Elloksen edullisempi kevät

15/01/2010

ellosss 1 - Elloksen edullisempi kevät

ellosss

elloss

Elloksella olisi varsin mukavan näköisiä välikausivaatteita, eikä hintakaan ole paha. Pienten koululaisten takit ja ulkohousut tahtovat päätyä myttyränä reppuun kaiken kaman alle, kun keväällä aamun viileys vaihtuu päivän lämmöksi. Varavaatteille tuntuu olevan käyttöä muutenkin. Miten näille käy pesussa? Kuinka kestävät vintiöiden menossa?

Kuvat EllosBy Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

 1. Vastaa

  Kanerva

  Voi miten kiva tuo vihreä takki!

  Onkohan tuo miten vedenpitävä? Kuvaus sanoo: “Säähän kuin säähän sopiva kuoritakki. — Päällyskangas polyesteri-Taslania, vuori polyesteriä. Ei toppausta. Kätevä kostealla säällä.” Että ota tuosta nyt sitten selvää, onko se vedenpitävä vai vain vettähylkivä.

 2. Vastaa

  Miisku

  Me ajateltiin kokeilla näitä ainakin kakkosvaatteina. Pienin sai tuon ihanan vihreän haalarin ja isoille sitten ruututakit. Kerrankin löytyi takki joka kelpaa myös huippunirsolle 6 v tytölle ulkonäöltä eikä tarvitse maksaa maltaita. Odotamme siis innolla , vaikka käyttöön pääsevät vaatteet vasta useamman kuukauden päästä 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *