Ekologinen prinsessa-asu Eilen Designilta

17/03/2012

DSC_7634-680x1024.jpg

Eilen Design on Ulvilan vanhassa nahkatehtaassa sijaitseva myymälä. He valmistavat itse käsityönä värikkäitä ja ekologosia kierrätysdesigntuotteita mm vanhoista pöytäliinoista, verhoista ja lakanoista. Tuotteet ovat pääosin uniikkeja. He valmistavat tuotteita myös tilaustyönä. Hieno idea, eikö? Kannattaa käydä kurkkaamassa sivuilta, sieltä löytyy vaikka mitä hienoja mekkoja 70-130 cm.

 

Eilen design

 

Minityyli sai testattavaksi ihanaisen ekologisen prinsessa-asun. Hameen alaosa on kukallista kangasta ja sen päälle on ommeltu tylli korostamaan prinsessamaisuutta. Lapsen on helppo pukea sekä hame että kruunu itse, koska molemmat ovat säädettävissä kuminauhalla. Hame on yhtä kokoa ja menee 90cm-130cm:lle.

Vaikka tuotteet ovat valmistettu kertaalleen käytetyistä kankaista, tuntuvat ne edelleen hyvälaatuisille. Moni mieltää helposti kierrätysvaatteet heikkolaatuisiksi, mutta tämä on kestänyt käyttöä hyvin. Tosin se on ollut meillä nyt ns. sisäkäytössä, mutten usko kankaan ominaisuuksien heikkenevän yhtään vaikka sillä kesällä kirmataankin ulkona. Olen pessyt hameen pesukoneessa käsinpesuohjelmalla (tyllin takia) kun sattui olemaan muitakin käsipesun vaativia vaatteita ja hame pysyi ennallaan ja siihen tipahtaneet ruokatahrat puhdistuivat.

 

 

eilendsng

 

Sienna suorastaan lumoutui tästä asusta. Hame ja kruunu puetaan melkein joka päivä kotona päälle ja balleriina leikit voivat alkaa. Minun vanhat jo kirpparille myyntiin menossa olleet helmet löysivätkin uuden käyttötarkoituksen.

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *