberrylta ihania takkeja, nahka- ja bikerit, mutta ne on ovh-hinnalla minulle liian kalliita. Uskoisin, että esim. Hilfigerillä voisi olla vastaavia, puolet edullisemmin (?) ja samaan syssyyn pipo+kaulaliina setti (viime vuonna oli ainakin TH:n punavalkoiset tosi kivat, tänä vuonna voisi olla vaikka sinistä tai harmaata). Siis jotain tätä tyyliä takki haussa:
  http://uk.burberry.com/fcp/product/clothing-accessories/boys/packaway-biker-jacket/10000008024?colour=black&lastcategoryurl=true

  Kiitos jos jollain on tarjota nettikauppa, mistä tilata vastaavaa edullisemmin!

  1. Vastaa

   Laura

   Kato F, melkein yksi yhteen, mutta hinta ei ihan burren tasoa: http://ipanajamit.com/shop/product_info_cpath_28_193_products_id_361.html

   Ja joo, ei mee enää meilläkään duffeli läpi, paitsi juhlatilaisuuksiin.

 3. Vastaa

  Finette

  Ja Laura, Benettonissa pitäisi kanssa käydä, kunhan ehtisi! 🙂 Heillä on ainakin hauskat ja halvat (muistaakseni 49.95€) “lakkauntuvatakit”, kirkkaansiniset, mutta ne ei nyt tähän tarkoitukseen istu, muuhun kyllä.

 4. Vastaa

  Finette

  Totta! Toikin takki on kiva, vaikka nuo resorit tekee siitä vielä rennomman. Ehkä vähän liikaakin. Dress-for-lessistä löysin TH:n takkeja, mutta mikään ei ole vielä ihan “pakko saada”, mitä toivoin…Asusteissa Burren harmaat ja mustat ruudut on kyllä ihanat!!! Siis monen vuoden tauon jälkeen Burberry-ruutua!!!

 5. Vastaa

  Julis

  On tämä kummallista, tyttöjen äitinä minä taas huomaan kaikkia kivoja takkeja pojille! Ärsyttää kun tyttöjen parempi takki pitää ostaa pitkänä etteivät raukat jäädy mekoissaan.

  Onko Cyrillus, Next, Boden, Dpam, Marks & Spencer yms. tsekattu? Tässä olisi vaikka yksi jossa yhdistyisi duffeli ja biker-malli hyvällä hinnalla:
  http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=676&o=1

  1. Vastaa

   Laura

   Julis: wau, mikä takki, kiitos vinkistä!

 6. Vastaa

  Finette

  Kiitos Julis, Sä oot ihan virtuoosi löytämään kaikkea ihanaa! Myös siis DreamChildistä iso kiitos, sieltä tilaus tuli jo!!!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *