GRO

06/05/2009

29.jpg

29Etsiskelin netistä jotakin kevätjuhliin lapsille ja päädyin GRO Companyn sivuille. Tanskalainen lastenvaatemerkki on Anette Nordrupin suunnittelema. Ideoita hän on poiminut vanhoista tv-sarjoista ja omasta lapsuudestaan, mutta silti nämä vaatteet eivät ole värikästä retroa.

Ehdottomasti hienointa on se, että kokoja löytyy tytöille 14-vuotiaaksi saakka ja pojillekin jopa kymmenen ikäisille. Malleissa on hauskoja yksityiskohtia, mutta värit ovat neutraaleja. Suomessa ei ole jälleenmyyjää, mutta muutamasta tanskalaisesta nettiputiikista näitä luomupuuvillaisia kesähelmiä löytää.

202104062811

Kaikki kuvat ja lisääkin: GRO

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

 1. Vastaa

  Mariam

  minua kyllä häiritsee näissä tuo tanskanlippu, muuten kivoja

 2. Vastaa

  Finette

  Kiitos Sarille hienosta vinkistä!!

  Tuntuu, että nämä sivut on menneet teiltä vähän mainostajien mallistojen esittelyyn ja tyyli jäänyt sivuseikaksi, mutta täähän oli oikeasti tosi kiva mallisto! Yksinkertaista ja tyylikästä, sopii vapaa-aikaan, päiväkotiin, kouluun – hyvää perusvaatetta. Kestoa ja laatua pitää testata!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *