Gugguu testissä

26/06/2013

gugguu11 1 - Gugguu testissä

logo

Kun näin ensimmäiset kuvat Gugguu -vaatteista olin enemmän kuin innoissani.  Pirteät värit, laadukkaat materiaalit, uudenlaiset leikkaukset ja vieläpä Suomesta. Aivan mahtavaa! Ilokseni sain pojille muutamia vaatteita testaukseen ja voin sanoa, että niin upeilta kun vaatteet kuvissa näyttääkin, niin ne ovat vielä hiukan upeampia livenä. Kuvista puheenollen täytyy kyllä antaa vielä tunnustusta Gugguun harvinaisen upeille mallistokuville.

Aivan ensimmäiseksi ihastuin malliston huppariin, joka on yksinkertaisesti vaan niin tyylikäs. Kivoilla yksityiskohdilla, leikkauksella ja vetoketjulla huppariin on saatu ilmettä! Materiaali on paksuhkoa collegea, joka pesuissa kestänyt aivan moitteettomana. Samoin collegehousut osoittautuneet todella kivoiksi. Väljä malli on mukava päällä eikä housut kiristä tai purista mistään.

Iloisin yllätys oli trikoo pantsit. Aluksi hieman mietin miten ne sopii 4-vuotiaan pojan päälle, mutta turhaan. Haarem -tyylisen leikkauksen ansiosta housut eivät näytä ollenkaan liian “tyttömäisiltä” isommallakaan pojalla, joka ei esim. leggingsejä päällensä pistäisi. Trikoo on todella jämäkkää eikä housuihin jää käytössä ollenkaan polvipusseja. Nämä ovat nousseet meillä ihan suosikkihousuiksi, sillä trikoo ei ole liian kuuma nyt kesälläkään. Vannoutunut farkkujen käyttäjä ja muutoinkin vaatteistaan tarkka 4-vuotias ihastui näihin, erityisesti koska niistä löytyy se tuiki tärkeä tasku. Kaikki vaatteet vastaavat aika hyvin kokoaan, mutta resorien ansioista niistä voi seuraavankin koon.

Äiti tykkää, lapset tykkää ja isäkin tykkää. Mies on nimittäin aika päiviä sitten kyllästynyt lastenvaatehömpötykseeni, mutta Gugguun vaatteita ja erityisesti niiden “perusvaatteista” poikkeavia leikkauksia on hänkin vuolaasti kehunut.

Mielestäni on todella hienoa myös se, että Gugguun väki on oikeasti kiinnostunut kuluttajien mielipiteistä ja vinkit ja kehitysideat otetaan huomioon tulevia mallistoja suunnitellessa. Tästä osoituksena on esimerkiksi pipokilpailu, jonka voittajan luomus nähdään ensi kevään mallistossa.

Gugguulta kerrottiin vielä, että mallistoon on syksyllä tulossa muutamia uutuuksia mm. jumpsuiteja (koot 62-122cm). Tuskin maltan odottaa!

Syksyä odotellessa kannattaa kurkata Gugguun nettikauppa, sillä siellä on nyt alennusmyynnit käynnissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA gugguu8

P.S Tamperelaisille ja muillekin vinkiksi, että postaukset valokuvat on otettu Paasikiventien varressa olevan uittotunnelin maastossa. Itse uittotunneli ja rannassa oleva kahvila ovat ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *