Eskarilaiselle talven varalle

14/10/2009

pop1-224x300.jpg

pop1Meillä eskarilainen sanoo jo painavan sanan omiin vaatehankintoihin ja hyvä niin. Yhdessä yritämme löytää  sekä poikaa että äitiä miellyttävät vaateratkaisut. Tulevan talven varustuksen löytyminen sujui helpommin kuin koskaan. Suunnistin ensimmäisenä Polarn O. Pyretin nettisivuille ja sormet ristissä toivoin, että sieltä löytyisi jotakin sopivaa, sillä Po.pin ulkovaatteita meillä on ollut paljon ja laatu on mitä parhain. Kiljahtelin melkeinpä ilosta, kun näin demin-kuosisia toppavaatteita. Jokunen vuosi sitten farkkukuosia oli välikausihousuina ja omien jahkailujen vuoksi jäätiin tuolloin ilman niitä  ja sitä olenkin jälkeenpäin harmitellut.

pop2Niinpä meille kotiutui denim-kuosinen takki ja pariksi valittiin mustat housut. Tästä kokoinaisuudesta tykätään meillä tosi paljon ja odotetaan  jo käyttöönottoa. Äitillä on vielä etsinnän alla tummanpunainen pipo tumman kokoinaisuuden väripilkuksi (Takissa on muutamia pieniä punaisia yksityiskohtia, jotka ei välttämättä kuvissa näy). Vinkkejä?

Paitsi, että vaatteet näyttävät hyviltä, niin myös niiden ominaisuudet ovat loistavat. Kangas on vahvaa ja kestävää.Lumilukot hihan- ja lahkeensuussa estää lumen pääsyn vaatteiden sisään. Lisäksi lapsen turvaksi pimeinä talvi-iltoina on runsaasti heijastimia.

pop4Housujen paras ominaisuus on se, että lahkeensuut saa auki ja näin kenkien laittaminen käy helposti. Eskarissa kun ulos on aina kova kiire ja hankalien vaatteiden kanssa “taistelemiseen” ei haluta uhrata sekuntiakaan. Meillä eskarilainen ei välitä henkseleistä, joten nekin saa irroitettua. Vyötärö on korkea, joten rajuimmissakaan talvileikeissä ei selkä ole paljaana.

pop5Näillä mennään alkutalvi, varastosta löytyy sekalainen valikoima housua ja takkia viime vuodelta varavaatteiksi. Aika näyttää hankitaanko rinnalle toinen 2-osainen vaiko haalari. Viime vuonna en enää ollut hankkinut haalaria, mutta jo alkutalvesta sellaisesta toive esitettiin. Haalaria käytettiinkin sitten nimenomaan kotipihassa enemmän kuin takkia ja housuja. Ehkä haalari hankitaankin tänäkin vuonna  kotipihaan ja tämän upea Po.pin asu palvelee siellä eskarissa.

Voin siis enemmän kuin mielelläni suositella Po.pin ulkovaatteita. Jos tärkeimpinä kriteereinä on kestävyys ja helppokäyttöisyys, niin et tule katumaan. Jos vielä sattuu värit tai kuosit miellyttämään, kuten itseäni tämä farkkukuosi, niin on löytynyt  todellinen helmi.

Lisää Po.pin talvimallistoa näet täältä.

14 Comments

 1. Vastaa

  Finette

  Kiva takki!
  Po.Pin takit ja housut on laadultaan ja kestävyydeltään ykkösiä! Huomasin taas kotona “inventaariota” tehdessä, että taas on yksi ihana 3 in 1 takki on jäänyt pieneksi. Tällä kertaa nuorimman viime vuoden magee ruutukuosi, 80cm. Meni Huuto nettiin, kun Lafkan satsi meni jo.
  Mutta sitten kysymys/bloggauspyyntö… Pystyisittekö auttamaan?
  ELI: Tiedättekö, mistä voi tilata EU:n alueelta lasten AITOJA UGGeja? Saako mistään siis edullisemmin kuin Suomesta tai saako noita lasten kokoja edes Suomesta mistään ylipäänsä? Mitään huuto.net piraatteja en suostu ostamaan. Haluaisin tilata samalla kertaa myös itselleni uudet. Onko ainoa vaihtoehto siis EU:n ulkopuolelta?
  Kiitos, jos te tai joku muu tietää! Kiitos!

 2. Vastaa

  riikka

  GaudeteKids Suomessa ainakin myy.

 3. Vastaa

  Minna

  Brandos.fi myy myös ja valikoima parempi kuin Gaudete Kidsissä (tai oli ainakin alkusyksystä). Hinta on vaan minusta aivan kohtuuton, etsin UGGeja 1-vuotiaalle tyttärelleni ja ne eivät varmaan kauaa tule mahtumaan.

 4. Vastaa

  riikka

  Mutta on ne vaan niin ihanat että ei kun tilaamaan 😉

 5. Vastaa

  loulou

  Minä olen ostanut Uggeja niin itselle kuin lapselle brittiläisestä nettikaupasta. Halvempia ja valikoimat paljon paremmat. Suosittelen. Gaudete kidsin valikoima tosi minimaalinen ja hinta on kyllä aikas suolainen 175€.

 6. Vastaa

  Finette

  Kiitos Riikka! 😉 Gaudete Kids myy juuri ne, mitkä haluaisin ja meidän kootkin oli vielä jäljellä, mutta hintaa vain oli minusta 50€ liikaa!!! Rakastan merkkivaatteita, mutta en ole valmis maksamaan ylihintaa. Brandos myy vain pienten lasten tossuja ja sitten aikuisten UGGeja eli brittiliikkeistä kaivamaan. 🙂

 7. Vastaa

  riikka

  en tiedä miksi eu:n sisältä, mutta jos ei tarvitse olla eu:n sisältä niin valikoimaahan on pilvin pimein ja hintakin halpa!

 8. Vastaa

  Marika

  Riikka, esim. Jenkeistä tilattaessa tietyn summan yli tulee ostohinnan päälle vielä tullimaksut ja alvit. EU-maiden sisällähän näitä lisämaksuja ei taas tule.

 9. Vastaa

  maija

  Itsekin ihastuin tuohon denim-väriin/kuosiin. Olisikohan nova starilla punaista pipoa?

  Finette: huutiksessa joku trokari myy UGGeja, ymmärtääkseni myös aitoja???

 10. Vastaa

  riikka

  Juu, on tuttua, sen verran usein olen jenkeistä tilannut 🙂 ja jenkeistä tilasimme tälläkin kertaa kun on niiiin paljon halvemmat siellä. ja nopea toimitus on aina ollut. pikku pojille saisi olla mielestäni jotain vielä..

 11. Vastaa

  PikkuSanna

  Meilläkin on tuota Po.Pin farkkutoppaa. Tykkään kovasti. Puikoilla on ainakin punainen pipo puvulle kaveriksi.

 12. Vastaa

  Mariam

  Ticketillä on ainakin ollut niitä paksumpia talvipipoja punaisena. Tämän vuoden malleissa taitaa vain olla niitä raitaisia…. Mites Timberland?

 13. Vastaa

  Johanna

  Tuota samaa takkia mietin meidänkin pojalle, kun myös ihastuin niihin Po.pin farkkuvälikausitakkiin -ja housuihin. Noi isot läpälliset taskut noin ylhäällä vaan näytti silmääni omituisilta. Toki en nähnytkään takkia livenä vaan Po.pin sivuilta katselin. No onneksi törmäsin Molon vastaavaan farkkukuosiseen takkiin, Speediin. Sellainen löysi tiensä sit meille. Noi Po.pin farkkutoppahousut ostin, mutta ne on eri sävyä farkkua kuin tuo Molo. Ne tosin onkin niin reilut, että taitaa mennä vasta seuraavana talvena 🙂
  Terkuin Johanna

 14. Vastaa

  Katri

  Finette: UGG:ja voi tilata myös Asos.com:sta, tulevat UK:sta joten ei tulleja. Ja hinnat ovat edullisemmat kuin Suomessa. Ja 100 % aidot.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *