Ei tullut tuplia, vaan (BUGABOO) RED

10/10/2009

RED.jpg

Kesällä minityylin “Buggis-mammat” Sari ja Laura kuulivat, että Bugaboolta on tulossa syksyllä jotain uutta ja mullistavaa. Aloimme tietysti villin haeskelun ja tahdoimme tietää mitä on tapahtumassa. Maailmalla on huhuttu jo jonkin aikaa Bugaboon omista tuplarattaista ja näin ollen pääättelimme, että semmoiset olisi ollut tulossa. Vaan valitettavasti vielä saamme odotella kaksoskärryjä.

Sen sijaan voimme nyt esitellä sen oikean uutuuden, eli (BUGABOO) RED denim Cameleon-vaunut.  RED-vaunujen myyntituloista Bugaboo lahjoittaa yhden prosentin Afrikan HIV:n vastaiseen taisteluun The Global Fund-rahaston kautta. Saat upeat rattaat farkkukuosilla ja lisäksi tiedät oikeasti tukevasi hyvää työtä – “Go and Good Things happen”.

RED 

Suomessa (BUGABOO) RED-kärryjä on myynnissä vain muutamat.  Kuva Seimishop.com , lisätietoja www.bugaboo.com

ps. Jos tuplille on kuitenkin jo kohta tarvetta, tsekkaa iCandyt , huikeat!!!

6 Comments

 1. Vastaa

  riikka

  Voihan hitsi..
  hei ystäväni haluaisi tietää teiltä joilla on kokemusta bugaboon seisomalaudasta, että miten se toimii talvella, lumessa/sohjossa ? Samanlailla varmaan kun mikä tahansa muukin seisomalauta mutta kun ei ole kokemusta ainoastakaan 🙂

 2. Vastaa

  Sari

  Meillä on seisomalauta Buggiksissa ja kokemusta parista muustakin. Bugaboiden lauta on aivan ylivertainen, koska:
  siinä on vain yksi pyörä -kulkee hyvin loskassa
  laudan saa käsiä sotkematta kevyesti käyttöön tai ylös pois tieltä -ei kolise turhaan ja ole jaloissa jos isompi tahtookin kävellä

  Suosittelen!

 3. Vastaa

  riikka

  Kiitos Sari. Minäkin harkitsisin ko kärryjä meille jos ei asuttais Espoossa pientalo alueella.. esim.Hiekkateitä paljon. Ovat kivannäköset ja olisi niin ihanan kevyet.

 4. Vastaa

  matomatal@

  Riikka, ex-kaupunkilaisina nykyisinä miltei-maalaisina meidän bugiksiin hankittiin muuton myötä ne isommat talvipyörät ihan ympärivuotiseen käyttöön. Alkuun oli hankalaa, kun oli tottunut kääntyviin etupyöriin, mutta ajan mittaan niihin isompiin kääntymättömiin pyöriin tottui -ja kyllä niillä voi espoolaisella pientaloalueellakin kurvailla tooosi hyvin:) Sen sijaan seisomalaudasta en ole ihan yhtä positiivisilla mielin kuin Sari (kokemusta muista laudoista mulla ei ole), se kun on aina ns. jaloissa eli pahasti kävelyn tiellä. Onneksi bugat on niin kevyet, että niitä on ihan helppo työntää myös vähän sivusta, tarvittaessa myös yhdellä kädellä, keskellä kävely on laudan kanssa vähintäänkin hankalaa. Voi kyllä päteä muihinkin lautoihin. Ja meidän yksilössä se nimenomainen yksi pyörä jää ihan liian usein poikittain, varsinkin liukkaalla alustalla (sisätiloissa siis) jolloin rattaat jumittaa pahemman kerran. Ja vaikkapa peruuttaminen hissistä ulos on joskus hankalaa, kun pyörä ei ihan tuosta vaan suostu kääntymään toisin päin -ja hissilastillinen kärsimättömiä kanssashoppailijoita huokailee;)

 5. Vastaa

  riikka

  Kiitos tiedosta! Lähinnä mietityttää hiekkatiet, miten kärryjen jousitus kestää sen ja onko lapsen mukava olla kyydissä :). Luulis tosin tuon hintaluokan kärryjen kestävän. Ja kun talvi tulee ja loska&lumi..
  Olen yrittänyt miehelleni puhui bugiksista, mutta hänestä ne on kamalat 🙂 Täytynee jatkaa lämmittelyä..
  Ja jos ne osoittautuu huonoksi käytössä niin ainahan ne saa laitettua esim huuto.nettiin.
  Kiva kuulla myös toinen näkökulma tuosta seisomalaudasta, toisella keskustelupalstalla sanottiin samaa että on jaloissa tiellä, mutta luulen että seisomalauta kun seisomalauta on aina vähän tiellä.

  Olen kuullut muilta bugiksien omistajilta että eivät ole tarvinneet muitä kärryjä, esim. autoon, matkalle, kun nämä on niin kevyt ja pienet kasattuna.. sekin olisi tietysti plussaa.

 6. Vastaa

  Lotte

  Moikka!
  Me asumme myös Espoossa ja vaunut olleet loistavat. Itse hankin vaunut Lontoosta, mutta täällä Espoossa niitä saa Olarista halvemmalla kuin Stockmannilta (www.sisukas.net, auki sunnuntaisin).

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *