EKO Nalle – Jesper juniorin ekopuuvillainen mallisto vauvoille

31/03/2010

EKONALLE-LOGOPOHJA.jpg

Jesper junior lanseerasi alkuvuodesta nimensä mukaisesti ekologisen Eko Nalle -malliston. Sarjan kaikki vaatteet on 100% ekopuuvillaa, joka on viljelty luonnonmukaisesti ilman kemiallisia torjunta-aineita ja lannoitteita. Lisäksi tuotteissa on käytetty luonnon omia värejä eli niitä ei ole erikseen värjätty tai valkaistu. Eko Nalle sarjaan kuuluu bodeja, potkuhousuja, unihaalareita, myssyjä ja lapasia.

EKONALLE LOGOPOHJA

Meidän kuopus on kasvanut ohi varsinaisesta “vauvanvaateiästä”, mutta halusin kokeilla sarjan muutamia tuotteita. Ajatus  luonnonmukaisesti viljellyistä materiaaleista ja pehmeistä vaatteista lapsen ihoa vasten, tuntuu hyvältä.

Parin kuukauden käytön jälkeen voin sanoa, että olen vaatteisiin enemmän kuin tyytyväinen. Materiaali on unelman pehmoista ja kestää hyvin toistuvia pesuja. Osa malliston vaatteista on saatavilla kokoon 98cm asti, joten ainakin unihaalareita tullaan meillä näkemään niin kauan kuin kokoja riittää.

Eko Nalle-vaatteet on loistava valinta,  jos etsit vauvallesi pehmeitä perusvaatteita neutraaleissa ja maanläheisissä sävyissä.

nalle1nalle2

3 Comments

 1. Vastaa

  tyttötiimi

  Eilen just ostin malliston yksiväriset puolipotkarit kokoa 98 cm. Olisin ostanut pari koko yökkäriä jos olisi ollut koossa 98. Ei ollut, eikö niitä sitten sitä kokoa valmisteta vai ?

  Kangas tuntuu ihanan pehmoiselle , todella oisin tykännyt saada yöksynäkin. Pyjamissa meidän touhuneidillä on koko ajan lahkeet polven yläpuolella ja paita runtussa rintakehässä vaikka olisi mikä merkki.

 2. Vastaa

  Heini

  JJ:n sivujen mukaan unihaalari pitäis olla 98cm asti.
  Mä tykkään itsekin terällisestä mallista, niin pysyy pienet varpaat lämpöisinä. Meidän pojalla ei sukat tai peitto pysy matkassa mukana lainkaan ja unipussistakaan ei tykännyt ollenkaan.

 3. Vastaa

  Laura S

  Meillä sama homma! Kokopuku terällisenä ihan paras, kun mikään muu ei pysy yötohinoissa mukana – peittokin useimmin lattialla sukkien kanssa. Täytyykin heti huomenna tarkistaa, löytyisikö 92 cm vielä meidän “lähikaupasta”. Ihan meidän näköinen yöpuku muutenkin 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *