Haalaridilemma ja klassinen ratkaisu

26/10/2016

original-1-861x1024.jpg

original-1

Mikä ahdistus, täksi talveksi tarvitaankin taaperolle uusi talvihaalari, vaikka kuvittelin viime vuoden ihanan Molon Winter Floral -puvun vielä mahtuvan. Tai mahtuuhan se, mutta lahkeet uhkaavat jäädä lyhyiksi. (Mikä on hassua, sillä emme ole mitään pitkäsääriä lainkaan.)

Oikeastaan mikään tämän talven haalarimalleista ei ole herättänyt suurta ihastusta. Etsin joko söpöä ja tyttömäistä, tai sitten mustaa selkeää haalaria karvahupulla. (Kuten upea Gugguun puku, mutta siinä ei valitettavasti riitä koot)  Mustan haalarin voi sitten asustaa tyttömäisesti.

Molon ja Mini Rodinin tämän vuoden haalarikuosit eivät miellyttäneet, eivätkä varsinkaan hinnat, jotka ovat molemmilla merkeillä aivan poskettomat. Juu, tuotantokustannukset ym. blaa blaa, mutta silti!

original-2

Wheat -merkin ulkovaatteista on kokemusta vain yhden välikausihaalarin verran, mutta laatu vakuutti jo sen perusteella sen verran, että voisin hyvin harkita talvihaalarin hankkimista. Tanskalaismerkin hinnat ovat minusta kohtuulliset, etenkin kun vertaa viime kausien haalarihintojen kipuamista taivaisiin monien merkkien osalta. Olen sitä mieltä, että 200 euroa kasvavan lapsen toppapuvusta on liikaa. Wheatin puku irtoaa alle 150 eurolla.

original

Didricksonin pinkki haalari maksaa alessa satasen. Aika kivalta näyttää, mutta ehkä ei sitten kuitenkaan meidän juttu.

ticket-outdoor-baggie-licorice-brown

Ja arvatkaapas mihin pukuun lopulta päädyin? Hihii, nostalgiseen Ticket Outdoorin Baggie -malliin, joka on ollut paras ja lämpimin ulkohaalari ikinä. Ticksulla on joku kummallinen vaihe menossa, käsitin että tehdas vaihtui tms, eikä merkistä oikein enää meinaa löytää tietoa, saati sivuja. Onnistuin kuitenkin bongaamaan puvun, ja vielä jättialesta, tilaus kolahti nyt Saksaan. Joo tylsää, mutta kyllä hoitovapaalaainen ostaa sieltä mistä edullisimmalla saa. Haalari maksoi kotiinkuljetettuna alle 90 euroa.

Mitä mieltä te olette haalareiden hintakehityksestä ja tämän kauden mallistoista?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *