G-Force – miniagentit

14/09/2009

65b9a8359b.jpg

65b9a8359bDisneyn uusin seikkailu G-Force -miniagentit on juuri saanut ensi-iltansa Suomessa. Perheen koululaiset ovat onnesta soikeina, kun hassut pienet marsu-agentit pelastavat maailman.

Megatuottaja Jerry Bruckheimerin ensimmäinen 3D-elokuva kertoo valtion salaisesta hankkeesta kouluttaa eläimiä vakoojiksi. Uusimmalla vakoilutekniikalla varustetut huippukoulutetut marsut saavat selville, että koko maailman kohtalo on heidän pienissä käpälissään. Marsujen iskuryhmään kuuluvat Darwin, menestystä kunnianhimoisesti janoava johtaja; Blaster, räväkkä ase-ekspertti, jolla riittää asennetta ja hurjapäisiä temppuja; ja Juarez, hemaiseva taistelulajien taitaja; joukkoa täydentävät lisäksi kirjaimellisesti kärpäsenä katossa lymyilevä tiedusteluasiantuntija Mooch ja tietotekniikkaspesialistina häärivä tähtikuonokontiainen Speckles.

Ohjaus: Hoyt Yeatman / Suomenkielisen dialogin ohjaus: Pekka Lehtosaari

Pääosissa (suom. ääninä): Lari Halme, Niina Herala, Jasper Pääkkönen, Ilari Johansson, Riku Suokas, Esko Roine, Antti LJ Pääkkönen, Kristo Salminen, Aku Laitinen, Antti Jaakola

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

 1. Vastaa

  Maria

  mikä tossa on ikäraja?

  1. Vastaa

   Laura

   K 7, huoltajan seurassa 5 v.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *