Habitare 2017 suosikit

17/09/2017

Habitare on Suomen upein sisustustapahtuma, johon kannattaa sisustuksesta kiinnostuneen lähteä vähän kauempaakin. Oli suunnitelmissa sitten uusi sohva tai ideoiden etsiminen uuteen kotiin, näkee kerralla paljon ja saa vielä inspiraatioruiskeen kaupan päälle. Pidin tänä vuonna siitä, että pienemmät osastot olivat keskellä helposti kierrettävissä ja kaikki suuret huonekalumyyjät omana alueenaan. Koko hallin keskiosa oli täynnä katseltavaa ja ideakansioon napsittavaa.

LumoKidsin Ketara -sänky on hauska ja nerokas -toisin päin käännettynä siitä tulee parvi. Tekstiilit Vallila.

 

 

Emilia Karenina lastenhuoneen tuotteet kannattaa painaa mieleen. Uniaitta-sänky, Puputuoli ja Pumpuli-yövalo olivat suosikkimme.

Anno on palannut! Nyt tuotteita saa omasta verkkokaupasta ja ainakin uudistuneesta HobbyHallista. Kauniit luonnonläheiset mutta vahvat värit ja miellyttävät materiaalit yhdistivät koko mallistoa. Mallistoa on ollut luomassa Susanna Vento, joka suunnitteli Annolle myös hittimatto Jalpaikan, jota saa nyt uusissa väreissä.

Habitare Signals tekee näkyväksi tulevia trendejä ja ilahduin uudenlaisista parketeista, värikkyydestä ja vanhojen tekstiilien, kuten ryijyjen runsaudesta. Edelleen näkyvät luonnonmateriaalit.

Mujin osastolla kävi koko ajan kuhina. Muji on taivas, mutta onneksi vedin kesällä kevyet överit, kun satuimme asumaan viikon Mujin yläkerrassa. Lähin Muji on tällä hetkellä Tukholmassa Åhlensilla. Omaa odotellessa.

Lapsille Habitaressa oli paljon ohjelmaa ja oma alue, jossa sai niin riehua kuin olla luovakin. Kymmenen pistettä Habitarelle lasten ja lapsiperheiden huomioimisesta.

Tässä myös yksi ehdottomasti muistiin merkittävä valmistaja: Siluettiverstas on lasten sisustustuotteiden valmistaja Kuopion seudulta.

Vimman osaston viherseinä oli ihana ja katsokaa noita tupsuvillapaitoja!

Tuusulalainen Miiko ja ihanat eläimet.

AvaRoom

Perjantaina välipalalla IKEA elohuone-osastolla. Ikean suomalaiset suunnittelijat Iina Vuorivirta ja Hanna-Kaarina Heikkilä kertoivat meille kestävän kehityksen tuomista vaatimuksista ja mahdollisuuksista työhönsä. Mielettömän kiinnostavia tarinoita ja vähän myös tulevien juttujen suunnittelua.

Kiitos Habitare 2017. Olit ihana.

*liput messuille saatu

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *