Edullisia kevätulkoiluasuja

08/02/2010

Julia-takki.jpg

Meiltä on kyselty vinkkejä edullisempiin ulkovaatehankintoihin ja tässäpä muutamat löydöt:

Julia-takkiNicolas-takkiJulia-housutNicolas-houst

Jesper Junior-ketjun omaa mallistoa olevat Julia & Nicolas-tuotteet ovat hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Tänä keväänä erityisen raikkaat värit varsinkin Nicolas-takeissa.

KappAhl-tytötKappAhl-pojat

KappAhlilta löytyisi tällaiset takit. Poikien takissa on hauskaa 80-luvun retrofiilistä.

LindexLindex-tytöt

Lindex tytötLindexillä on tänä keväänä paljon vaihtoehtoja tarjolla sekä tytöille että pojille. Erityisesti ihastutti turkoosi takki tyttöjen mallistosta.

Lindexin kuvat napattu Ruotsin puolen verkkokaupasta.

Kaikki tämän postauksen tuotteet ovat hinnaltaan alle kolmekymmentä euroa. Eli edullisesti saa taatusti kivan näköistä.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

8 Comments

 1. Vastaa

  Selma

  Meille kotiutui viime viikolla (hieman heräteostoksena) tuo suloinen, turkoosi Lindexin takki. Se on malliltaan hieman pidempi, joten ostin sen ns. “puolisiistiksi” takiksi. Varsinaiset puistovermeet on sitten erikseen.

  Toivon vielä löytäväni kivat asusteet takkiin… Lindexin turkoosi-valkopilkullinen pipo olisi ollut ihana, mutta voi miksi siihen oli pitänyt laittaa (kirjaimellisesti) kissan kokoinen hellokitty! :-/

  Onko ehdotuksia asusteväreiksi turkoosin takin kanssa? Valkoinen käy tietysti aina, pinkki on mielestäni turhan imelä yhdistelmänä…

  1. Vastaa

   Laura

   Joo Hello Kittyt tai muutkaan hahmot ei juuri itseänikään sykäytä. Yksi vähän yllättävä väri, joka sopii turkoosiin tosi hienosti on puhdas punainen. Löytyisiköhän jostain punavalkoraidallinen pipo? Oon samoilla linjoilla pinkin kanssa, ei kiva turkoosin kaveriksi.

 2. Vastaa

  Miikkis

  Myös meille tuoli Lindexin takki tytölle, tuo puna-pinkki, samaan tarkoitukseen kuin Selman lapselle. Turkoosin olisin kyllä valinnut, mutta sellaisen näin vasta täällä – eppaa, meidän myymälän valikoima niin suppea :/ Valitsemastani takkimallista olisi ollut saatavilla myös retrompihenkisempi pinkki-vihreä.

  Näistä Minityylin esittelemistä silmää miellytti vihreäraidallinen Nicolas-takki, miksei turkoosikin. Näille ei tosin meillä käyttöä. Muut vähän levottomia ja outoja värejä makuuni.

 3. Vastaa

  Finette

  Näihin edullisiin lisäisin myös MeToon ja Molon välikausitakit! Tsekatkaa! ++++ kivoja +++

 4. Vastaa

  mama

  Name It merkillä oli myös kivoja ruutu,raita ja pallokuosillisia takkeja n.22.95€

 5. Vastaa

  Nilli

  Miten näissä edullisimmassa takeissa toimii kosteussuoja, onko sitä ollenkaan? Kivan näköisiä oli muutama!

  1. Vastaa

   Laura

   Nilli: takit hylkivät vettä, mutta eivät kestä kunnon sadetta. Eli pieni kosteus ei mene läpi, mutta vesilammikkoon ei kuitenkaan ole asiaa 🙂 .

 6. Vastaa

  Misupai

  Meille kotiutui tuo puna-pinkki – se on niin meidän neidille sopiva! KAngas mielestäni yllättävänkin tukevan oloista ja farkkujen kanssa pidettäväksi takiksi tuli. Ja kun entisiä asusteitakin on; punaista, pinkkiä ja valkoista… Ulkoriehumisiin on sitten omansa, jotka pitävät enemmän kuraa ulkopuolellaa 😉

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *