Eskarilaisen kengistä

13/07/2009

okenka3-300x225.jpg

Kesä tarjoaa sandaalihellettä ja kumisaapasläiskettä, mutta sentään muillekin kengille löytyy tarvetta. Kirjoitin joskus keväällä meidän eskarilaisen korkeasta jalasta, joka asettaa omat vaatimuksensa kengälle, mutta “iso eskarilainen” päättää myös itse. Vauvojen kengät on ihan ei-ei.

okenka3

Reiman Hai -lenkkareissa äitiä miellytti vahva materiaali ja simppeli ulkonäkö. Poikaa hieno hain kuva ja tarrat.

okenka1

Hummeleista postasin aiemminkin. Ovat kestäneet hienosti ja kaikkien veljesten suuresti kadehtimat.

okenka2

Kavat sandaalit ovat kärjestä kiinni, joten puiston turvahiekka pysyy herkkänahkaisen jalan alta poissa. Tilava lesti.

cayman_k_red_pair_mkontiojunior

Ja vielä ne kesäkelin kengät: Tämän kesän Crocsit ovat paloauton punaiset ja saappaat mustat Kontiot. Crocsien kuva Crocs ja saappaat Nokian jalkineet. (Toiset ovat jalassa, toiset mummilla -ei kuvia)

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  Juulia

  Hienoja kenkiä!
  Jos jollain blogistilla on kertoa jotain omakohtaisia vinkkejä mitä jalkaan lapselle jolla on kapea ja matala jalka, niin kiva. Meidän tytölle (5v) tuntuu olevan tosi tiukassa löytää kivoja kenkiä, kun kaikki heiluu jalassa… Aika työn takana on meidän kenkäostokset.

 2. Vastaa

  Tani

  Ainakin MOD8 kengät ovat kapeita tai max.normaalilestisiä, hvyin käy kapea ja mataljalkaisille. Nyt on suomalaisessa pikkujalat.fi niiden, ja muidenkin hyvien merkkien kenkiä, vähän erilaisia mitä tähän mennessä on meiltä Suomesta saatavilla

 3. Vastaa

  Tani

  Joo ja vielä että Naturinolta löytyi “laihajalkaiselle”=kapea ja matala jalkaterä, sopivat talvijalkineet, sama pikkujalat.fi jossa noita aiemmin mainitsemia ranskalaisia kenkiä. Naturinot vähän edullisempia ja aika paljon erilaisia vaihtoehtojakin. Suosittelen.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *