Fillarikesän startti

12/04/2010

fillarointia2-224x300.jpg

fillarointia2 Viikonloppuna valtava lakaisukone tai oikeastaan traktori kävi pesemässä pihan puhtaaksi hiekoitussorasta ja päätettiin ottaa pyörät esiin. Kaksivuotias Robin pääsi ensimmäistä kertaa kokeilemaan uutta Puky-potkupyöräänsä ja aivan yllättävän hyvin lähti potkuttelu sujumaan.

Rasmuskin sai taas hiukan totutella vaihdepyöräänsä talvitauon jälkeen. Karun kivipihamme etuihin lukeutuu hyvät pyöräilymahdollisuudet, kivaa ettei tarvitse pelätä autoja.

Molemmille puettiin vielä vedenpitävää, Robinilla Reimatecin setti, Rassella PO.pin ruutuhousut ja Reiman softshell-takki.

pyörät esiin

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

6 Comments

 1. Vastaa

  Anni

  Magee toi Robinin pyörä!
  Ja taisin tunnistaa isomman pojan jostain keltaisesta, hyvä kuva!

  1. Vastaa

   Laura

   🙂

 2. Vastaa

  Sinikello

  Hyviä pyöräilykuvia kypärät päässä! Taitaa olla potkupyöräily juuri Robinin ikäisten mielipuuhaa? Täytyypä laittaa harkintalistalle 🙂

 3. Vastaa

  Nilli

  Joo toi potkupyörä vaikuttaa näppärältä. Meillä kohta 2v tyttö ja tuommoinen voisi olla hankintalistalla! Katsoin, että niitä saa eri kokoja. Minkä pituinen Robin on, onko teillä tuo pienin malli? Meidän kohta 2v likka on taatusti jo 90cm, joten mietin, pitäisikö se seuraava koko hankkia?

  1. Vastaa

   Laura

   Nilli: Robin on 86 cm pätkä ja on tosiaan tuo pienin pyöräkoko. Varmaan teille siis se seuraava olis parempi, niin menis pidempään. Noissa on myös mahdollista säätää satulan ja tangon korkeutta.

 4. Vastaa

  Nilli

  Kiitos vastauksesta Laura 🙂 Lähtee tilaukseen, kunhan saavat sitä kokoa varastoon.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *