Eläköön vapaus!

24/11/2009

IMG_2967-225x300.jpg

IMG_2949 Ollaan jumitettu kotona reilut kaksi viikkoa, sillä molemmilla pojilla oli sikainfluenssa. Isompi pääsi jo kouluun ja oli todella onnellinen karanteenin päättymisestä, Nintendokaan ei jaksa määräänsä enempää kiinnostaa.

Ollaan yleensä kovia ulkoilemaan puistoissa, joista löytyy aina leikkikavereita. Viime viikon lopulla, kun pojat alkoivat olla ulkoilukunnossa, lymyttiin sen sijaan metsässä, poissa ihmisten ilmoilta. Hauskaa oli sekin, kaikenlaisia jännittäviä luontoilmiöitä näkee ihan citymetsässäkin.

Kettua ei tuolla kerralla nähty, mutta viimeksi tänä aamuna se jolkotteli vastaan, tietä pitkin tietenkin.

IMG_2955IMG_2965IMG_3005IMG_2991IMG_2969IMG_3014

IMG_2967 En voi kylliksi hehkuttaa noita vuorillisia sadevaatteita, ilman ei enää pärjättäis. Ekaluokkalainenkin pukee puvun mukisematta, varsinkin kun housut ovat mustat.

Isoveljen puku on Ticket to Heavenin Rubber Rain w fleece, pikkuveljen haalari Troll Companyn, molempien goret Superfit.

Kuulin huhua, että Ticketillekin olisi tulossa kumipukua haalarimallisena jossain vaiheessa, jee!

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

20 Comments

 1. Vastaa

  Pauliina

  Teillekin on tauti ehtinyt, voi harmi. Onneksi pojat ovat jo kunnossa. 🙂 Meillä parhaillaan sairastetaan, alkoi Maxista ja nyt ollaan kaikki kolme kipeinä. Toivottavasti tämä viikko riittäisi sairastamiseen ja ensi viikolla pääsisimme jo ulos ja normaaliin elämään.

 2. Vastaa

  Misupai

  Oispa se huhu totta! Olen miettinyt monesti kuraista lasta hoidosta hakiessa, että olispa Uffo kumipintainen!!! Puku on loistava, mutta kangas imee kaiken kuran, varsinkin punainen väri… Ja tummentumaa löytyy tosi paljon pepusta! Jos mallistoon ei tule haalaria, niin sitten tuo kumipuku saa kotiutua meille ensi vuonna.

 3. Vastaa

  maija78

  Kiva että pojat ovat kunnossa!
  Myös ver de terrellä on ollut ko. asua haalarina.

 4. Vastaa

  Katri

  Onneksi olette jo parantumassa!
  Ticketin rubber rain on ehdoton näillä keleillä. Hienoa, jos on haalarimallisena tulossa. Meidän neljä vee kun onnistuu saamaan Rubber rainin takin sisälle mutaa…

 5. Vastaa

  Nina

  Kaks viikkoa? No, ajattele positiivisesti, nyt se on ohi:D Ainakin poikien osalta.

  Luksu ei suostu käyttämään Rubber Rainia, ei ole pukenut sitä päälleen kertaakaan tänä syksynä.

  Saanko tuoda teille aivopestäväksi?
  Rasselta se voisi onnistua: Luksu esittäytyi viime vuonna 7-vuotiaaksi Rasmukseksi jolla on tosi paljon läksyjä! Oli siis pokkana kertonut nämä faktat naapurin tädille. 7-vuotiaan ymmärrän, sehän on paljon hienompaa kuin olla 4-vuotias. Paljon läksyjä, okei, siskollakin on, eli senkin on pakko olla jotain mahtavaa. Mutta me ei tunneta ketään Rasmusta, en tiedä mistä sen repi.

  1. Vastaa

   Laura

   Nina: arvaa vaan menikö pari kertaa hermot. Rasse on onneksi hyvä sairastaja, linnoittautui huoneeseensa herkkutarjottimen kera ja pelasi innokkaasti, kun kerrankin ei pelipäivät päteneet. Robinin kanssa oltiinkin sitten viittä vaille lähdössä lastenklinikan sairaalapuolelle, kun sai possun aiheuttaman kurkunpääntulehduksen.

   Ja Luksu tänne vaan aivopesuun, oppii samalla, miksi merirosvotkin on ihan pikkuvauvoille.

 6. Vastaa

  Enniina

  Itse olen tuota fleecevuorillista Rubber rainia myös miettinyt, nyt siis ollut vaan näillä keleillä välikausihaalarin kanssa tavan rubber rain.. Saanko kysyä, mitä te tykkäätte näillä keleillä pitää tuon fleecelllisen alla? Tai Trollin villavuorillisen?

  1. Vastaa

   Laura

   Enniina: varsinkin tuo Troll-haalari on villavuorin ansiosta todella lämmin, alle riittää ihan ohuet sisävaatteet ja näillä menisin parilla pakkasasteellakin. Ticketin puku ei ole yhtä lämmin, mikä on taas hyvä liikkuvaisemman lapsen kanssa. Eli senkin alla on vaan ohut trikoopaita ja -housut.

 7. Vastaa

  Pauliina

  Voi että Robinia, sama täällä Maxilla. Kurkunpäätulehduksen vuoksi istuttiin kahtena yönä ahkeraan parvekkeella, mutta onneksi se auttoi eikä tarvinnut lähteä Lastenklinikalle (siellä oltiin jo edellisenä yönä possun takia).

  1. Vastaa

   Laura

   Pauliina: samat oli konstit täälläkin, lähes ilman vaatteita ulos yöllä ja loppuyön huoneessa ikkuna auki. Oli kyllä pelottavaa!
   Kiva kuulla, että Max toipui myös hyvin. Robinilla kesti pahana pari päivää, sitten tepsivät lääkkeet.

 8. Vastaa

  Ulriikka

  Kuka myy tuota Ticketin rubber -asua Helsingissä?

  1. Vastaa

   Laura

   Ulriikka: Pikkuväki, Unq ja Aapiskukko ainakin, väreistä en tällä hetkellä osaa sanoa, tuo Rasmuksen raidallinen on kevään mallistosta.

 9. Vastaa

  Finette

  Hyvä, kun pojat on tervehtyneet!!! Hienoja kuvia!
  Meillä ei ole ollut vielä possutautia, mutta kaikilla lapsilla on rokotteet, joten saas nähdä…

 10. Vastaa

  Olivia

  Meiltäkin löytyy nuo molemmat asut ja ovat kyllä huippuja näillä keleillä. Tyttö on sen verran vilukissa, että Ticketin alle pitää laittaa villahaalari, mutta poika selviää Trollin haalarissaan pelkillä sisävaatteilla.

  Ihan mielenkiinnosta kyselen, että miten pidätte noita pukuja puhtaana? Aina kun suihkuttelen kuria niistä, niin vuorikin tuppaa kastumaan ja siinä sitten kuivatellaan asuja useita tunteja. Tekis mieli heittää ne aina suoraan koneeseen, mutta en ole kuitenkaan niin tehnyt. Kuinka usein pesette niitä pesukoneessa?

 11. Vastaa

  Rose

  Meillä oli viime keväänä nuo kyseiset Ticketin Rubber Rainit käytössä ja henk.koht. en niihin itse ihastunut. Perinteiset välikausihaalarit ovat paljon parempi juttu… en kyllä tykkää muutenkaan kuravaatteista.

  Mutta näiden miinuksia oli se, että polvet kastuivat läpi ja lisäksi nuo fleecet olivat jotenkin tosi hankalia, kun jäivät sukkiin kiinni jne.

  Että ei kiitos meille enää.

 12. Vastaa

  sanna

  Olivia: Takin vuori kannattaa ommella helmasta lyhyemmäksi, niin ei kastu niin helposti. Mä en aina huuhtele asua, vaan riisun rappukäytävässä ja jätän naapureiden iloksi rattaiden aisalle kuivumaan. Pinta kuivuu suht nopeasti ja sitten käyn vaan ravistelemassa hiekat pois tuuletusparvekkeella.

  1. Vastaa

   Laura

   Olivia: itse huuhtelen puvun yleensä niin, että suihkutan sen lapsen päällä 🙂 . Näin vuori ei pääse kastumaan.
   Eka kumipuku, joka meillä oli, mahtui esikoisellemme ties kuinka monta kautta. Silloin pesin sen lähes päivittäin koneessa ja kuivasin rummussa, ei käynyt kuinkaan. (En toki suosittele tätä kenellekään)

 13. Vastaa

  kent

  Minä kyllä pesen myös tuota kumipukua varsin taajaan. Suihkuttelu auttaa toki vähän, mutta tummanruskea puku näyttää silti melko nopeasti siivottomalta. Puku on onneksi kestänyt pesuja erinomaisesti; itse en ole kuitenkaan rohjennut rummuttaa pukua.

 14. Vastaa

  Joanna

  Tämän hetkisten “talvisten” kelien innoittamana, vannon, että ens “talveksi” meillekin tulee joku tällainen kumipintainen puku. Millainen tuo Trollin puku on ollut, olette ilm. tyytyväisiä? Onko se kooltaan millainen, vastaako kokoa vai onko reilu/niukka?

  1. Vastaa

   Laura

   Joanna: Trollin haalari vastaa aika hyvin kokoaan, Robin on nyt 81 cm pitkä ja 80-kokoinen puku on juuri sopiva. Ehkä aavistuksen lyhyt niska-haaramitta. Ja juu, ollaan oltu tosi tyytyväisiä, täydellinen näille keleille.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *