Gap

01/08/2010

gap-300x200.jpg

gap

Ananan kauniin blogin tärkeä tiedote Ananan luvalla lainatulla kuvalla eteenpäin:

Gap alkaa toimittaa ulkomaille, mutta Suomi ei ole toimitusmaiden joukossa. Laitetaanhan kaikki meiliä, ja pyydetään kauniisti?
Gapin vaatteet ovat kauniita, kestäviä ja kohtuuhintaisia. Ja mekin tahdomme niitä muulloinkin kuin tuliaisina tai käytettyinä.


pale1

9 Comments

 1. Vastaa

  Jonna

  Postia laitettu, saa nähdä toimiiko anelu 🙂

 2. Vastaa

  sarppu

  Hieno idea, katotaan kuinka käy, toivokaamme parasta. Suomi on niin monessa jutussa ihan selvästi jäljessä, mutta onneksi ihan viime vuosina on kuitenkin monessa asiassa menty eteenpäinkin.

 3. Vastaa

  Ulriikka

  Onneksi http://www.asos.com -sivustoilla on edes jonkinlainen gapin vaatteiden valikoima ja toimitus Suomeen.

 4. Vastaa

  Ansku

  Joo ehdottomasti hyvä idea! Postia laitettu 🙂

 5. Vastaa

  Laura

  Postia laitettu. Mahtavaa jos tämä onnistuisi. 🙂

 6. Vastaa

  chicmaman

  Hey mamas, I emailed them a few days ago, and the responce was as follows: “we´ll present your feedback to the people in charge, and will see, whether something can be done about this”. I told them, that they should expect many emails from Finland in the nearest future. I think its a great idea if as many of us, as possible could send them a feedback.
  Has anyone shopped for Stella Mc Carteny for GAP kids?-those clothes were amazing. Unfortunately I couldnt get my hands on them, better luck next time, maybe:)

 7. Vastaa

  Jonna

  Täältä lähti myös “kerjuukirje”!

 8. Vastaa

  Susan

  Minäkin kannoin korteni kekoon ja ystävällinen Stephanie vastasi seuraavana päivänä. Eli asiakaspalvelu ainakin kohdallaan:-)

 9. Vastaa

  Joanna

  Minäkin laitoin mailia ja sain ystävällisen vastauksen jo seuraavana päivänä. Toiv. ottavat nyt toiveet kunnolla harkintaan.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *