Eka kevätulkoilu kengät jalassa

02/04/2009

hpim2872-770x1024.jpg

hpim2872

Olipas Ticketin Baby suit-vauvahaalarin mitoitus jämpti, sillä juuri kun kevät vihdoin tuli, 74-senttinen puku jäi pieneksi. Otimme siis ensimmäistä kertaa keväisempää varustusta esille eilen ja uutukainen Kammakarlon sadeasu sai tulikasteen. Kyllä sitä koeteltiinkin, sillä sen verran heikosti sujuu Robinilta vielä kävely. Kaveri kaatui mm. suoraan öljyläikkäiseen vesilammikkoon, lillui kuravedessä ja istui pihan viimeisessä lumikasassa.

Puku on kaksiosainen ja housut ovat näissä pienempien asuissa haalarimalliset. Alle puettiin vielä Ruskovillan villahaalari. Samalla reissulla harjoiteltiin kenkien kanssa kävelyä, jalassa Vikingin varrettomat välikausigoret. Ihan ok sujui, vaikka alussa näytti taaperrus vähän epävakaalta.

Tarkistus ulkoilun jälkeen osoitti, että puku paitsi pitää kuivana, myös hylkii likaa. Suosittelen!

hpim2877hpim2858hpim2907 

Kammakarlon Rain-sadeasua myyvät: www.ipanalle.fi  www.lakritz.fi www.kukkuluuruu.com Espoossa: Pikku Kippari, Helsingissä: Lastenpuoti Daisy & Don, Kruunukirppu ja zicco  Turussa: Pikku Pegasos

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

2 Comments

 1. Vastaa

  Misupai

  Siitä se lähtee! Ihana asu, sopii Robinille tosi hyvin tuo turkoosi ja taitaa kurarukkaset olla siniset?? Mie mietin tuota, että pitäisikö ostaa välikausigoret, mitäs olet mieltä kokeneempana? Meillä on nahka-Eccot, kumpparit (varmaan jää aika vähälle nyt keväällä), mokkanahkaiset Adidas-lenkkarit. Nyt on pidetty talvigoreja ilman villasukkaa. Kun mietin että kosteilla aamukeleillä ne varrettomat tai ne pikkuvarrelliset goret voisi olla hyvät. Kumpparit on vaan niin kolhot ja ne on musta kaatosadekengät kurahaalareiden kera… niin ja mökkimetsässä tietty.

 2. Vastaa

  Laura

  Misupai: kurahanskat on mustat, Abeco-merkkiset ja tulleet meille kierrätettyinä.
  On meilläkin oikein kunnon ensiaskelkengät varrella, mutta varrellisten kenkien kanssa ei vielä oikein suostu pikkumies kävelemään. Ja gore-ominaisuudet olivat todella tarpeeseen eilisessä vedenpaisumuksessa, kumppareiden kanssa olisi tuskin pysynyt pystyssä lainkaan.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *