Geggamoja – ulkovaatteet

06/09/2010

jacket-liten.jpg

Ruotsalaisella Geggamojalla on uudessa mallistossaan uutuutena ulkovaatteet. Saatavilla on takki, housut, haalari ja vaunupussi. Tyylikkäissä kokomustissa, punaisin yksityiskohdin varustetuissa vaatteissa on kaikki samat ominaisuudet kuin “ammattilaisten” vaatteissa.

Geggamojan ulkovaatteiden materiaalina on ainutlaatuinen W3-kangas. Siinä on ohut ja täysinvedenpitävä kalvo, joka on samalla hengittävä. Kangas on testattu ammattilaisten toimesta ääriolosuhteissa ja tulokset ovat olleet hyvät. Testien perusteella on siis syytä olettaa, että vaatteet toimivat myös leikkivien lasten käytössä.

Itse tykkään näistä todella paljon ja nämä olisivat erityisen kivat isommilla lapsille. Itse pääsin vaatteita jo livenä hypistelemään  ja kangas vaikutti todella hyvältä ja notkealta.

Meillä on talvivaatehankinnat vielä mietintävaiheessa, mutta näitä Geggamojan vaatteita harkitsen ehdottomasti. Tykkäättekö te?

jacket-litenfile_1_2overal_korrektfile_2_2

Geggamojan ulkovaatteita on tulossa Kuopukseen, joka avasi viime viikolla aivan ihastuttavan putiikin Tampereen keskustaan (Laukontori 6).

9 Comments

 1. Vastaa

  Heidi

  Ainakin minun silmää miellyttää 🙂
  Kiitokset uudesta tuttavuudesta, alkutalvesta lapsille mahtuu vielä viime vuotiset, mutta täytyy katsoa lopputalvesta.

  -Heidi-

 2. Vastaa

  Maria Sa

  Minun silmää miellyttää. Onkohan tulossa muita värivaihtoehtoja? Pienet neidit taitavat nuo värit luokitella liian poikamaisiksi, mutta jossain muussa värissä nuo kyllä voisi tulla meille ensi talveen!

 3. Vastaa

  Irene

  Kouluikäisten äitinä miellyttää kovasti!!

 4. Vastaa

  Santtu

  eikö 110€ housuista ole vähän liikaa??? Tai siis TODELLA paljon liikaa???

  p.s. oletteko minityyliläiset nähneet ruotsalaista talvivaate testiä?? Tänään tullessa kaksplussassa oli taas tavallinen talvivaate-“testi” jossa siis lähinnä mielestäni esitellään vain eri merkkejä ja niiden ominaisuuksia. Onko naapurimaan testit samaa kamaa? Vi föraldrar-lehdessä oli ilmeisesti ainakin joku testi.

 5. Vastaa

  jonna

  Merkki näyttää parivuotta vanhalta Ticket kamalta ja voin kertoa,että teipattu vetoketju ei ole “arjenluksusta”. Kaksplussan talvipukutestit on olleet syvältä vuodesta 2001 saakka eli siitä kun niitä ekankerran lukasin:). päivän jatkoja.

 6. Vastaa

  kent

  Mustaa en ainakaan alle kouluikäiselle pukisi, on minusta niin “kova” väri pienille. Muuten kyllä ihan kivan näköisiä!

 7. Vastaa

  Selma

  Jonnan kanssa samaa mieltä teipatusta vetoketjusta… Meillä eskarilainen kieltäytyi käyttämästä ko. vetoketjulla varustettua takkiaan, koska joutui joka kerta pyytämään “tädeiltä” apua… :-/

  Jotenkin näillä lasten ulkovaatteiden kehittäjillä on karannut mopo käsistä. Juu onhan se hienoa, että jollain kankaalla pärjää “ääriolosuhteissa”, mutta kuinka monen lapsi oikeasti leikkii “ääriolosuhteissa”?? Ja kyllä, 110 euroa housuista on TODELLA paljon liikaa.

 8. Vastaa

  Emily

  Tyylikkäät asut ja ihanaa et Laukontorille tulee Geggamojaa!

 9. Vastaa

  Tintti

  Tylsää, tylsää ja vielä kerran TYLSÄÄ!! Miksi lapset pitää pukea koko mustaan? Lapsilla pitää olla värejä. En todellakaan ostaisi ja varsinkin jos tuotteet on noin kalliita.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *