Fruugo on nyt täällä

07/05/2009

promo_tshirts_fi.jpg

Nytkö se verkkokauppa mullistuu? Vuoden alussa beta-vaiheensa avannut Fruugo on nyt avoinna kaikille Suomessa (jee!), Ruotsissa ja Hollannissa. Mutta mikä Fruugo? Se ihme itse kertoo näin:

“Jos shoppailu alkaa käydä työstä, vika saattaa olla liian monien eri verkkokauppojen välillä harhailemisessa. Kaikki ne turhauttavat sisäänkirjautumiset eri salasanoineen ja se henkilötietojen ylläpitäminen siellä sun täällä! Et ehkä edes ymmärrä kieltä, jolla kyseessä oleva verkkokauppa sinua puhuttelee. Tai menet sekaisin laskuissasi – ja niitähän riittää; on verot, on tullimaksut, on valuuttakurssit… Ja seuraavana yönä pyörit unettomana miettien, mahdatko ylipäätään koskaan saada tilaamiasi tuotteita.”

Aivan näin. Mutta oikeastiko kaikki ylimääräinen häsä häviäisi ja shoppailen vaan yhdessä paikassa, maksan kerran ja tavarat kolisevat laatikkoon. Yksillä postikuluilla? Joita ei tällä hetkellä edes näytä olevan? Kaikki Suomeksi?

Ainakin Fruugon takana Suomessa on vakuuttavia nimiä: F-Securen perustaja ja suuromistaja Risto Siilasmaa, Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila ja mainostoimisto Bob Helsingin perustaja Marko Parkkinen. Tavoitteena Fruugolla on napata puolet Euroopan verkkokaupan arvosta, eli 60 miljardia euroa. Ja mikä ettei, jos tämä oikeasti toimii näin. Lisäherkkujakin on tarjolla, Tuotteita voi arvioida, voi seurata mitä muut ovat katselleet jne. Nyt en näiden kiinnostavuutta ymmärrä, mutta enpä olisi ymmärtänyt Facebookiakaan, jos joku sitä olisi selittänyt. Menkää katsomaan, ja selittäkää minulle! www.fruugo.com

promo_tshirts_fi

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *